To je fer. Beriem. Akurat neviem, ako sa to bude "dokazovat". Vsak som zvedavy, co dnes nasi mudrlanti vyhutajufaugusztin napísal: ↑Ne 05. Apr, 2020, 20:49Tebou spominana "pomoc rodine" je jedna z vynimiek. Pod "idiotmi" som myslel ludi, co budu chodit z jedneho konca republiky na druhy, aby "oslavili" velku noc s rodinou
COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
btw, ako je to s STK, kedze ich maju teraz otvorit (alebo uz otvorili)? plati este ten odklad?
- Odar
- Pokročilý používateľ
STK + EK su uz otvorene, ale neboli otvorene servisy. Takze take polovicate riesenie. Ja si nikdy nedovolim ist na STK + EK bez prehliadky auta. Zajtra ale idem do servisu, lebo ma preobjednali. Som zvedavy, ako to bude, lebo ocakavam, ze budu problemy s pripadnym objednavanim nahradnych dielov. Vsak dam pripadne koncom tyzdna vediet, co som vybavil.
STK + EK mam zaciatkom maja.
STK + EK mam zaciatkom maja.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
ved servis mali byt otvoreny spolu s pneuservismi, preco boli zavrete? taktiez online objednavanie funguje dalej takze diely dodaju bez problemov myslim ak su na sklade
- Odar
- Pokročilý používateľ
Čo viem, servisy boli zatvorené, lebo sa báli. Predsa sadajú do cudzieho auta... nečudujem sa im.
Cez víkend som dával prezuť, robia len doobeda. Aj v týždni. Teda aspoň tam, kde som bol ja. Bude to prípad od prípadu. Z auta som koncom týždňa videl aj menšiu STK zavretú. Podľa mňa je to na rozhodnutí majiteľa.
Cez víkend som dával prezuť, robia len doobeda. Aj v týždni. Teda aspoň tam, kde som bol ja. Bude to prípad od prípadu. Z auta som koncom týždňa videl aj menšiu STK zavretú. Podľa mňa je to na rozhodnutí majiteľa.
ja mam STK 9.4., problem je, ze aj ja aj auto sme v CR, ale STK samozrejme musi byt spravena v SR, takze neviem, ci to treba nejak riesit alebo je premlcacia doba ako slubovali
in general by som to vôbec neriesil ak mate atypicku situaciu, bude pardón... proste kedze je mimoriadna situacia taketo veci sa riešiť nebudú..
Zakaz vychadzania zajtra sa bude vela cestovat.
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No, len chatari si musia uvedomit ze mimo tej chaty sa pohybovat nemozu, takze ani povedzme do miestneho obchodu; inac sa to chaluparcenie velmi, velmi predrazi.
asi sa ten kripel pridusil ruskom ked si ho po 2tyzdnoch dokazal konecne spravne nasadit
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
MIMORIADNE: OBMEDZENIE POHYBU PO CELEJ KRAJINE, VEĽKÉ OPATRENIA POČAS VEĽKEJ NOCI (8.-13.4.)
Na základe uznesenia Vlády SR a nariadenia hlavného hygienika budú na území Slovenskej republiky platiť mimoriadne opatrenie v podobe obmedzenia pohybu a zákazu vychádzania v termíne od 8. apríla od 00:00 do 13. apríla 23:59 (streda až utorok).
Toto uznesenie platí aj pre Policajný zbor, ktorý sa ním musí riadiť, nie je to uznesenie, ktoré nariadil Policajný zbor - preto nie je možné zabezpečiť odpovede na vaše otázky ohľadom mimoriadnych opatrení v mene Policajného zboru.
