cize ako l0k2 na minulej Lanke?galen napísal:...kedze brblosh ma bednu velku asi ako priemyselny server ...
LANPARTY #3 Malacky [7-9 september]
Fotak postaci, uvidis Ja tiez tentokrat beriem novo zadovazeny comp, trosku osekany, ale TM a CoD2 na tom pojde jak nic. Vodnika demontovat uz nemienim Ved som hore postol obrazok :roll:
http://img169.imageshack.us/img169/6707/dexx3by8.jpg
Som tam narval 2GB a 1950XTX.
http://img169.imageshack.us/img169/6707/dexx3by8.jpg
Som tam narval 2GB a 1950XTX.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
No tak to je vyzva ale ak l0k2 donesie tu bednu co mal na poslednej lanke je jasny vitaz
sorry prehliadol som to
myslel som prachy $ a nie prach
sorry prehliadol som to
myslel som prachy $ a nie prach
Naposledy upravil/-a A2C v Št 30. Aug, 2007, 18:09, upravené celkom 1 krát.
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Takze pani, je mi to luto, nepridem.
Dovody su cisto osobne, znie to ako klasicka vyhovorka ale naozaj mi nieje prijemne vysvetlovat.
Dufam ze tu budem aj o rok a uz na tom budem lepsie s moznostou prist, a vy znova spravite takuto akciu...
A teraz dobra sprava: kto sa zahlasi namiesto mna, ma vstup zadara!
:o
...len sa niekto prosim prihlaste, nech ma neukamenuju ze kazim pocet... :blind:
Dovody su cisto osobne, znie to ako klasicka vyhovorka ale naozaj mi nieje prijemne vysvetlovat.
Dufam ze tu budem aj o rok a uz na tom budem lepsie s moznostou prist, a vy znova spravite takuto akciu...
A teraz dobra sprava: kto sa zahlasi namiesto mna, ma vstup zadara!
:o
...len sa niekto prosim prihlaste, nech ma neukamenuju ze kazim pocet... :blind:
Mam zobrat vodicak aj ja?galen napísal:teraz neviem, ci sa mam radovat, alebo smutit ...
zohnal som vozitko, takze niesom odkazany na typka, co nas ma doviezt tam, a potom po nas v nedelu prist ...
aaale ... znamena to, ze som sofer, a teda menej chlastu
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
Ludska blbost je nekonecna...