Všeobecná diskusia
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Všeobecná diskusia
dnesna nuda z chromu do biela
cim si striekal? spray alebo pistol? kolko vrstiev
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
tiez by ma zaujimalo, vyzera to fajn, malo to nejaku chybu na laku ze sa odlupoval alebo preco si to striekal?
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Striekal som to Rally sprayom.
Moc sa mi chróm nepáči a deň dozadu mi odletelo logo "vtec" a "civic"tak som to rovno strekol, ale zblizka vidno nedostatky
Edit:// vrstvy zo 3,4
ale este by to znieslo na vrch priesvitny lak ale ten nemam momentalne k dispozicii
Moc sa mi chróm nepáči a deň dozadu mi odletelo logo "vtec" a "civic"tak som to rovno strekol, ale zblizka vidno nedostatky
Edit:// vrstvy zo 3,4
ale este by to znieslo na vrch priesvitny lak ale ten nemam momentalne k dispozicii
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
@Fanthomass:
astra by ti veru pekne vosla do rozpoctu, novsie H s peknou vybavou...
1.4ky benziny su tam takmer neznicitelne motory, ma to tych 90 ponikov tusim a to je na normalne taketo behanie akurat.
servis cenovo podobny skode, priestrannejsie od fabie, celkovo nekazove auta
jedina znama vec je ze niekedy blbne central, ale to je fakt zriedkave
//a este jeden prijemny detail: tie auta sa nekradnu z nejakych pricin
astra by ti veru pekne vosla do rozpoctu, novsie H s peknou vybavou...
1.4ky benziny su tam takmer neznicitelne motory, ma to tych 90 ponikov tusim a to je na normalne taketo behanie akurat.
servis cenovo podobny skode, priestrannejsie od fabie, celkovo nekazove auta
jedina znama vec je ze niekedy blbne central, ale to je fakt zriedkave
//a este jeden prijemny detail: tie auta sa nekradnu z nejakych pricin
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
V tej cene maximalne tak Jazz. Civic urcite nie, ked tak 150t km a viac. Povedzme si otvorene, aj ked 150000 km nie je vela na tie motory, tak silentbloky, loziska a pod veci uz mozu byt pomaly na vymenu, obzvlast na nasich uzasnych cestach. A to je dalsia investicia.
Ak uvazovat nad alternativou voci Fabii, tak napr. Honda Jazz, Suzuki Swift a pod, rocnik 2006-7 nebude problem. Este celkom zaujimavou moznostou je Nissan Almera, tie sa robili do roku 2006 a daju sa zohnat za podstatne menej ako 6000. Akurat je to trochu vacsie ako Fabia.
Co sa tyka toho Sandera, tak je to sice nove auto, ale bude to nejaky uplny zaklad bez vybavy.
Ak uvazovat nad alternativou voci Fabii, tak napr. Honda Jazz, Suzuki Swift a pod, rocnik 2006-7 nebude problem. Este celkom zaujimavou moznostou je Nissan Almera, tie sa robili do roku 2006 a daju sa zohnat za podstatne menej ako 6000. Akurat je to trochu vacsie ako Fabia.
Co sa tyka toho Sandera, tak je to sice nove auto, ale bude to nejaky uplny zaklad bez vybavy.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Fanthomass
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
ďakujem za názory..
swift, astra a jazz sa mi dizajnovo nepáčia.. z nich budem premýšľať akurát tak nad tou astrou - aj keď ma veľmi neoslovuje..
ešte som našiel tohto fordíka, čo myslíte?
http://ford-focus.autobazar.eu/16-tdci- ... 17802.html
swift, astra a jazz sa mi dizajnovo nepáčia.. z nich budem premýšľať akurát tak nad tou astrou - aj keď ma veľmi neoslovuje..
ešte som našiel tohto fordíka, čo myslíte?
http://ford-focus.autobazar.eu/16-tdci- ... 17802.html
CPU: Intel i7-13900K, CPU cooler: Corsair iCUE H150i Elite Capellix White, MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4, RAM: G.SKILL 64 GB KIT DDR4 4000 CL18 RipjawsV, GPU: Gainward GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Corsair MP510 960GB + Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: Corsair HX1200 Platinum, CASE: SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB, Klávesnica + Myš: YENKEE YKB 3400 PANZER + HyperX Pulsefire Surge RGB//// Monitor: 32" Odyssey OLED G8 (G80SD) //// NOTEBOOK: Lenovo Legion 7 (5800H + 32 GB RAM + 1TB + 2TB SSD + RTX 3070 8GB)
-
- Pokročilý používateľ
Pekny fordik na prvy pohlad
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja osobne by som sa Fordom vyhol, aspoň čo som počul(v servise ), tak tie cca 5-6 ročné sú motoricky dosť kazové...
tie jazdene 5rocne masinky tiez bohvieaku vybavu nemaju... aspon teda co som pozeral linky na tu fabiu , ford , atd... za 6 tisic na rozbijanie do mesta uplne staci - za rovnaku cenu mas sandero aj logan - len podla toho ci chces hatch alebo sedan s kufrom... 75 koni..atmo.. 4valec.. 16v...proste absolutna dokonala nahrada MHD - jedineho miesta kde su ludia ludmi :D:D je to vec nazoru - ja by som si napr. jazdene auto nikdy nekupil..radsej by som mal slabsie bez vybavy ale nove (zaruka..) kde by som len lial benzin a vodu do ostrekovacov a vozil sa... ak mas dat 6 tisic za 5 rocne auto hoci aj bude mat len 50 000tisic km dajme tomu tak brdzove oblozenie bude k.o. tlmice - tesne pred ... loziska ramena - riadenie hotove...gumy zodrane..lak uz nebude tiez bohvieco po 4-5tich zimach (kamienky a chemo posyp robi svoje...) obite to bude sama preliacenina - od ludi co otvaraju na parkovisku dvere na aute tak ze ich musia odrazit od vedlastojaceho ... o neakej pridanej hodnote za brand...ze akoze znacka sa nema cenu u auta ktore ma 5 a viac rokov bavit ak to nie je BMW alebo neaka premium znacka... (benz , audi, alfa...) ale tak tie za 6k 5rocne nejdu ... a japonske auta - no neviem neviem... 9o percent z vas ste tu fanusikovia hondy ..ale tak to mne nic nehovori... proste mam na to svoj nazor a to taky ze ak neaku lacnotu tak neaky takyto access level - neaky srot - KONZERVU za 6 tisic s 5 rocnou zarukou - N.O.V.U. ... ten smrad v novom aute je na NEZAPLATENIE pocitajme spolu kazdy rok odlozi tisicku - za 5 rokov bude to auto v tom stave ako tie v izeratoch a potom ho zlikviduje... bezstarostne vozenie ... ako MAJKL NAJT
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Alfa Romeo ako prémiová značka hodná BMW / MB ? Inak aj pri novom aute neleješ len benzín a kvapaliny... tá záruka je väčšinou nič moc, na garančných prehliadkach necháš nemalé peniaze....
-
- Pokročilý používateľ
Tak to si asi magor, ak by si si kupil skor nove ako jazdene, pri dnesnych cenach jazdeniek. Aj keby to stare auto vyhorelo tak ho za lacnejsie das do povodneho stavu ako keby si mal kupit nove
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
ano alfa - protože je to ital (ale myslel som tym lanciu... hahaha... ) cuero sportivo ... fiat to ma ako premiovy segmet - teraz nevyrabaju nic len mito, guliettu ...2 modely...- ktora ina automobilka bez toho aby skrachovala to ma takto nastavene...ziadna 159tka sa mi este aj teraz paci
nove - pri nom len lejes benzo a menis olej - na tom trvam ... pripadne mozes vymenit stierace a raz za cas ak ho mas velmi rad WAP + wunderbaum - to je vsetko ... garancka je po 30 tisic km ( stoji to cca 130e s vymenou oleja...) a nic moc zaruka je vzdy lepsia ako ziadna zaruka na 5rocnom aute s nabehom 50tis a viac... podla mna si len magor (cize ty) kupuje stare auto pri cenach novych - bavime sa o aute do 6000tisic -(jazdene auto po 3-4 majiteloch je casovana bomba.. nie tak davno sa tu riesilo bmw ktoremu po par km odisli vstrekovace atd atd...) bavme sa o cene a konkretnom aute... chcel auto za 6k - kazdy mu tu radi z autobazar.eu 5 rocne tragace - podla mna to sandero/logan cloveku ktory byva v meste, nema garaz a da tak do 15 tisc. km rocne je uplne OK
nove - pri nom len lejes benzo a menis olej - na tom trvam ... pripadne mozes vymenit stierace a raz za cas ak ho mas velmi rad WAP + wunderbaum - to je vsetko ... garancka je po 30 tisic km ( stoji to cca 130e s vymenou oleja...) a nic moc zaruka je vzdy lepsia ako ziadna zaruka na 5rocnom aute s nabehom 50tis a viac... podla mna si len magor (cize ty) kupuje stare auto pri cenach novych - bavime sa o aute do 6000tisic -(jazdene auto po 3-4 majiteloch je casovana bomba.. nie tak davno sa tu riesilo bmw ktoremu po par km odisli vstrekovace atd atd...) bavme sa o cene a konkretnom aute... chcel auto za 6k - kazdy mu tu radi z autobazar.eu 5 rocne tragace - podla mna to sandero/logan cloveku ktory byva v meste, nema garaz a da tak do 15 tisc. km rocne je uplne OK
Naposledy upravil/-a embe v Po 05. Aug, 2013, 07:49, upravené celkom 2 krát.
-
- Pokročilý používateľ
Za usetrene prachy si sam postavis duplikat toho co si kupil jazdene s novymi dielmi
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
1.6 tdci nebrat, najhorsi motor.. celkovo starsie turbo fordy motoricky nic moc
VZDY predavam aj inde