Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
neraz som policajtov zrusil, tak mi nevysvetluj ze ma bezdovodne zastavit nemozu... Neraz som im zakon vysvetlil a poslali ma nervozne dalej. Neraz som im vytkol veci ktore by robit nemali. Spravam sa k nim presne tak ako oni ku mne a ked pravdu nemaju tak im prikyvovat a bezdovodne platit pokuty nebudem.
Co sa tyka dokazovania moci... presne kvoli tomu sa snazim mat vzdy vsetko v poriadku aby sa nemali coho chytat.
Co sa tyka dokazovania moci... presne kvoli tomu sa snazim mat vzdy vsetko v poriadku aby sa nemali coho chytat.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
chris s tym mozem zit...ale ak moc chces subaru dones €€€€€ a mozes na nom odist domov
-
- Pokročilý používateľ
akurat som dostal papucu mozeme sa bavit
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...ked dostanem papucu a najdem kamosa s odtahovkou... mozem si svoje auto legalne odviezt?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
No neviem.. Papuca moze byt majetok MP. A Ty ho ukradnes, a dokonca aj znehodnotis ked ju budes chciet dat dole. Takze, neviem..
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
odtahovat sa nemozu auta len tak:) ked uz..
tak dostal som dole papucu s dohovorom bez pokuty ,like a boss som sa dovadil
tak dostal som dole papucu s dohovorom bez pokuty ,like a boss som sa dovadil
chceme kompletnu story
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
to by chcelo foto
v skratke mame take hluche miesto pred pracou cca na 5aut za sebou kde "nie je" vyznacene platene parkovanie,aj ked vsade naokolo je.
v skratke:
dlha ulica, na zaciatku vyznacene platene parkovanie po oboch stranach, cca v strede sa na tuto cestu pripaja ina cesta ,za nou je to hluche miesto.
od tejto "pripojky" na jednej strane(hluche miesto) nie je vyznacene parkovanie. tak som do diskutoval, ze som prisiel z tej druhej cesty a teda som nemal odkial vediet ,ze je tam parkovanie ked tam ziadna tabula nie je.
som si to nafotil a policajtovi povedal,ze to mam odfotene a kludne nech ma posle na predvolanie.
s tym on zacal nieco splietat o mestkej zone vsade platenia a zakazu parkovania a bla bla. hovorim,ze je tam pruh na parkovanie,stoja tam ostatne auta kazdy den bez papuce,naviac nemate nikde vyznacene parkovanie(§8 vyhl. 9/2009) a §2 zak. 8/2009-krizovatka rusi dopr.znacky a teda ma to nezaujima,s tym , žeked si tam date znacku budem vam platit kazdy den, na to mi povedal ze on tam papucu nedaval a skonci to dohovorom.
musim podotknut ,ze som nebol arogantny ani nasraty,ale "diskutoval" som.
zhruba takto. v podstate tam stoja auta kazdy den bez papiera a akurat mne to dali
v skratke mame take hluche miesto pred pracou cca na 5aut za sebou kde "nie je" vyznacene platene parkovanie,aj ked vsade naokolo je.
v skratke:
dlha ulica, na zaciatku vyznacene platene parkovanie po oboch stranach, cca v strede sa na tuto cestu pripaja ina cesta ,za nou je to hluche miesto.
od tejto "pripojky" na jednej strane(hluche miesto) nie je vyznacene parkovanie. tak som do diskutoval, ze som prisiel z tej druhej cesty a teda som nemal odkial vediet ,ze je tam parkovanie ked tam ziadna tabula nie je.
som si to nafotil a policajtovi povedal,ze to mam odfotene a kludne nech ma posle na predvolanie.
s tym on zacal nieco splietat o mestkej zone vsade platenia a zakazu parkovania a bla bla. hovorim,ze je tam pruh na parkovanie,stoja tam ostatne auta kazdy den bez papuce,naviac nemate nikde vyznacene parkovanie(§8 vyhl. 9/2009) a §2 zak. 8/2009-krizovatka rusi dopr.znacky a teda ma to nezaujima,s tym , žeked si tam date znacku budem vam platit kazdy den, na to mi povedal ze on tam papucu nedaval a skonci to dohovorom.
musim podotknut ,ze som nebol arogantny ani nasraty,ale "diskutoval" som.
zhruba takto. v podstate tam stoja auta kazdy den bez papiera a akurat mne to dali
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Papek napísal:Prepac, ale ty kde zijes prosimta? U mna sa bezdovodne = kontrola dokladov, kontrola alkoholu, kontrola ... Alebo posledne, co ma zastavili kvoli hmlovkam a este ma policajt tu drzost mi vraviet, ze hmlovky nemozu byt zltej farby aj ked je to jasne napisane v zakone.felipe25 napísal: pochybujem, ze Ta fizel zastavi bezdovodne
Tiez som chvilu zil v tejto rozpravke, ze ak sa spravam slusne ja, tak sa ku mne sprava slusne aj policajt, a to nevravim len o tych dopravnych. Par rokov dozadu bolo na dennom poriadku, ze nas s kamosmi presacovali denno denne ti isti policajti. Samozrejme k tomu nechybali nemiestne poznamky o tom, ze nas kludne mozu zobrat na stanicu a pichnut nam prst do riti.
Naslo sa aj zopar slusnych, ale to bolo tak pol na pol. Vacsinou to skoncilo pri otazke, ci nemame pri sebe zbrane a drogy a maximalne nam presli zvonku po vreckach, ziadne prehladavanie topanok ani nic podobne. Potom sme pokecali, jak to vyzera na sidlisku, pripadne aj oni povypravali nejake zazitky z dna a dovi dopo. Lenze ako vravim, to je ta slaba polovica. Bohuzial.
O com tocis?? Ved kontrola alkoholu, dokladov, je dovodna kontrola. Nechapem, co Ti moze na tom vadit, ze nic neporusis, zastavi Ta policajt a preventivne Ta skontroluje. Naozaj, v tom nevidim ziadny problem. Ked nieco nemas v poriadku to je uz ine, alebo si zabudol doklady alebo papiere. Ale bavim sa o tom, ze bezdovodne Ta policajt nezastavi, takisto Ta dnes nesastavi ked neprekrocis rychlost a nebude tvrdit ze si prekrocil, lebo bez fotky z radaru neuspeje, nema ziadnu sancu v pripadnom konani na inspektorate.
V zivote som take problemy ake popisujes s policajtmi nemal... Takze tak. A to si myslim ze po odjazdeni 80 000km daco znamena. Bud som urobil chybu ja, co som nemal problem si priznat, alebo nic ine. Nevravim ze take neexistuje, ale nezazil som to.
Je to iny pohlad na vec. Ked sa chce, dovod sa vzdy najde, ci uz spominane zbrane a drogy alebo doklady, povinna vybava a pod. somariny. Takisto milujem, ked ide za mnou policajne auto aj 10 km a potom si zrazu zmyslia, ze mi chcu skontrolovat doklady. Hm? O com to je?
Mozno mam prave auto, ktore pritahuje problemy, lebo na Peugeote ma vzivote nezastavili, ale okolo Hondy mi poskakovali ako nadrzani zajaci, ci uz za kolesa, za vybavu, za folie a neviem este za co. Evidentne vidina lahkeho zarobku.
Mozno mam prave auto, ktore pritahuje problemy, lebo na Peugeote ma vzivote nezastavili, ale okolo Hondy mi poskakovali ako nadrzani zajaci, ci uz za kolesa, za vybavu, za folie a neviem este za co. Evidentne vidina lahkeho zarobku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Nevidim v tom problem. Nech ma kontroluju, ked som nic neporusil, mam folie s certifikatom, nieje problem. V aute nemam ani zbrane ani drogy.
Samozrejme ked si namontujes na auto nieco co ma 1auto z 10 000, tak lakas pozornost. Ja si tam nemontujem nic a mam svaty pokoj. Papierik o foliach na skle odomna chceli prvykrat v zivote na STKcke.
No nemam ziadne domontovane LED svetla, a podobne somariny.
Samozrejme ked si namontujes na auto nieco co ma 1auto z 10 000, tak lakas pozornost. Ja si tam nemontujem nic a mam svaty pokoj. Papierik o foliach na skle odomna chceli prvykrat v zivote na STKcke.
No nemam ziadne domontovane LED svetla, a podobne somariny.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
quick: suba pre mna / za mna aj vyhod.... ale e92 335i(d) moj sen
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator