COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Teraz citam opripade z kosic. Zena zatajila pozitivny test z Rakuska na Covid a prisla autobusom do kosickeho internatu. Kks nemam slov.
https://www.noviny.sk/koronavirus/52358 ... -internatu
A potom sa tu poniektori cuduju, ze sa robia pravidla ake sa robia
https://www.noviny.sk/koronavirus/52358 ... -internatu
A potom sa tu poniektori cuduju, ze sa robia pravidla ake sa robia
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
aj ten chalan je zaujimavy, co prisiel do povinnej karanteny a tam to chytil
co sa tyka tej zeny, tak aj rakusko ma na tom svoj podiel viny
co sa tyka tej zeny, tak aj rakusko ma na tom svoj podiel viny
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No ak nechapes preco mozes ist von s niekym, s kym byvas a nemozes ist von s niekym s kym nebyvas, tak pochybujem, ze pochopis cokolvek dalej. To je jedno, ci sa stretnu 1-2-3-4 ludia max, lebo ti sa zas stretnu s 1-2-3-4 ludmi a siri sa to exponencionalne dalej... Pointa je nestretavat sa s nikym s kym nemusi. Ak s niekym zijes asi jeden z vas nepojde zo dna na den na ulicu. To plati pre tvojho spolubyvajuceho a pre moju priatelku. Vies sa ale nestretnut s kamaratom z domu oproti a fungovat dalej. S predavackou sa tiez stretnes lebo zrat musis...dendroid napísal: ↑Ut 07. Apr, 2020, 12:49 Takze ak byvam na private s kamosom, tak s nim smiem ist na bajk. Ked byvam sam a kamos byva v dome oproti, tak uz s nim na bajk nemozem ist. Uzasna logika. Toto vyplyva z toho nariadenia a na toto narazam. Stale mi tu nikto rozumne nevyvratil, co by bolo zle, keby obmedzili stretnutia napr. max 3 ludi a mas to. Lebo prepac, ludia sa stretavali takto doteraz a stretavat sa aj budu. A budu sa aj pocas tychto opatreni, uz len z trucu, lebo sa naseru.
Scream, ty si tiez nejaky premudrety az az. Este ze tebe to ide na 8 valcov zo 6. Ty ides so zenou na chatu, lebo ti je uz dlho domucka s psickom chodit iba do lesika a ja som stupidny, lebo mam problem doma vydrzat 6 dni bez toho, aby som s niekym pokecal. Niet lepsej vlastnosti ako si nedovidiet na koniec nosa. Ked idem s niekym na bajk, tak si mozno chcem aj niekde posediet na lavicke a dat si pivo. Takze nie, nema vyznam, ze pojdem ja a kamos pojde 3 kilometre predomnou.scream napísal: ↑Ut 07. Apr, 2020, 11:45 Mne pride, ze vam to tu poniektorym ide na 3 valce zo 6.
Stretvat sa s kamosom/kamoskou lebo mi je smutno je imho stupidita.
Pre KE/BA obmedzenie plati pre MESTO nie OKRES. Cize, to az taka sranda nie je, prakticky mozes ist maximalne na jazero a anicku..
Ale opat lre pomalsich. V lese asi kontrola nebude, ak bude nikto vam nedokaze, ze ste spolu, ked sa nebudete drzat za pipiki. Rovnako nie je na lesnej ceste vyznacena hranica okresu. Ked pojdem z KVP na lajosku, nobody fucking cares. Ked chcem ist na chatu, idem v pohode dnes pridem v pondelok o polnoci. Ked sa chcem prejst po ulici, pojdem, ked su otvorene obchody, alebo sa tvarim, ze idem do lesa, zoberem si pracovnu zmluvu.
Jedine, co nepojde je beztrestne a bez vysvetlenia prekrocit kontroly na hranici okresu a vyslopavat v skupinach na lavickach.
Koncim v teme, lebo to tu je ako v kazdej internetovej diskusii, ze ludia s mrnavymi penismi a este mrnavejsimi egami zacnu urazat. A zoci voci by taketo individua ani nemukli.
Ja idem s priatelkou na chatu, zijeme sami, na chate budeme sami. Von ti nik nezakazuje ist ani na bajk ani na prechadzku ani dat si pivo na lavicke. Len sa nemas stretavat s nikym s kym nevyhnutne nepotrebujes.
EDIT: a nie od vyhlasenia karanteny v polke marca som sa nevidel so ziadnym kamosom, bol som raz v optike a 3x na nakup a po 2 tyzdnoch v karantene som sa videl (nevyhnutne) s rodicmi. Cize to, ze "ludia (ako ty) sa stretavaju" je ich problem a neda sa to generalizovat a teraz vam to dakto zakazal, tak placete. Jo a prechadzam sa bez ruska na minimalne 4 metre od ludi... som aj ja rebel ale je dokazane, ze riedeke bavlnene rusko je parodia na ochranu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Samozrejme, ze je na dve veci Ochrani ta jedine respirator prislusnej triedy. Lenze to ta zas umlatia na ulici, lebo seba nemas co ochranovat
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Aj ten musis mat spravne nasadeny atd. Ruska celoplosne nie su zla vec. Zabranuju velkej casti virusu sa dostat za neho. Covid je napriklad ulozeny v kvapocke tak cez bavlnu prejde minimum tohoto virusu
Hovoril som otom s lekarmi od nas v praci a tvrdia radsej ich mat, ako nemat
Hovoril som otom s lekarmi od nas v praci a tvrdia radsej ich mat, ako nemat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Rusko neochranuje nositela, stale ten virus moze vojst do tela ci uz cez oci alebo rankami na pokozke. Rusko spomaluje rozsirovanie virusu, ked clovek dycha, rozprava, pokasliava a kycha, tak to vo vacsej miere pochyta aj bavlnene rusko. Zas treba si aj uvedomit, ze jedna jednotka virusu vas s najvacsou pravdepodobnostou nenakazi. Existuje istotne nieco ako kriticka davka, kedy je uz vyssia pravdepodobnost infekcie. To bude zavisle od prostredia, koncentracie vo vzduchu, teploty a prudenia vzduchu, sposobu infekcie (dychanie, expozicia sliznice, cez ranu na pokozke, ...) ... je toho strasne vela.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na toto snad ani nie je mozne nic povedat. Matovic to mal ohlasit s okamzitou platnostou:
https://www.aktuality.sk/clanok/780633/ ... ony-video/
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
alebo skor tyzden do predu od pondelka, nie dva dni do predu...
lol kukam akurat na ten usek dpc masaker plnka toto ak je 30 min zdrzania zozerem kefu.
Ano, ludia cestuju alebo docestovali. U nas po uliciach uz auta z inych miest co podochadzali.
Dalo sa cakat ze budu ludia dnes cestovat.
Dalo sa cakat ze budu ludia dnes cestovat.
.
Ale stale ked len polovica ludi rozmyslelo cestovanie kvoli opatreniam, tak by to uz malo byt stale lepsie.. ci?
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Toz mohol by teda ich nevpustat naspat po sviatkoch. Kam kto odisiel, nech tam zostanefaugusztin napísal: ↑Ut 07. Apr, 2020, 17:05 Na toto snad ani nie je mozne nic povedat. Matovic to mal ohlasit s okamzitou platnostou:
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Lepsie ako uplny masaker to je, no staci aby 10% rozsnieslo virus a uz sa to vali cez republiku. Ak by boli ludia normalni a ostali, tak by to mozno Matovica presvedcilo k postupnemu uvolnovaniu situacie. Naopak, tato zapcha len potvrdi, ze nic ine nez kompletny zakaz s okamzitou platnostou na niektorych obcanov neplati. Takze po velkej noci ziadne uvolnovanie nebude; mozno, ak budeme stastie a velka noc nesposobi velke rozsirenie virusu, tak mozno zaciatkom maja sa mozno nieco otvori.