skopirujem sem co som postoval vedla ...
* SP 120 - neviem ci vela ci malo, nemam s nim porovnat
* hodne slaby pamatovy radic ... da max 6200 :sad: / 8000
* nejake stock vysledky som ani neskusal, to ma nezaujma
* max stabil je cca PBO +200 + 102-103FSB ... cca 2350 / 47000 v R23 -- cca 280W
* ked som vypol druhe CCD2 , spravil som z neho 9800X3D tak boost som mal vyssi, dokazal som boostovat okolo 5,8ghz ,, +- 150mhz viac ako na mojej potunenej origo 9800X3D... ale realne vysledky som nemal nikde lepsie... ani v benchmarkoch, ani v 3x hrach co som skusal ... ale bolo to fakt len malicko kusok za 9800X3D, takze ked si zoberiem ze cpu neni delidnuty a isiel som na pomalsich ram, nie zle ....
* absolutne mi nefunguje allcore taktovanie, neviem preco, ale to nefunguje dobre ani na mojej 9800X3D... ma to proste slaby vykon .. dam ho na 5,4allcore ,,, takty drzia, spotreba je adekvatna, ale vykon je slaby v R23 ... slaby je aj ked dam 5,5 - 5,6 allcore ... je to vzdy horsie ako s PBO ... skusal som pridavat V, uberat V , menit LLC , nema vplyv .... neviem ci robim nieco zle, ale tak isto sa sprava aj moja 9800X3D ...
Podla mna vyborny CPU na hry aj pracu... Uvidime aka bude cena, lacny asi nebude... Este sa rozhodnem ci ho vymenim ( nie tento kusok ) za moju 9800X3D, skor asi nie , pretoze ten MULTI vykon nevyuzijem a vypinat druhe CCD a robit z neho 9800X3D sa neoplati ... Vymenim asi jedine ked zozeniem za lacno