The Witcher 3: Wild Hunt
- plavuskin
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Dec, 2011, 22:17
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Ked si hral predtym W2 a mas save tak a da importnut a vsetky rozhodnutia ktore si spravil sa prejavia ja vo W3 napr. koho zachranil koho zabil atd. Ked nemas W2 save tak ked si potvrdis tuto moznost tak budes mat moznost nastavit si niektore rozhodnutia z W2. Bolo to spravene hlavne pre konzolistov kedze tam by bol trochu problem importovat daky save, ale vies to vyuzit aj na PC.
Rozhodnutia nastavujes v rozhovore po prologu ked ta holia tak ta spoveda generala ked mas import da ti len jednu otazku ked nemas tak sa ta pytam na tvoje predchadzajuce ciny vo W2 a ty odpovedas ako si sa rozhodol nasledne nato sa tie ciny prejavia tak ako keby si pouzil import.
Rozhodnutia nastavujes v rozhovore po prologu ked ta holia tak ta spoveda generala ked mas import da ti len jednu otazku ked nemas tak sa ta pytam na tvoje predchadzajuce ciny vo W2 a ty odpovedas ako si sa rozhodol nasledne nato sa tie ciny prejavia tak ako keby si pouzil import.
Spoiler: ukázať
Po prológu? ten končí kedy?
Lebo ja som dal emulovať uložené hry z predchádzajúceho dielu, ale nič také som zatiaľ nemal.
Lebo ja som dal emulovať uložené hry z predchádzajúceho dielu, ale nič také som zatiaľ nemal.
s pozdravom, crux.
Viete niekto čo treba ešte hladať ohladom tej Baronovej ženy?Vraj mám ešte preveriť nejaké stopy no nič nemám na mapke ani ma nič nenapadá
inak -http://www.sector.sk/novinka/100031/wit ... du-hry.htm
fakt to vyzerá pekne v hre
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
Chlapi momentálne to hrám ešte na starom procáku, athlon x3 435 a 4GB. každú chvíľu už plánujem upgrade na i5,8gb ram lenže keď hrám tak mi to zo začiatku ide ok a po asi pol hodke to lagne na 5sekúnd a potom to zas ide, robí to potom cca každé tri minúty... myslíte že to môže byť malou ramkou a slabým cpu? grafiku mám 270x gaming, tá by to mala stíhať.. teploty sú ok..
Vyries ulohu damy z lesa.Laro22 napísal:Viete niekto čo treba ešte hladať ohladom tej Baronovej ženy?Vraj mám ešte preveriť nejaké stopy no nič nemám na mapke ani ma nič nenapadá
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Neskusal to niekto s 4GB ram?
V minimalkach sa udava 6GB a z toho vypliva,ze s 4GB by sa to zrejme ani nespusti.
V minimalkach sa udava 6GB a z toho vypliva,ze s 4GB by sa to zrejme ani nespusti.
Chosefina- dík , ináč tento diel sa mi páči ovela viac ako dvojka,príbeh ma viac zaujal aj prostredie
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mne to berie 6GB+
btw 8GB je presne na dnešné hry, obávam sa že ideálne je 8GB+
pcars dokáže aj 12GB a bude asik len horšie
btw 8GB je presne na dnešné hry, obávam sa že ideálne je 8GB+
pcars dokáže aj 12GB a bude asik len horšie
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jj,ja nechem vyhadzovat velke prachy za 4GB ddr2 a novu zostavu tiez nechystam,kedze toto mi staci na to co potrebujem..velmi sa uz nehravam
/videl som video,kde to hral na 4GB,cize sa to spustit da..dam vediet ako to pojde
/videl som video,kde to hral na 4GB,cize sa to spustit da..dam vediet ako to pojde
No ved som pisal par prispevkov vyssie, mam 4 a myslim ze kvoli tomu mi to sekne na 5 sekund a zas ide normalne.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
v akom to hras rozliseni a nastaveni ?
ano,blbne ti to kvoli malo ram..swapuje sa to na disk
hlavne je,ze si to spustil
ano,blbne ti to kvoli malo ram..swapuje sa to na disk
hlavne je,ze si to spustil
1600x1200 medium/high ako co.
Inak co zaciatku 30fps v pohode, az potom to zacne lag na 5 sejund a zas to ide ok.
Inak co zaciatku 30fps v pohode, az potom to zacne lag na 5 sejund a zas to ide ok.
ja mam 4 GB RAM a žiaden takýto 5 sekundový lag nepociťujem. Ale pre istotu sú aj tak ďalšie dva giga na ceste
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Takze myslis ze to slabe trojjadro to sposobuje? 270x by to teoreticky na mediume mala stihat myslim.
No neviem keď Phenom je v minimalnych. ty maš athlon a ešte k tomu trojadrovy. asi najskôr to je problem. prípadne ešte disk, ale pochybujem, ja mam problem s diskom na GTA V, ale witcher šlape ako tak v pohode.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim