auto +- 15K
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: auto +- 15K
jejda pardon fabie... ocktavie ktora je vyrabana rovnakym sposobom.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a to uz je na co? ja v principe nejsom zastanca vyhrievanych sedaciek lebo mam pocit ze som si pod seba nalozil (skor chladenie by som bral), ale vzadu v beznych autach uz vonkoncom nevidim zmysel. rodicia sedia vpredu a deti su v sedackach, takze vykurovat mozes akurat tak sedackustefan.koval napísal: ↑Št 14. Dec, 2017, 09:18 zena do mna huci a plus musia byt zadne sedacky vyhrievane a to najst je zazrak
Spoiler: ukázať
no mas to tazke.. vela muziky za malo penazi a este k tomu kvalitne..
neolupuje sa sama ale zatial co som mal aj po masakralnych podmienkach na fiat pande z roku pana lak bez odletenych casti, na ibize mam uz zo 5 takych odlupkov. Su to par mm veci a zaklad vzdy zostane neporusený ale aj tak to zamrziMarek125 napísal: ↑Št 14. Dec, 2017, 09:46 To sa vám fakt olupuje lak na novom aute? To čo za shit tam v dnešnej dobe dávajú sused má Oktavku I z roku 2001 síce to má garazovane ale na tom aute nenájdeš chybu laku okrem kamienkov na kapote atď. ale to je auto staré pre pána jana už 16 roky. Tak isto kamarát na Oktavku II nenájdeš chybičku laku okrem bežných vecí.
Jo a ked bolo nasnezene dake decko si vzalo zladovately snaz z auta a doskrabalo mi to asi tak 5x5cm polochu, kraaasne kučery tam po tom zostali.. fakt parada ale to sa vylesti
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
No zena sedi vzadu a ked ne zena ta mama a im je aj v lete zima.jedine ta cervena mi sedela s tym bezovym vnuttom no skusim daco vymysliet. Ake ma skoda vyhrievane celne sklo?nevidiet na dlhej trase ziadne pruzky co by tahali oci? Ide mi o zahmlievanie. Aby skm klimu nemusel casto zapinat kvoli malej. Vraj to paradne susi sklo.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stefan, ak sa nemylim, tak skoda pouziva na celne sklo priehladnu foliu, ktora je vyhrievana (cize ziadne pruzky), ale spytaj sa radsej priamo. Tusim taketo riesenie je v superbe, tak snad identicky aj v octavke.
BTW, aky je problem s klimou a dietatom? Sak v zime nechladis a klima bude iba udrzovat vlhkost. Co s tym ma dieta?
BTW, aky je problem s klimou a dietatom? Sak v zime nechladis a klima bude iba udrzovat vlhkost. Co s tym ma dieta?
FVE 12.45 kWp V/Z
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
na Octavii III pred faceliftom bolo vyhrievane sklo jasne viditelne, ako to lamalo svetla protiiducich aut. ale nic tragicke, urcite by sa na to dalo zvyknut. dokonca si myslim ze pri soferovani som si to ani nevsimol, len ked sme sa prehodili a ked som nemal co robit tak som si to zacal vsimat.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
No klima susi vzduch kruto a mala hned sople hrdlo ked sme sli viac ako hodku. Ale aj som cistil a fiktre menil.zena kychala tiez kvalitne. A tak ked bude vlhko a to ohreje a vysusi ta parada.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Pista, mam tu od kolegu v ruke Mazzdu6, revolution top total vybava okrem sibra, je tam koza, automat, xenony, jazdne pruhy, slepy uhol, nema este 4 roky, jediny majitel a samozrejme kupene tu na Slovensku, 2.2d high power 175 koni, natocenych 26.000km. Slovom nula DVADSAT SEST tisic.
Nova stala zlahka cez styridsat.
Garazovana v jednom kuse. Na zadnych sedackach nikto nikdy nesedel, auto islo zoparkrat LC-BA, LC-Munich.
Trikrat ma uz meneny olej napriek tym sialenym srackam vyrobcov co hovoria 30.000km oleje. Fotky ti poslem zachvilu.
Kolko mi za nu das ? Seriozna otazka. Mozes ju vidiet v Lucenci, mas to daleko ale nie az tak daleko. Dnes vecer bude mat najazdenych 26.600 ked sa vrati domov.
Nova stala zlahka cez styridsat.
Garazovana v jednom kuse. Na zadnych sedackach nikto nikdy nesedel, auto islo zoparkrat LC-BA, LC-Munich.
Trikrat ma uz meneny olej napriek tym sialenym srackam vyrobcov co hovoria 30.000km oleje. Fotky ti poslem zachvilu.
Kolko mi za nu das ? Seriozna otazka. Mozes ju vidiet v Lucenci, mas to daleko ale nie az tak daleko. Dnes vecer bude mat najazdenych 26.600 ked sa vrati domov.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
no diesel kamo ani zadarmo, a ked ju chce predat, vie preco, nech skusi japonec.eu, mozno preda, ale mne v 6tke bolo malo miesta na hlavu ked som sa vystrel, more turbo kebyze mi najdes cx5 benzin po FL od 2015 ta ti vybozkavam cele telo. tak do 22tis e.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
v pohode - inak on ju ani nechce predat namiesto jazdenia Lucenec Mnichov na mesacne turnusy zacal robit z domu a nejazdi nikam.
Iny dovod nehladaj na predaji auta v zaruke s 26.000km.
Iny dovod nehladaj na predaji auta v zaruke s 26.000km.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No neviem jak Koktavka ale golf combi highline 1.4TSI sa kupil nedavno za 20500E...pre porovnanie
Octavia RS Od 26 980 € ... To by este slo. Skus sa spytat aku zlavu ti daju na superba, insigniu... mozno budes prijemne prekvapeny.
Octavia RS Od 26 980 € ... To by este slo. Skus sa spytat aku zlavu ti daju na superba, insigniu... mozno budes prijemne prekvapeny.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Mylis sa, bezdrotovy vyhrev ma az vw a audimaniak napísal: ↑Št 14. Dec, 2017, 12:37 stefan, ak sa nemylim, tak skoda pouziva na celne sklo priehladnu foliu, ktora je vyhrievana (cize ziadne pruzky), ale spytaj sa radsej priamo. Tusim taketo riesenie je v superbe, tak snad identicky aj v octavke.
Rovnako tvrde laky ma iba vw audi, skoda seat bentley a porsche vsetko makke
.
aj medzi VW som si vsimol rozdiel v kvalite laku, asi to je model od modelu
napr. porovnanie hrubky u transportera(lavo), a golfa(pravo)
https://imgur.com/zrfwnfL
napr. porovnanie hrubky u transportera(lavo), a golfa(pravo)
https://imgur.com/zrfwnfL
-
- Pokročilý používateľ
Scream. Kde kto kupil?dnes som akurat kukal golf recku a reku ze preco nie. Mas neake kontakty?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook