Tak som dohral Betu.. naštvali ma 2 veci. Prvá je dielom náhody druhá už nie.
1) Za celú hru som nenašiel žiadny Rare predmet (žltý) alebo setový, no proste nejaký unikátnejší ako len samé biele alebo modré. Ou, vlastne našiel - zabil som Skeleton-a King-a ► a čo nevidím - žltý belt (opasok). Už ho idem equipnuť a hra sa vypla.. neskôr to keď tak skúsim s iným charakterom (teraz som hral za barbara).
A je fakt, že napr. v dvojke Diablo Ti aj v prvom akte na normal aspoň sem-tam z nejakého unikátneho monštra vypadla aspoň žltá vec, síce dosť slabá ale i tak. Ale to nevadí - videl som extrémne malú časť hry, takže je to skôr vlastnosť ako chyba. V databáze itemov sa mi aj zdá že pribúdajú nové veci -
http://us.battle.net/d3/en/item/
Na celom Diable ma totiž vždy najviac bavilo hľadať nové itemy. Tá radosť z nájdenia nejakého fakt super meča, alebo postupné kompletizovanie nejakého setu - no pocit na nezaplatenie, nuž a teraz prichádza nová dimenzia, pretože sa na tom dá v aukcii aj zarobiť, takže to bude ešte zábavnejšie
2) WTF - systém rozdeľovania skillov - dobre, dali preč rozdeľovanie bodov do sily, obratnosti, život a mana. O.K. prežijem. Ale kua, trošku mi uniká zmysel systém skillov. Prakticky si človek nevyberá AKÝ skill ale má akoby všetky, len sa mu otvoria neskôr a jediná hráčová voľba je aký kedy použije a nabinduje si. WTF ? WTF na druhú krát pí na štvrtú. Toto ma dosť sklamalo.