Test Drive Unlimited
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Mam mensi problem. Nainstaloval som TDU na komp ktory nema pripojenie na net, vsetko ide super, az na jednu vec. Asi raz za hodinu ma vyhodi do win, vypise ze sa nepodarilo pripojit na net a ci chcem pracovat offline alebo skusit znova. V nastaveniach TDU som zrusil komunikaciu so servrami, vlastne so vsetkym z netu. Lenze uz aj pri praci vo wine mi zacala vyskakovat ta hlaska. Privitam akukolvek radu ako sa toho zbavit.
Firewall a vsetky tieto netove "doplnky" su vypnute...
Vdaka
Vdaka
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
isto to suvisi s TDU ?jergus napísal:Mam mensi problem. Nainstaloval som TDU na komp ktory nema pripojenie na net, vsetko ide super, az na jednu vec. Asi raz za hodinu ma vyhodi do win, vypise ze sa nepodarilo pripojit na net a ci chcem pracovat offline alebo skusit znova. V nastaveniach TDU som zrusil komunikaciu so servrami, vlastne so vsetkym z netu. Lenze uz aj pri praci vo wine mi zacala vyskakovat ta hlaska. Privitam akukolvek radu ako sa toho zbavit.
Vdaka
lebo ak to robi vo vseobecnosti, nehladiac na to, ze ci si niesi v TDU, by som povedal, ze ti tam na net hrabe ina aplikacia, pripadne priamo win.
Skus kedtak deaktivovat aj automaticke aktualizacie, synchronizaciu casu so servrami ... aa ... a popripade este popozeraj v task manageri, co vsetko ti v dany moment bezi...
lava, prava, lava, prava ...
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Je to v manualy napisaneECI napísal:jedna otazka: chcem mat namiesto pesniciek ktore chodia v radiu pri jazde svoje MP3, viem ze sa to da no nejako mi to nefunguje, skusal to uz niekto?
Mozes si vytvorit az 4 stanice pre kazdy profil. Zlozku z playlistom alebo hudbou musis vytvorit v savegame. Cela cesta vyzera takto>
"My Documents\Test Drive Unlimited\savegame\PROFIL_NAME\Radio\Tvoja zlozka z hudbou"
Do nej mozes nahadzat
.. MP3
.. M3U playlisty
.. zastupcov mp3
.. zastupcov m3u playlistov
V hre sa potom len preklikas cez radiostanice na tie svoje.
Spoiler: ukázať
Uz som mal hru poriadne rozohranu,nasetrene 2 melony na novy autiak a znicoho nic ma restartlo a ked som sa zase dostal do hry tak jedina moznost ze nova hra,vsetky save zmizli,ma asi jebne
Deneb @ 3.4 || GA 970-DS3 || 8Gb Kingston 1600 || GA R9 270HD || Crucial BX100 250Gb + WD 500 Gb || Seasonic M12 II 520W || Dell U2412M || Fractal R4
problem s pripojenim:)
Chcem sa opytat mozete mi niekto poslat link na aktualizaciu hry..nechce ma to pripojit cez net a chce to aktualizaciu. :idea:
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: problem s pripojenim:)
oktavius111 napísal:Chcem sa opytat mozete mi niekto poslat link na aktualizaciu hry..nechce ma to pripojit cez net a chce to aktualizaciu. :idea:
Kód: Vybrať všetko
Dear all
Patch #1 will be released on Monday 16th July. Patch notes will be posted in the forum soon.
We apologise for the delay, and we hope the patch will make your gaming experience more enjoyable.
The Mole - Admin & Corporate Mole
z fora TDU
Spoiler: ukázať
http://www.youtube.com/watch?v=Xiskqi4L ... ed&search=
- veeelmi pekne videjko :o
Ze McLeren F1 je najrychlejsi
- veeelmi pekne videjko :o
Ze McLeren F1 je najrychlejsi
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Presne, ENZO na G25ke je parada. Ako jedno z mala aut kde je klasicky manual a nie sekvencna. So Sallenom mas pravdu.. ale 2ka do 150km.. hmmm Inak prave to, dosiahnut 400km a udrzat to na ceste, to je na tom to krasne.
sentimentálna spomienka - valid cpu
jo, to som sa vcera vecer bavil ...l0k2 napísal:Presne, ENZO na G25ke je parada. Ako jedno z mala aut kde je klasicky manual a nie sekvencna. So Sallenom mas pravdu.. ale 2ka do 150km.. hmmm Inak prave to, dosiahnut 400km a udrzat to na ceste, to je na tom to krasne.
na severnej strane ostrova, je jeden time-trial za 75,000 penez...
asi 2.5km rovinka od startu, potom pravy uhol odbocka doprava, jedna 90stupnova zase doprava *asi po 500m* a potom bocnou, relativne rovno, zase 2km ...
na Enze som to ledva rozkotulal na 360... ale dobrzdit na tu prvu krizovatku nebol problem...
na saleene som to rozbehol na 400, a ked som bol 400m odtial, dupol som na brzdu, a ledva som to ubrzdil... hehe ...
ale uznavam, na saleene som spravil cas lepsi o 6 sek *1:48* nez na Enze *1:54*
Este kebyze hodim rucnu prevodovku, tak by to mohlo byt podla mna lepsie, lebo, ked na tom saleene podradi, je to uplne zbytocne, tych 1000 bhp co to ma, vpohode slape uz pri nizkych otackach
lava, prava, lava, prava ...