Som ani netusil, ze stock chladic ma az 30 skrutiek

Obdivujem, ze ti to trvalo az 3 hodiny. Urcite sa ti triasli ruky ako mne, aby si nahodou nieco na karte neposral

Tesim sa na dalsiu cast.
Kyselinka napísal:Pekne, pekne, mi to pripomina operaciu mojej 580-ky![]()
Som ani netusil, ze stock chladic ma az 30 skrutiek, sa mi paci takato telenovela.
Obdivujem, ze ti to trvalo az 3 hodiny. Urcite sa ti triasli ruky ako mne, aby si nahodou nieco na karte neposral. Predsalen 4 kila su 4 kila.
Tesim sa na dalsiu cast.
nie je to tajomstvo, v podstate som zverejnil komplet celú zostavu, takže stačí si ju nahádzať v hocakom slušnom shope do košíka a raz-dva má každý cenu, akú som do toho vrazil (osobne teraz ani poriadne neviem, nekupoval som to všetko naraz, ešte na niektoré veci stále čakám a chcem aby toto vlákno bolo o MHz, GHz, V, W a podobných hodnotách ktoré majú väčšiu výpovednú hodnotu o majiteľovi, než to ako hlboko má do vreckacool_point napísal:Pekne. Zrejme sa potvrdí, že to vyhral správny človek. Sledujem túto tému skoro od začiatku, ale nezapojil som sa do súťaže, nakoľko som nemal "extra" nápad. Mimochodom dodatočne gratulujem k výhre.
Ak to nieje tajomstvo. Koľko si investoval do zostavy? Nebude to málo, to viem...![]()
myslím, že takto je to v pohode ako píše Kyselinka..Mučo Mačo napísal:co tak to dat vsetko do prveho prispevku aby to bolo pokope ?