DotA 2
Re: DotA 2
Nie nie, len omladzovanie nie. Kolko bolo starych dobrych hrdinov a uplne ich zmenili
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Ked sa napickuju proti nemu blbosti, tak je jasne, ze je op... staci picknut aoe stuny alebo stavat blade mail pripadne force staf.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Zdar. Som si kvôli tomu stiahol Steam Má PC.sk nejaký vlastný team, že by som sa pridal?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Je spravena skupina pc.sk
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ake ze lamky, tich zopar hier co so ms vami dal bol rampage. uz iba clantag a mozme ist do internationals
ale aspon sranda je
ked sa ide trojlinka tak preventivne zawarduju vlastny pull camp
chce dat druhemu wardy namiesto toho ju polozi na zem vo svojej vlastnej jungli
alebo ja idem na zachod pocas CM a da ma kapitana.. pridem 5s pred vyprsanim casu na 2. ban
zabitie sa o necro warriora alebo vypnutie armletu ked ma na sebe poison ani nespominam
ked sa ide trojlinka tak preventivne zawarduju vlastny pull camp
chce dat druhemu wardy namiesto toho ju polozi na zem vo svojej vlastnej jungli
alebo ja idem na zachod pocas CM a da ma kapitana.. pridem 5s pred vyprsanim casu na 2. ban
zabitie sa o necro warriora alebo vypnutie armletu ked ma na sebe poison ani nespominam
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Valistar neuveríš ale neviem o čom hovoríš ..Mám rád hráčov ktorí to vedia brať z nadhľadu a našťastie sú to všetci v mojom steam friend liste...Ale aj tak som najmega najlepší support.. BTW včera som ako Maidenka nehorazne skilloval. Angel ti to potvrdí
http://dotabuff.com/matches/469023935 ak niekto neverí nech si stiahne záznam!
http://dotabuff.com/matches/469023935 ak niekto neverí nech si stiahne záznam!
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Povie mi už niekto ako sa volá naša group? valistara a Fragrance už mám v priateľoch, ale k tej groupe som sa nejak nedopátral
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
ked sa nabuduce prihlasim tak ta pridam. ale ako groupa az tak nefungujeme...
PS: si uplny novacik? lebo to najprv zacni s botmi, dota ma velmi prudku uciacu krivku
PS: si uplny novacik? lebo to najprv zacni s botmi, dota ma velmi prudku uciacu krivku
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Ja som hrával starú Dotu, nie nejak hviezdne, ale viem zas
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
simpo a jeho wardovanie + ruske hlasky, odporucam kazdemu A aby som nezabudol, simpo vcera uradoval a vsetky hry si ukradol pre seba
Naposledy upravil/-a BlackAngel v St 15. Jan, 2014, 15:52, upravené celkom 1 krát.
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
Treba zaviest TRYHARD do pikachua, a ne random ked je all pick RANKED.