Mining (pools, software, hardware)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Mining (pools, software, hardware)
oj dofrasa
Diemkej, co tazis ? Eth ? Aky soft, aky Mh/s ?
Diemkej, co tazis ? Eth ? Aky soft, aky Mh/s ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
no tak pocitaj 900W...
uff no neviem, nejaky lacnejsi, ziaden Platinum.. Tusim, ze POWER ZONE
Mne totiz uvarilo konektor a nelsa ziadna 12V vetva.. divne je, ze napajanie aj komp siel.. ale v momente ked si zapol tazenie tak crash
Som 3dni nechapal... az ked som to cele rozmontoval som videl uskvareny konektor :d..
Spoiler: ukázať
Z dovodu nedostatku kariet som skusil zobrat https://www.alza.sk/sapphire-pulse-rade ... dq=4845372 ale neodporucam. Karta si bere 120w oproti 90w Asuskam a da stabilne len cca 27 MH/s. Budem ju vracat
Este otazka jak znizit core voltage? V polarise mi ukazuje cisla typu 65281 ... A ci to vlastne ma cenu.
// rase raz pomohlo readme -cvddc v claymore
Este otazka jak znizit core voltage? V polarise mi ukazuje cisla typu 65281 ... A ci to vlastne ma cenu.
// rase raz pomohlo readme -cvddc v claymore
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
27 MH/s na ETH? To si ho nejako tunoval? Mne tolko nedava RX580 na stock biose a gaming driveroch
Spoiler: ukázať
bud klames alebo neviem teda ale 27 MH/s je viac ako pekny vysledok. Hlavne na takej ohlodanej karte. Ja tolko nemam na vytunenych kuskoch, kolko ocakavas z 570 teda? Nejak mi to nevychadza hmmm deväť
Si co o mne myslite? Tu je screen
https://imgur.com/a/JMDuu vo full screen, neviem jak tu funguju prilohy, to bolo strasne nekvalitne, ked som to dal do prilohy.
Vecer mozem poslat dalsi, ze je to stabilne. Totiz z rigu som spravil portable heater . Bednu som daval na kolieska, teda to mozem prehadzovat z izby do izby. Spotreba inak 520w.
https://imgur.com/a/JMDuu vo full screen, neviem jak tu funguju prilohy, to bolo strasne nekvalitne, ked som to dal do prilohy.
Vecer mozem poslat dalsi, ze je to stabilne. Totiz z rigu som spravil portable heater . Bednu som daval na kolieska, teda to mozem prehadzovat z izby do izby. Spotreba inak 520w.
ta to mas kuzelne karticky. Alebo krasne modnuty bios. v tom pripade - poprosim bios :p rad sa necham inspirovat
teraz uz rozumiem tej nespokojnosti ale fakt si to neviem vysvetlit - ono reported hashrate je jedna vec, druha vec je kolko to vie realne zrobit v ramci poolu
teraz uz rozumiem tej nespokojnosti ale fakt si to neviem vysvetlit - ono reported hashrate je jedna vec, druha vec je kolko to vie realne zrobit v ramci poolu
S 3 kartami som mal reported 84 MH/S a realny podla poolu cca 80 MH/s (som sa na to pytal aj tu). Ono aj claymore si zobere svoje % a navyse som na wifi, ktora sem tam padne.
Uz som to tu pisal, podla mna to nie je, ziadne umenie. Karty som zapojil do cisteho winu, nainstaloval hned crimson driver. Potom uz len asi 95 restartov a skusat spravne nastavenie . Casovania som len skopirocal z 1500 az po 2000. Na karte nastavil 2000 mhz na pamete a uz len skusal ci daju viac alebo menej.
Na znizenie core voltage a spotrebu je fakt dobry ten prikaz -cvddc . Ja mam 875 nastavene.
Raz sa mi stalo, ze pri jednom flashi som nenabootoval, kvoli jednej karte. Nastastie pomohla odinstalacia driverov v safe mode, uz mi lepilo .
