Battlefield 3
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Re: Battlefield 3
zalahnutie by som bez debaty zrusil,ti bastardi lezia vsade dpci,par krat som okolo neho iba prebehol ked lezal jak poleno medzi mrtvymi a baterky vlastnych by mohli menej oslepovat kua
Spoiler: ukázať
existuje nieco ako cakacka na server ? rad by som sa dostal na caspian
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Vecer a rano - je to volne - ale ak postikas na kazdy server chvilku - dostanes saLithil napísal:existuje nieco ako cakacka na server ? rad by som sa dostal na caspian
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
cakačka je v ľavo dole na origine ked sa napojíš na full server vypisuje stav koľko ľudí je v rade.. Ale má to len zopár serverov..
cakacka na caspian neni co som videl.
ako joinnut?
-mat nahodeny uz linkovany plugin
-v server browseri zaskrtnut "1-5 free slots" a "caspian"
-potom len tukat na View servers
-akonahle sa sa dole objavi tak klik o kus nizsie an join
Doobedu som nemal problem vobec sa dostat. momentalne som zapol a nevidim ziaden caspian server
ako joinnut?
-mat nahodeny uz linkovany plugin
-v server browseri zaskrtnut "1-5 free slots" a "caspian"
-potom len tukat na View servers
-akonahle sa sa dole objavi tak klik o kus nizsie an join
Doobedu som nemal problem vobec sa dostat. momentalne som zapol a nevidim ziaden caspian server
super, volnym okom bez chyby, farby super a odozva tiez.
pride mi sonda tak popisem viac urcite... . ale nie do tejto temy
pride mi sonda tak popisem viac urcite... . ale nie do tejto temy
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Oficialne by si sa tam ani nemal skusat prihlasovat (original je pisany v caps locku, takze mi do velkych pismien nenadavajte) :valistar napísal:Doobedu som nemal problem vobec sa dostat. momentalne som zapol a nevidim ziaden caspian server
I SEE THERE ARE SERVERS UP FOR A SECOND MAP ON PC. CAN I ACCESS AND PLAY THIS MAP?
NO. THIS MAP IS ONLY FOR INTERNAL BACK-END TESTS.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Včera som bohužal nemal čas... Ale dnes hneď ako som prišiel domov som stiahol Origin a už ťahám....ide to 2,7MB/s takže za chvilku hrám... Strašne som na to zvedavý...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Aha ... tak preto som dostal disconnectfaugusztin napísal:Oficialne by si sa tam ani nemal skusat prihlasovat (original je pisany v caps locku, takze mi do velkych pismien nenadavajte) :valistar napísal:Doobedu som nemal problem vobec sa dostat. momentalne som zapol a nevidim ziaden caspian server
I SEE THERE ARE SERVERS UP FOR A SECOND MAP ON PC. CAN I ACCESS AND PLAY THIS MAP?
NO. THIS MAP IS ONLY FOR INTERNAL BACK-END TESTS.
Prejde ta sranda, ked okusis olovo jedna rana a si dole a nevies s ktorej r.... ta davajuMartin2195 napísal:Včera som bohužal nemal čas... Ale dnes hneď ako som prišiel domov som stiahol Origin a už ťahám....ide to 2,7MB/s takže za chvilku hrám... Strašne som na to zvedavý...
ano ked mate stastie tak sa dostanete aj na caspian mapu...dokonca zh1nto z DICE postuje na EA fore stale aktualne passwrody na ich EA testing servre kde bezi mapa caspian....nevyhoda je ta ze ked sa tam clovek dostane tak po kole dostane kick, ale to robi sa mi zda kazdemu pretoze vcera na serveri kde som hral bol po kole par sekund prazdny a potom za par sekund opat plny
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
no dnes som zahral aj 3 za sebou bez kicku..
faug: viem ze to nie je oficialne.. ale ked vidis tie desiatky serverov vsetky 100% casu plne so 64 ludmi tak je jasne ze to nie su len interne testy EA.
faug: viem ze to nie je oficialne.. ale ked vidis tie desiatky serverov vsetky 100% casu plne so 64 ludmi tak je jasne ze to nie su len interne testy EA.
- Martin2195
- Používateľ
Tak teraz som ešte viac zvedavýBrandoo napísal:Prejde ta sranda, ked okusis olovo jedna rana a si dole a nevies s ktorej r.... ta davaju
no ja som také šťastie s caspianom nemal - skúšal som o druhej ráno a potom o deviatej a nepodarilo sa mi pripojiť...
EDIT: ešte otázka, ide vám vypnúť motion blur? lebo ja keď dám off, uložím a potom sa vrátim do nastavení tak je to znovu on
EDIT: ešte otázka, ide vám vypnúť motion blur? lebo ja keď dám off, uložím a potom sa vrátim do nastavení tak je to znovu on
- Martin2195
- Používateľ
Tak skúsil som to na Ultra Settings Docela to šlo. Hral som mapu Metro mal som skóre nejakých 6/2...na prvý krát slušné Idem odmerať FPS Ale stále mi to píše, že mám staré ovládače na GPU... Pri tom som dnes robil aktualizáciu...
Edit:Na Ultra som mal 50 FPS na mape operation Metro...
Edit:Na Ultra som mal 50 FPS na mape operation Metro...