Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
ludkovia nahodou nemate info o problemoch displeja Lumia 920 a ochrannych folii ? cital som na xda, ze folie typu zagg a spol. ktore sa lepia cez tu speci emulziu (alebo samponovu vodu) po odlepeni komplet znicia povrchovu upravu a ze sa to aj prejavi na farbach. nestalo sa niekomu nieco podobne? pripadne mate nejaku foliu overenu, ktora po zniceni moze ist dole a displej bude OK ?
Spoiler: ukázať
invisibleshield som mal a nebol problem po strhnuti.
.
Ja som si teraz s odstupom casu vsimol, ze sa zlepsilo podsvietenie displeja na Lumii 920 - v tme asi pouziva nizsiu intenzitu podsvietenia a cierna sa tvari skutocne ako cierna a nie tmavoseda. Predpokladam, ze to ma na svedomi update na displej, ktory vysiel minuly tyzden.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Nie, ten update na display je priprava na AMBER a funkcia ''GLANCE'' aktivnu ju zatial nemas, musis cakat na amber..
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
ja sa trochu bojim davat foliu kvoli tomuto (aj InvisibleShield som zvykol menit na cca pol rocnej baze, kedze zozltne casom a na bielom telefone to dost vidno):
Originally Posted by vnvman
Ok, I guess I may have a problem with my screen (again). After removing one of those gadgetshieldz protectors (wet apply) the screen looks weird, especially when displaying white. It looks like there's some dirt on it making it look pixelated and greyish, while just a couple of weeks ago the whites were super crisp. It really seems like it's the glass to be blamed, because you can actually see the text sliding below this sort of "dirt" when you scroll. However when the screen is turned off it looks perfectly clean. I think the problem can be caused by the coating wearing off, possibly damaged by the screen protector...I also got a "stickier" area around the earpiece that has the coating obviously wearing off, because it collects dirt and smudges much more than the rest of the screen, but that would be a whole different story, I've heard of many others with the same issues, but frankly it doesn't even bother me. I'll try to get the phone replaced or at least repaired next week, this is ridiculous, I have a phone with an HD screen looking more fuzzy and pixelated than my GF's 710. You may say that I shouldn't have applied the screen protector and whatnot, but frankly I've been using these protectors on my old 800 for a year and the screen is mint. I'm afraid there's something very wrong with the coating of the 920, I suggest you to be very careful with screen protectors, maybe paradoxically going naked is less dangerous...
Anyone having similar issues?
I'm trying to collect some feedback from the users here, just to make sure that my screen isn't faulty. I'd like to use a screen protector on this guy because I'd like to keep it for quite some time, but obviously if it's a no go I'll just try to be careful...
lepidlo ti tam moze ostat, ak nechas foliu ugrilovat v aute na slnku..
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Vyzera to, ze GDR2 uz sa zacina distribuovat . Uzivatelia hlasia dostupnost updatu na HTC 8X.
http://www.wpcentral.com/htc-8x-getting ... date-today
http://www.wpcentral.com/htc-8x-getting ... date-today
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Mne tiez nieco taha na HTC 8S.
Takze Samsung aj HTC uz zacali, som zvedavy na Nokiu. Prepokladam, ze si este par tyzdnov pockame, kym do toho napakuju Amber update.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
broslo a pribudlo ti datasense ?
Bud to neviem naist alebo nie
Dáta sense žiadny z našich operátorov nepodporuje
.
V com je Data Sense tak odlisny od Counters vo WP7? Mam pocit, ze su to trivialne veci, ktore uz len z principu nemaju dovod nefungovat a robia okolo toho strasne halo.
Ahojte. Rozmyslam o kupe noveho mobilu no neviem sa rozhodnut medzi androidom alebo WP8. Pri WP8 ma prekvapilo velka sviznost jednoduchost no bojim sa ze nenajdem tam niektore applikacie. Rozmyslam som medzi HTC 8X alebo Lumiou 820. Co viac odporucate ? Viac som sa nahliadal k 8X kedze ma za cenu ako ma 820 aj HDckovy displej. Keby som chcel usetrit spravil by som aj chybu keby som vzal htc 8s? Ma nejake viditelne lagy v systeme tym ze ma slabsi CPU a menej RAM ? Alebo mam zobrat radsej xiaomi mi2s a nechat tak WP ? Dakujem za rady