ZAKAZUJE SA
Zhromažďovať sa s inými osobami okrem osôb, ktoré žijú v spoločnej domácnosti
Akýkoľvek pohyb na verejných priestranstvách okrem výnimiek (čítaj ďalej)
VÝNIMKY SA VZŤAHUJÚ NA
Osoby, ktoré pôjdu do a zo zamestnania vrátane podnikatelia, ktorí budú cestovať za výkonom svojej činnosti (vrátane "pendlerov" podľa výnimky 30 km)
Osoby, ktoré pôjdu na nákup v nevyhnutnom rozsahu na nákup potravín, liekov, drogérie alebo krmiva pre zvieratá v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu zabezpečiť starostlivosť o deti alebo zvieratá v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu natankovať pohonné hmoty v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu do zdravotníckeho zariadenia za účelom neodkladnej starostlivosti, pričom si bude môcť zobrať sprievod vo forme jednej ďalšej osoby
Osoby, ktoré pôjdu do prírody za účelom pohybu v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu na pohreb blízkej osoby
Osoby, ktoré pôjdu za účelom starostlivosti o príbuzného, ktorý je na starostlivosť odkázaný v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Na základe uznesenia Vlády SR a nariadenia hlavného hygienika budú na území Slovenskej republiky platiť mimoriadne opatrenie v podobe obmedzenia pohybu a zákazu vychádzania v termíne od 8. apríla od 00:00 do 13. apríla 23:59 (streda až utorok).
Toto uznesenie platí aj pre Policajný zbor, ktorý sa ním musí riadiť, nie je to uznesenie, ktoré nariadil Policajný zbor - preto nie je možné zabezpečiť odpovede na vaše otázky ohľadom mimoriadnych opatrení v mene Policajného zboru.
ZAKAZUJE SA
Zhromažďovať sa s inými osobami okrem osôb, ktoré žijú v spoločnej domácnosti
Akýkoľvek pohyb na verejných priestranstvách okrem výnimiek (čítaj ďalej)
VÝNIMKY SA VZŤAHUJÚ NA
Osoby, ktoré pôjdu do a zo zamestnania vrátane podnikatelia, ktorí budú cestovať za výkonom svojej činnosti (vrátane "pendlerov" podľa výnimky 30 km)
Osoby, ktoré pôjdu na nákup v nevyhnutnom rozsahu na nákup potravín, liekov, drogérie alebo krmiva pre zvieratá v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu zabezpečiť starostlivosť o deti alebo zvieratá v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu natankovať pohonné hmoty v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu do zdravotníckeho zariadenia za účelom neodkladnej starostlivosti, pričom si bude môcť zobrať sprievod vo forme jednej ďalšej osoby
Osoby, ktoré pôjdu do prírody za účelom pohybu v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
Osoby, ktoré pôjdu na pohreb blízkej osoby
Osoby, ktoré pôjdu za účelom starostlivosti o príbuzného, ktorý je na starostlivosť odkázaný v rámci jedného okresu, resp. v rámci územia Bratislavy a Košíc
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Vyborne, pri alze bude opat obrovska sora v senci
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Odar
- Pokročilý používateľ
Broslo pardon bude. Ale IMO pardon bude na pokutu, ze ti nedojde domov pozdrav, ze si nesiel na STK + EK. Ale nikto nehovori o tom, ci s autom, ktore ma preslu STK + EK mozes jazdit. A toto je najvacsi problem (aspon u mna). Ja jednoducho to auto potrebujem. Keby ho nepotrebujem, necham ho odstavene a neriesim.Broslowski napísal: ↑Po 06. Apr, 2020, 18:21in general by som to vôbec neriesil ak mate atypicku situaciu, bude pardón
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ani nehovor, minuly tyzden som pred seneckou alzou cakal hodinu a pol...26 ludi predomnou
Odvtedy uz vsetko radsej kurierom...
Odvtedy uz vsetko radsej kurierom...
davnejsie hovorili ze mozes jazdit, a aj ked dostanes pokutu tak mas podat odpor, s tym ze trvanie krizoveho stavu bude prijate ako objektivna pricina preco si STK nemohol urobit...