Ja neviem, tiez zvazujem ci nezrusim predobjednavku, vazne.. Ano viem je to len beta, ale pochybujem ze klucove vlastnosti tej hry by sa dali este upravit... Zakladna chyba tej hratelnosti je imho to, ze pokial as niekto zbada z boku, zacne strielat- bez naroku na nejaku reakciu alebo zvuku strelby spadnete... A to zvadza k tomu kempeniu a to tu hru zabija.. Tak isto, ako bolo v BC2 nu tu sa mi to zda este horsie... Utekate proti sebe... Ja zacnem strielat skor (teda aspon z mojho pohladu) par krat ho nahitujem- spadnem... Nemu ostane 100%... Cize tie hity boli len u mna, z jeho pohladu som ani nevystrelil... Toto by sa v modernej FPS podla mna nemalo stavat...
EDIT: Ano, na zaciatku som to ospevoval, no po tych 2 dnoch hrania som dost zmenil nazor...
BTW odomkli ste uz niekto SCAR? S tym sa neda strielat
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA:ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5 Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Nie, ale napr 0.2 sekundy by stacilo, aspon aby som mohol trhnout mysou a hitnut ho, resp. aby som voebc pocul ze po mne striela.. kazdopadne zatial tu predobjednavku este necham, UMP45 je pekne spravene
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA:ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5 Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec