Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
lol how mam to cakat tiez?
mne sa zlepsila vydrz baterie rapidne
mne sa zlepsila vydrz baterie rapidne
K vyriesim si teda zatial druhy telefon pre istotu. Btw uz aspon vies ze preco respektive ci bude daky fix (mimo rma).
diki za info
diki za info
Nepocuvaj hudbu a nepozeraj video. Kazdemu sa to stalo pri tychto cinnostiach, mne pri hudbe
.
Presne, ale na webe som nasiel, ze vacsinou po 5min sa telefon iba restartol.. ale brickol ? :O
Spoiler: ukázať
oki 8x leží na poličke teraz musím zasa trpeť androidSnake napísal:Nepocuvaj hudbu a nepozeraj video. Kazdemu sa to stalo pri tychto cinnostiach, mne pri hudbe
Je ze neho brick, totálny, nereaguje na nabíjanie a ani na žiadne input commandy z buttonov (power, voldown+power).
.
No to je dosť v Pčku. som zvedavý ako bude vzniknutú situáciu riešiť Microsoft.
http://forums.wpcentral.com/htc-8x/2339 ... again.html
No to je sila..
MS s tym nema nic, L925 i ATIV funguju.
No to je sila..
MS s tym nema nic, L925 i ATIV funguju.
Windows Phone 8x myslel som že support je priamo od MS
Inak Snake mne sa dačo podobné už stalo, že sa telefon brikol tak že ani obraz ani zvuk, drzal som strašne dlho power tlačidlo, niekoľko krát a asi po pol hodine nabehol. Tak ešte skús také dačo, alebo to daj len na nabku a čakaj (ani mne vtedy nesvietilo svetielko)
Inak Snake mne sa dačo podobné už stalo, že sa telefon brikol tak že ani obraz ani zvuk, drzal som strašne dlho power tlačidlo, niekoľko krát a asi po pol hodine nabehol. Tak ešte skús také dačo, alebo to daj len na nabku a čakaj (ani mne vtedy nesvietilo svetielko)
Podľa mňa za to môže (ako vždy aj pri rebootoch), BEATS audio, lenže teraz sa tam niečo pekne posralo a niečo odišlo na MoBo. Kedže telefón nereaguje ani na charging, je dosť možné že už je po ňom nadobro.
.
Pol hodinu držať power? vieš jaký budem mať prst?
.
Tu vec mam vypnutú ale aj tak. Toto ti predsa na RMA musia zobrať. AJ keď je to otrava jak prasa
Snake,
vidim, ze vypisujes na to forum. Chlapi ja to vidim tak, ze skuste prehrat FW na GDR1, neviem ci sa to ale da s HTC.
vidim, ze vypisujes na to forum. Chlapi ja to vidim tak, ze skuste prehrat FW na GDR1, neviem ci sa to ale da s HTC.