kenvele napísal: So 23. Máj, 2020, 19:59
Pozrel som si verziu, ktorá je dostupná a oproti nej, ak si vyskladám je rozdiel cca 23€ menej za 21 dní čakania. Ušetriť by som mohol na základnej verzii SY (254.48 € s DPH). Oplatí sa priplatiť za SYS?
Tá drahšia je verzia, ktorá je na sklade vs skladačka s čakacou dobou.
https://ibb.co/Nxh3gy7
Len tak FYI, čítal si môj príspevok na margo reálnej ceny v tom danom obchode?
Ja by som napríklad bral len SY verziu, SYS je skôr len o tom, že pridá posun sedáku a nastavenie náklonu ale nemyslím si, že to je potrebná fičúra. Potom jediný taký funkčný rozdiel je v tom, že SY nastavuje tuhosť sedáku klasickým válcom vpredu, SYS páčkou na pravej strane).
Okrem toho vyzerá SYS, že by daná mechanika mohla byť objektívne kvalitnejší produkt ale to len hádam.
Ale znovu, neviem, či by som za to priplácal, hlavne za ten (by default) cca 30€ doplatok. Na druhú stranu, keď sa to dostane do košíka, tak začína peklo, každá dostáva inú výšku zľavy za platbu vopred a napríklad aj ako si posielal screen, tak 17€ rozdiel v zľave, keď človek vezme skladačku je super.
Moja najobľúbenejšia konfigurácia je 285-SY skladačka
Typ potahu: Látka F) STYLE
Područky: BR-210
Kříž: F40-N6 leštěný
Kolečka: Kolečka RM 60 mm
Ostatní: Bederní opěrka
cca 337€ (platba vopred, prevod, takže výsledná CZK suma / 29 = €)
Na druhú stranu ich predskladačka stojí výsledne okolo 267€, čo je paráda, akurát človek príde o Style látku (Era je tiež dobrá), o 3D podrúčky, o leštený kríž (ako ja osobne nenútim nikoho, ale osobne ak stojí len 16€ leštený kovový kríž, tak mne to za to stojí ale je to čisto len pre viac deluxe pocit oproti nylonu) a hlavne o bedrovú opierku a to už stojí za zmienku (ale tie stoličky sú stále ergo, príjemne podporuju aj bez opierky ale opierka je nástroj pre doladenie podpory do dokonalosti).