Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Dá, len mne ho nechytá ani Y-kábel, proste mrtvy.
.
amber má byť pre lumiu 920 dostupný až v auguste? . A že data sense nepodporuje ani jeden slovenský operátor? Tzn. že orange ma ukráti o túto fičúru? hovädá. hlavná vec, že platím každý mesiac jak murovaty celkom mastný šek.
doteraz mi moja "920ka" nenašla žiaden nový update systému odkedy s ňou spolunažívam
OS version: 8.0.10211.204
FW revision number: 1232.5957.1308.0001
máte niekto niečo lepšie alebo novšie?
doteraz mi moja "920ka" nenašla žiaden nový update systému odkedy s ňou spolunažívam
OS version: 8.0.10211.204
FW revision number: 1232.5957.1308.0001
máte niekto niečo lepšie alebo novšie?
Spoiler: ukázať
Mas najaktualnejsi system. Posledny update bol v januari, ak sa nemylim a odvtedy nic ine nevyslo. Co sa tyke nepodpory Orange, to nie je ziadna novinka. Na starsej Lumii 800 mi nefungoval automaticky cas, pretoze Orange nepodporuje NITZ (zjednodusene vysielanie informacie o lokalnom case a datume). Ked som sa ich pytal na podpore, preco predavaju telefon, ktory nemozem naplno vyuzivat, tak poslali iba diplomaticku odpoved, ze NITZ jednoducho nepodporuju.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
NITZ nepodporuje ani Telekom... mozno zalezi aj od BTSka kde si
Vy si naozaj myslíte, že SK operátori by sa sami ukracovali o zisky komprimáciou prenášaných dát? Pri cenách paušálov na SK? Zabudnite, toto neni US s 60$ everything unlimited 4G.
.
V US to neni az take ruzove, bezne mas sice voice a text neobmedzene, ale dobre ta zderu za internet. Aj ked s 1GB netom si vystaci vacsina ludi, za kazdy MB navyse, pripadne vyssi pausal sa poriadne priplaca. Lepsim prikladom je AT, DE, pripadne ani v UK nie su zle ponuky. V US je zaujimavejsi model dotovania telefonu, hlavne to co predstavilo teraz AT&T. V kazdom pripade, na nas paradne ryzuju a nejaky WP mozu z vysoka os*at, ked im idu paradne love vseobecne z predaja 3G pausalov.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
dnes je HTC Day > http://www.bezobalu.eu/htc/ (50% zlava na invisibleshield)
Skusal, telefon musi nabehnut minimalne do recovery rezimu, pokial je mrtvy az tak ze ho nedetekuje ani NTB, tak s tym neurobis nic.
.
Inak dost velky fail od HTC, ako by to testoval jeden clovek, co sa stym hral pol dna a pustili to von. A navyse na support stranke k 8X nie je ani zmienka o niecom takom, jedine wpcentral a wmpoweruser
Cakas ze HTC si verejne naserie do papule? Zabudni
.
Skor ze HTC stopne update a hodi nejake varovanie, co nerobit. Pripadne vydat aktualizaciu, ktora by stopla beats audio. Neviem. Moznosti je podla mna dost, ked si moze Nokia vydavat aktualizacie do menu, tak preco by to nezvladlo HTC, hlavne ked ma takyto pruser. Ale evidentne su tam sami debili, ako inak si vysvetlit tu neskutocne ppci podporu pre Androidy. A potom sa cuduju, ze im to ide do sraciek.
HTC stoplo update, hlasia uzivatelia .
Sam tomu rozumieš, tak prečo prispievaš príspevkami ako keby nie?Papek napísal:Skor ze HTC stopne update a hodi nejake varovanie, co nerobit. Pripadne vydat aktualizaciu, ktora by stopla beats audio. Neviem. Moznosti je podla mna dost, ked si moze Nokia vydavat aktualizacie do menu, tak preco by to nezvladlo HTC, hlavne ked ma takyto pruser. Ale evidentne su tam sami debili, ako inak si vysvetlit tu neskutocne ppci podporu pre Androidy. A potom sa cuduju, ze im to ide do sraciek.
.