Predvcerom sa na to stazoval developer z Alderon Games tuto . Zdrojovy kod sice nepotrebuju, ale AMD zatial nereleaslo ani implementacny plugin pre UE, ani vo forme ekvivalentu pre developerov s vlastnymi enginmi. Ja som to teda pochopil tak, ze si to zatial nevedia implementovat sami na vlastnu past do hier a musia to riesit priamo spolu s AMD. Ci sa uz nieco zmenilo za vcerajsok/dnesok?crux2005 napísal: Ne 09. Mar, 2025, 20:56 To nedáva zmysel. Či AMD vôbec zverejní FSR4 je otázne. Na implementáciu FSR4 nepotrebuje vývojár zdrojový kód FSR4. FSR4 potrebuje len vstupy z hry a funguje. Preto funguje aj tak dobre optiscaler XeSS/DLSS -> FSR4, lebo preberie vstupy od DLSS.
Optiscaler uz updatli a da sa tam injectnut FSR 4? Idem pozriet.
O jakom 300% zoome tu stale rozpravas? Ako pisal crux, na to aby si videl ten obrovsky rozdiel nepotrebujes nic zoomovat. Staci ti ked na chvilu zastanes s panakom/autom/cimkolvek v hre so zapnutym FSR3 a kazdemu, nie slepemu a ignorantskemu cloveku, hned udrie do oci ako tam zrnia vsetky mozne objekty a ako je hra v pohybe dodatocne "maznuta".shiro napísal: Ne 09. Mar, 2025, 19:47 tak si porovnavaj 90% casu blbosti a sleduj kde je co viac rozmazle, kde chyba nejaky odtien, amd vs. nvidia, ak ti to pomoze lepsie spat. My, bezni ludia, budeme hrat na 100-200fps alebo kolko to da a budeme happy. Lebo toto je uz overkill. Ukaz mi, kde zoomujes hru na 300% a skumas detaily v tychto specifickych blbostiach...No smiesne....
Kokos, keby mali vsetci spotrebitelia byt ako ty, tak tu vlastne ani nemame ziaden pokrok v tychto veciach, lebo ty by si bol spokojny aj s odpadom ako FSR1 a presviedcal by si vsetkych, ze to je vlastne super a nic viac netreba.