ked zmenim skill tak pridem o NV?
v tomto teple nemam ani pretaktovany PC a pri diable mi vyhodilo BSOD a podla uja googla, nie som jediny
ale konecne mi droplo nieco legendary aj ked buyout takehot brnenia je 12k
dnes to d3 poriadne jblo.... hrali sme aj s namelesom a take lagy jak som mal som este nemal. 20 sekundove uplne vypadky kedy nemozem zacastit spell ani nic... stale nieco podobne. na dnes sme to zabalili, zajtra pohoda, fok you blizard
ehm, zda sa mi to, alebo daktore veci za goldy musi vykopovat hra sama? bo napr predat prsten pre 8.uroven za 50k prekticky okamzite ako sa objavi v AH.. a takych veci som uz okamzite popredaval hodne
5700X3D | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | ASUS RTX 5080 | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Logitech G440 | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec Clubsport DD 15nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO | Pimax Crystal Super Ultrawide
Topping E50 + Focal Alpha 65
andrejsvk napísal:ehm, zda sa mi to, alebo daktore veci za goldy musi vykopovat hra sama? bo napr predat prsten pre 8.uroven za 50k prekticky okamzite ako sa objavi v AH.. a takych veci som uz okamzite popredaval hodne
scripty.... neni sanca kupit nieco fakt vyhodne na buyout - do sekundy to je v tahu - co tam ostava je len "crap" v podstate alebo sa to je nadhodnotene
to iste s buyout - proste ludia co si to vedia nascriptovat ovladaju AH
nastastie to dost Blizz banuje, ale typujem ze to bude aj tak len max 10% co to maju nejako nahovno urobene a lahko ich odhalia
dik za info, ja len ze niektore veci su fakt smejdy a ten skript to kupi len pre to, ze najlacnejsi s rovnakym nazvom stoji o 20% viac, v tom pripade mi to vyhovuje
bezia skripty aj za peniaze?
5700X3D | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | ASUS RTX 5080 | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Logitech G440 | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec Clubsport DD 15nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO | Pimax Crystal Super Ultrawide
Topping E50 + Focal Alpha 65