Ja ti ten bios mozem poslat, mam Asus karty, ale ci to chces riskovat? Kazda karta ma iny bios. Jedna mi bezala isty cas na 2100 mhz, ale hadzalo to vela errorov. Dalsia taka ista s uplne rovnakou znackou pameti neprejde cez 1980, ihned BSOD. Tretia ide na 2000 mhz a pritom je to podla netu najhorsi typ (hynix)
https://imgur.com/a/KK1zb screen z hwinfo
Uz som to tu pisal, podla mna to nie je, ziadne umenie. Karty som zapojil do cisteho winu, nainstaloval hned crimson driver. Potom uz len asi 95 restartov a skusat spravne nastavenie . Casovania som len skopirocal z 1500 az po 2000. Na karte nastavil 2000 mhz na pamete a uz len skusal ci daju viac alebo menej.
Na znizenie core voltage a spotrebu je fakt dobry ten prikaz -cvddc . Ja mam 875 nastavene.
Raz sa mi stalo, ze pri jednom flashi som nenabootoval, kvoli jednej karte. Nastastie pomohla odinstalacia driverov v safe mode, uz mi lepilo .
Ja ti ten bios mozem poslat, mam Asus karty, ale ci to chces riskovat? Kazda karta ma iny bios. Jedna mi bezala isty cas na 2100 mhz, ale hadzalo to vela errorov. Dalsia taka ista s uplne rovnakou znackou pameti neprejde cez 1980, ihned BSOD. Tretia ide na 2000 mhz a pritom je to podla netu najhorsi typ (hynix)
https://imgur.com/a/KK1zb screen z hwinfo
je jedno aka je to karta ak ta mozem poprosit do SS - urcite ho nebudem pouzivat chcem ho len preskumat a porovnat rozdiely s mojim nastavenim. Dakujem - v praxi ak dodrzis vyrobcu pamate nemal by to byt problem aj prepouzit
Ako pozeram ty si peces trocha ine teploty
ja som sa rano zobudil na to ze 2 masiny offline - windows update pre critical updaty som nemal vypnuty tak sa o 3tej rano obe masiny pobrali kade lahsie
Ako pozeram ty si peces trocha ine teploty
ja som sa rano zobudil na to ze 2 masiny offline - windows update pre critical updaty som nemal vypnuty tak sa o 3tej rano obe masiny pobrali kade lahsie
Tu su vsetky 3 https://drive.google.com/open?id=1d8ng9 ... Fj7d06goAf
Mate amd crimson driver? Ten spravil hlavny skok.
Vravim, mam to ako prenosny ohrievac . V dome som prestal kurit elektrikou, ale poctivo kurim v krbe vzdy ked sa da . Jedna miestnost nema urobene vyduchy z krba, tam bude cez den toto.
Bohuzial mam 3 karty v pc bedni asi 0,5cm od seba, po nasunuti dokonca skrel ventilator o druhu . Stvrtku mam uz navrchu bedne cez riser.
Mate amd crimson driver? Ten spravil hlavny skok.
Vravim, mam to ako prenosny ohrievac . V dome som prestal kurit elektrikou, ale poctivo kurim v krbe vzdy ked sa da . Jedna miestnost nema urobene vyduchy z krba, tam bude cez den toto.
Bohuzial mam 3 karty v pc bedni asi 0,5cm od seba, po nasunuti dokonca skrel ventilator o druhu . Stvrtku mam uz navrchu bedne cez riser.
vyborne vdaka tiez to tak mam ale nedelu uz idem do custom konstrukcie osadzat komponenty
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
suhlasi s GTX970 ... ja mam cca 29,5Mh/s pri cca 150-160W ... mozno by sa dalo stiahnut na 140.. ale je mi to zbytocne
a na FX8350 na stock s znizenym napatim cca 330H/s
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
brosklo quitne main job a bude hlavny miner ) daj fotky rigov
sranda je ze by som to mohol skutocne z fleku spravit a ani by som nepocitil ze nechodim do prace (financne)... ale tak na toto som este mladý a nastastie ma to co robím aj baví čiže nemám také pohnútky (dobre mam asi tak 10x denne v praci ale to je ina pesnicka).
fotos sa nechcem moc chvalit hehe neni cim zatial mozno po osadeni do custom konstrukcie bude
fotos sa nechcem moc chvalit hehe neni cim zatial mozno po osadeni do custom konstrukcie bude