ked niekto pozna niekoho z firmy Brantner, podakujte tym zasranym chudakom za ich uzasny pristup a ochotu ked niekomu sposobia skodu...
z ich auta nieco odletelo, rozbite celne sklo mam mierne, a oni po dvoch tyzdnoch co som cakal na ich odpoved sa rozhodli ze poistovni nepriznaju vinu... zas som si zarobil 150€... (a to este nehovorim o tom ze aj na kapote nieco pristalo, ale tak to mozem kaslat uz)
Preco si nezavolal policiu, ked ti to rozbilo auto? Ja by som ich zavolal, ze nieco padlo z auta, ze mam svedka (samozrejme v pripade, ak mam SPZ a videl som to) a nahlasil utek z miesta.
Hned volam policiu ked sa mi nieco taketo stane. Spise sa zapisnica a este dostanu aj pokutu za nespravne upevneny naklad a ohrozovanie bezpecnosti cestnej premavky...
Nove kolieska Konecne mam sirku stopy aku mam mat
nove.jpg
Stare na predaj, samozrejme je ta cena nadsadena aby bolo z coho zkecavat
ano, spetne si uvedomujem ze som chybu spravil, hlavne je najvecsia chyba ze som nepovedal ze mam svedka lebo takto sa na mna mozu akurat vysrat
a samozrejme najvecsie svinstvo, ze ma donutili ist na obhliadku pod prislubom ze sa to vyriesi, a teraz mam znehodnotene sklo poistovnou a uz ani nemozem nic vyspekulovat...
Najsmiesnejsie na celej situacii je ze sme mali pod oknami akciu a bolo tam milion ludi. samozrejme, nikto nic nevidel. Po polhodinovom pytani sa okolo stojacich ludi som sa dopracoval k starsiemu panovi, ktory pocul ako sa niekto rozpraval o tom ze niekto do niekoho nacuval a ku trom chlapcom, ktory boli akurat na vode v clne a videli cierne auto ako nacuva do cierneho auta a ze sofer mal dlhe vlasy a oranzove tricko. Ani sa neunuval pozriet sa aku skodu sposobil.
Dakujem pekne spoluobcania! Ja ked nieco taketo uvidim tak v momente fotim a volam policajtov aj ked to moje nie je...
EDIT: Este by som poznamenal ze si odvtedy vsimam velke cierna auta a skoro kazde ma oje*bany pravy zadny roh. To na Slovensku fakt nikto nevie cuvat?
ja som raz tiez na parkovisku zacuval ... ale to som 4 dni nespal a zaspal som za volantom...s kludom partizana som isiel zaklopkat dotycnemu,ze som mu buchol auto,vsetko v poistovni vybavil a finito...
p.s. uprimnu sustrast,je to fakt radost ked debil este odide ako keby nic.
gratulujem ku doktoratu pevne dufam ze nikdy nebudem musiet vyuzit tvoje sluzby a keby hej budes na pomoci k teme .... ja som nikdy nenabural ... ani do mna .. ale pamatam si ze ked som bol mensi ... a mali sme 120L tak bez ostychu kazdy buchol, a tak isto potom aj na FEL .. odvtedy jebe* na komplet lak atd. lebo su to aj tak bezcharakterni buzeranti u nas na parkovisku
to je diskutabilne bongo je kktina na n tu ... a mozete mi tu pisat cokolvek ... je tu tema o autach tak sem nepletme kraviny a nehajme si take veci pre seba ..
a inak, ako som sa presvedcil, ani ked poznate vinnika nieste za vodou, bohuzial. mimochodom, taketo veci som zistil ze fakt jedine po znamosti riesit, neoplati sa absolutne ist poctivou cestou riesit taketo udalosti...
Honda opat na predaj, srdce uz tuzi po nieco viac sportovom.
Na BMW klube je na predaj CUKRIKOVE BMW E90 330i a aj napriek tomu ze som japan positive, tak henten kusok vyzera fakt spickovo (link). Co vy na to ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !