Motorkári na fóre....
Re: Motorkári na fóre....
to myslis vážne? Tlak treba kontrolovať aspoň raz do tyzdna..na fotkach ja nevidim ze sú mäkké ale vidím ako máš tie gumy zjazdene..sú nanich také odskoky a to sa robia presne vtedy ked jazdis dlho na podhustenych gumach...takze ked sadnes na moto okamžite skontrolovať tlak a dofukat...je extrémne nebezpečné jazdiť takto na podhustenych gumach a ešte ked si ich tak dlho nekontroloval
Nato bacha. Ja som tiez zo zaciatku myslel, ze ok. A ked som dosiel premerat, tak ze 1,5...
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
tak tak... a ty čo jazdíš? ty si mal toho horneta tuším nie?
hej horneta
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
No funguje.
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Same vycerpavajuce odpovede
No ja som sa dnes po ceste z prace zastavil na benzinke dofukat gumy nebolo to az take zle predok 1.9 a zadok 2.3 ale budem kontrolovat castejsie
Tiez som zase namazal retaz takze mozme behat chvilu bez problemov
No ja som sa dnes po ceste z prace zastavil na benzinke dofukat gumy nebolo to az take zle predok 1.9 a zadok 2.3 ale budem kontrolovat castejsie
Tiez som zase namazal retaz takze mozme behat chvilu bez problemov
no ale trebalo to už nutne dofukať... ked to daš na správny tlak tak ten rozdiel je neskutočny v jazde, reťaz treba mazať každych 500km a nie len mazať ale aj čistiť
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
No tak dnes po ceste z prace nebola az taka premavka tak som prebehol te dofukane gumy a rozdiel bolo fakt poznat v zakrutach masina drzala ovela lepsie
Inak retaz som poriadne vycistil pred sezonou a zakonzervoval tak cez sezonu budem len mazat a dalsia ocista bude zase po sezone
Inak retaz som poriadne vycistil pred sezonou a zakonzervoval tak cez sezonu budem len mazat a dalsia ocista bude zase po sezone
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Pravdepodobne sa zapojím do klubu aj ja, podľa toho či stihnem spraviť vodičák ešte tento.
Ale čo sa týka stroja už mám jasno.
Ale čo sa týka stroja už mám jasno.
Z750 je fasa motorečka pekna a na začiatok dosť silna takže bacha...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Hej viem. Niekto hovorí, že na začiatočníka treba hľadať niečo slabšie. No už mi aj hovorili, že takých nemám počúvať a že je úplne jedno čo kúpiš na začiatok. (myslím tým do tých 750). eď jazdíš s rozumum tak je to jedno.
Ja som mal ešte to šťastie (smolu ? ), že som robil vodičák na malú motorku v 15tich (teraz 28) takže najazdené niečo to málo mám. Teraz budem robiť vodičák len kvôli tomu, že to treba na tú veľkú. pôvodne som plánoval R6ku, no nakoniec som sa na superšporta uplne vyprdol k nám do Košíc.
Ja som mal ešte to šťastie (smolu ? ), že som robil vodičák na malú motorku v 15tich (teraz 28) takže najazdené niečo to málo mám. Teraz budem robiť vodičák len kvôli tomu, že to treba na tú veľkú. pôvodne som plánoval R6ku, no nakoniec som sa na superšporta uplne vyprdol k nám do Košíc.
blbosť...vobec to nieje jedno na čom začinaš, to poznam tie reči... a ešte keď mi niekto bude tvrdiť že keď jazdiš s rozumom tak že možeš jazdiť na čom chceš určite keď si niekto kupi litra bude s tym jazdiť na štvrť plynu a predpisovo... toto su rozpravky ktore sa sice dobre počuvaju ale je to uplna kxkxtina... silna motorka resp. superšport nad 600ccm alebo niečo z toho odvodene su všetko motorky čo ti odpustia veľmi malo chyb.. keď maš krizovku na aute šlapneš na brzdu a stojiš alebo ked buchneš strelia airbagy odopneš sa oprašiš a si okej... na motorke ked v krizovke zahakneš za brzdu ideš k zemi a počas kotulania po zemi sa možeš modliť aby si netrafil stlp,zvodilo alebo auto.. nechcem strašiť ale je to tak...na motorke musiš robiť všetko uplne s citom čo auto nevyžaduje...zahuliť tomu na motorke vie každy ale sklopiť ju a ubrzdiť ju už nie....na motorke keď maš zle navyky je to strašne nebezpečne a ludia si to vobec neuvedomuju.... kopec ludi na motorkach jazdi v krči a so strachom pri krizovkach reaguju nespravne a krčovito... všetky tieto veci sa nenaučiš hned ale musiš si dosť vela odjazdiť aby si mal spravne navyky a aby si bol na motorke uplne uvolneny a tieto veci sa nenaučiš keď budeš sedieť na litrovom stroji z ktoreho maš strach...