videl... bal som sa ze to bude TI 1 no nebol spravili z toho ovela viac
cha a ja som uznaval donda este predtym nez to bolo cool
a progaming v cine ? to uz je moc aj na mna
Zajtra ešte matika matura ale šak Free to play má prednosť ... no a musím povedať že mi až kapek slza padla neviem čím to bolo ale fakt rozmýšľam že zajtra nejdem maturovať ale pozriem si to znova
wooow, brutal, prave som dopozeral
fakt dobre spravene a malo to myslienku - hlavne ked sleudjete tu scenu uz zopar rokov tak je to o to silnejsie.
na imdb to ma 9.6 bodov
no Chlapi, neviem neviem. film to bol pekny, ale cielova skupina je niekde uplne inde.....
Polovicka filmu je smutna hudba a plakanie nad tazkym zivotom popri hladkani dvoch konov na ranci . A o aziatovi ktory chce vyhrat milion nech sa ku nemu vrati ex-priatelka.... Zopar tazkych pribehov tam bolo to ano ale ja som sa tesil na insides popri ceste ku vyhre, zaujimavosti a tak. A nie na pribehy slobodnych matiek o tom ze nevedia co ich deti robia za pocitacom.....
sedeli sme doma traja, vsetko hraci doty podmienky na film 100% ale zhodne sme sa "nudili"....
Bohaca uz ma serie ze ludia idu hrat rankedy na to aby si skusali buildy atd. nehladiac ABSOLUTNE na vyvoj hry.
Vcera bloodseeker v tyme, non stop farmenie v jungli ignorujuc zbytok hry, "full-speed" build tj ziadne bkb ani HP... to ze sme sli proti 4-om stunom a invokerovi ho netrapilo. nepocuval nic nikoho a rozhodol sa ze ide kazit hru kedze mu to nejde, dokopy kupil a podaroval do proti tymu rovno na base 3x rapier plus aktivne feedenie lebo sa urazil ze sme ho reportli (viac dovodov)...
Najkrajsie na tom bolo ze sme tu 4 vs 6 hru vyhrali, zasluzil si to on aj druhy tym. Ale nepochopim...cielavedome sa snazit 9 dalsim ludom pokazit hru (nehladiac na rank)... .
Chlapci mám menší problém, totiž keď chcem ísť v priebehu hry do komunity (Shift+TAB) tak sa nič nedeje. Niekedy na sekundu ani nie sa mi to zobrazí a zase zmizne a potom v hre už nespravím nič nereaguje mi na klikanie a musím natvrdo vypnúť hru a zapnúť ju odznova. Skúšal som aj reinstall doty ale nepomohlo. Pri iných hrách vo steame mi tá komunita funguje.
osud nam neprial, dokopy to padlo sekovi 2x a cunnikovi raz presne ked nemalo ale na to ako nam precitali pick aj linky som velmi spokojny ako sme to dali, prvy krat v takej zostave. bude mi ctou si to zopakovat
a paci sa mi ako ma chcete stale krotit ked leziem medzi piatich ale hold, vacsinou to funguje