Steam digitalna distribucia hier
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Steam Digital Distribution
a na co nam to tu pises? nikoho to netrapi... ano, ten steam je strasna zloba...
no ved to, ze clovek raz zazije predaj uctu a ma dost na cely zivot, uz nikdy nebudem kupovat hry okrem krabice, proste to je cisty risk, ze ked to cloveka omrzi, tak mu tam len zostavaju prachy a nema to kam datdexter napísal:kto by to chcel ked ofiko sa to vlastne ani nemá predávať
mno vec sa má tak že skoro každý lepší server už začína minimálne špekulovať o klientoch podobných steamu
a nakoniec si kupis krabicu, v ktorej bude len kod ktory budes musiet natukat do originu/steamu a vyjde ta to narovnako..akurat budes mat krabicu ktorej hodnota bude s aktivovanym klucom tak nula cela nula
CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P
tak hlavne ze uz nehram na pc, cize je mi to jedno a na konzolach stale funguju krabice velmi dobre, takze zatial som v pohode, pc ide do sraciek cim dalej tym viac, sice kazdy rok prichadza nieco nove, nieco mega vykonne, no ako je zatial vidno az na par vynimiek, to nikto nevyuzije, co je skoda, ale je to tak
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Hlupost... PC do ziadnych (%*^@)^ nejde. Uz sa tesim ako na next gen konzolach budes mat digital only.
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
pc praveze ide hore, uz to dlhsie vsetci hovoria.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Všetky crysis -75%. Ja len keby to niekoho zaujímalo...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Skor dat do povedomia ze ak dosiahne pocet predobjednavok urcite cislo na nove X-com, civilization 5 dostanete gratis
- hulo92
- Pokročilý používateľ
inac tento system odmenovania sa mi lubi
- hulo92
- Pokročilý používateľ
nikto si tu nekupil novych wormsikov?
Ludia da sa kupit tony hawk pro skater HD na steame, to teda cumim. Som myslel ze to bude len rebuild na konzoly, hned zajtra kupujem
- hulo92
- Pokročilý používateľ
odporucam novy humble bundle, vynikajuce hry su tam
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
http://bonusweb.idnes.cz/distribuce-ste ... ovinky_anb
Inak - minule som cital ze Steam bude umoznovat posuvat hry dalej na ine loginy, podla tohto sa to asi nepohlo ci?
Inak - minule som cital ze Steam bude umoznovat posuvat hry dalej na ine loginy, podla tohto sa to asi nepohlo ci?
Spoiler: ukázať
Chlapi posledna sanca!!!
Pri tom novom X-come ak si to este teraz predobjednate tak dostanete zadarmo civilization V ak dosiahne pocet predobjednavok 100% na tretom baliku. Teraz je tam treti balik a uz 93% percent. Kdo otom este nevie, nevahajte
Pri tom novom X-come ak si to este teraz predobjednate tak dostanete zadarmo civilization V ak dosiahne pocet predobjednavok 100% na tretom baliku. Teraz je tam treti balik a uz 93% percent. Kdo otom este nevie, nevahajte