Kuchynské nože (triezvo kvalitné na slovenské pomery ala kde začať)
Re: Kuchynské nože (triezvo kvalitné na slovenské pomery ala kde začať)
hallelujah konečne mi poštárka doniesla nôž, spracovanie čepele je zaujímavé, úplne inak vyzerá ten damašok ako na vreckovom noži čo mám /uhlikovku/, nabrúsený je priemerne, neholí ale papier reže dobre, určite ho doma obtiahnem a otestujem uvidíme ako bude držať ostrie, rúčka je však príjemne ťažká tak sa dobre drží, zatiaľ spokojnosť
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Nakoniec aj mne stihli dorucit. Spracovanie na prvy pohlad fajn, leptanie (ak je to vobec..) struktury minimalne az neviditelne, vyvazenie strasne, ostrie priemerne, gramaticke chyby na obale su uz len ceresnicka na torte. Urcite niesom odbornik na noze ale na prvy pohlad nic vynimocne. Este stale rozmyslam ci ho dam mame na vianoce.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
To bolo aj v jednom videu, že nože boli rôzne naostrené. Takže tam by som povedal, že to by mohlo byť prvé, čo je potrebné.
Inak ale pri takejto oceli potom má ísť o to, že ostrie drží dlhšie (ale je aj jemne náchylná na štiepenie), takže kto vie, niekto nemusí (ak neberie do úvahy vzhľad) ani povedať, že je niečím špeciálny.
Ja už som na krajíčku, včera som už poslal mesidžu tomu dilinovi a uvidím, čo povie budúci týždeň - ak tam neuvidím niečo ako refund 20€, tak asi rovno začnem riešiť refund s Ali a radšej horko-ťažko predám tú ocieľku a tú brúsku ako sa s tým ešte viac kakať.
Inak ale pri takejto oceli potom má ísť o to, že ostrie drží dlhšie (ale je aj jemne náchylná na štiepenie), takže kto vie, niekto nemusí (ak neberie do úvahy vzhľad) ani povedať, že je niečím špeciálny.
Ja už som na krajíčku, včera som už poslal mesidžu tomu dilinovi a uvidím, čo povie budúci týždeň - ak tam neuvidím niečo ako refund 20€, tak asi rovno začnem riešiť refund s Ali a radšej horko-ťažko predám tú ocieľku a tú brúsku ako sa s tým ešte viac kakať.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
mne dosiel naostreny celkom fajn doma som ho potiahol par krat cez kozu a holil, navaril som snim zatial 4 obedy a ostrie drzi, dobre sa mi snim kraja jak maso tak cibula, zelenina... a vyvazenie mne prave vyhovuje tazsia rucka ja som spokojny, duplom za tie €
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
stevo891 - noze sa vraj nedaruju
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
A kua, to si mi nevedel skor napisat uz je neskoro ale tak uz je naostreny a uvidime ako dlho si bude ostrie drzat. Este ho ukradnut na test tvrdosti aby si to mama nevsimla
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
A na štítkoch od poštárky ste mali aj podacie číslo, či len OCZ skratku?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
stevo891 - ak to mame neva tak pohoda
24. som mal pauzu od fora
24. som mal pauzu od fora
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nekonečný príbeh pokračuje:
- 23.12. mu píšem, že už by stačilo, že chcem vedieť ako bude riešiť situáciu (insight - nechcem zahodiť tie nože, snažím sa, aby to skončilo nejakým čiastočným refundom ako pokuta za to čakanie ďaleko nad rámec okna)
- 25.12. mi odpíše:
- ja mu na to píšem, že dám mu jeden pracovný deň, inak otváram dispute a žiadam o refund a on ti mi viete čo napíše? nič, len zase vyšle aut. správu (tipujem pre viac objednávok):
.
WTF? Riešiť refund s nimi a nie cez dispute, aby chudáčikovia šikmookí debilkovia "nemali problémy"?
Dnes mu asi nadrzovku napíšem, že nože chcem ale za to čakanie by osm očakával aspoň čiastočný refund (dajme tomu 20€). Inak nemienim niečo také riešiť cez správy ale normálne cez dispute (niečo sa pokafre a bude na mňa, že som nevyužil oficiálny proces Aliho).
Samozrejme, ako to je už dobrým zvykom, tracking sa od 11.12. nepohol
http://www.17track.net/en/track?nums=RS967051644NL .
- 23.12. mu píšem, že už by stačilo, že chcem vedieť ako bude riešiť situáciu (insight - nechcem zahodiť tie nože, snažím sa, aby to skončilo nejakým čiastočným refundom ako pokuta za to čakanie ďaleko nad rámec okna)
- 25.12. mi odpíše:
WTF? Riešiť refund s nimi a nie cez dispute, aby chudáčikovia šikmookí debilkovia "nemali problémy"?
Dnes mu asi nadrzovku napíšem, že nože chcem ale za to čakanie by osm očakával aspoň čiastočný refund (dajme tomu 20€). Inak nemienim niečo také riešiť cez správy ale normálne cez dispute (niečo sa pokafre a bude na mňa, že som nevyužil oficiálny proces Aliho).
Samozrejme, ako to je už dobrým zvykom, tracking sa od 11.12. nepohol
http://www.17track.net/en/track?nums=RS967051644NL .
Neviem co riesis. Otvor dispute cim skor, lebo Ali tam hodi este par dni na vyriesenie. Az potom ked sa s predajcom nedohodnes tak sa to postupi vyssie.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
pisali mi to iste, nebavi ma to uz. Ak mi neponukne nejaky compensation, zajtra otvaram dispute
no toto nas*rie vsak to uz budu pomaly dva mesiace
pozeram ze nam co prisli sme teda dobre dopadli
pozeram ze nam co prisli sme teda dobre dopadli
Čudujem sa, ze si tak dlho vydrzal
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
No ta ale že určice
http://www.17track.net/en/track?nums=RS967051644NL
zajtra robím dispute.
Yesper, ako si na tom?
http://www.17track.net/en/track?nums=RS967051644NL
zajtra robím dispute.
Yesper, ako si na tom?
Hehe. Klasicky odrb, vytlacis si stitky, nahodis do systemu podacie cisla, ale zasielky odnesies na postu az o mesiac. Uz ma takto par krat cinankovia natahovali, ked mali v aukcii pisane same day dispatch... Treba sa stazovat, pripadne im davat nizke hodnotenia za shipping.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.