UA konflikt
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: UA konflikt
tipnime si ci mu ich vratili ked sa situacia sprehladnila
inak 4 mld rublov je okolo 43 milionov eur oficialnym kurzom
inak 4 mld rublov je okolo 43 milionov eur oficialnym kurzom
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
jasné že nie a už chlapci odvzdávajú armáde aj ťažkú techniku ... však len pre istotu keby náhodou
-
- Pokročilý používateľ
tazku techniku si idem pozriet, hned som sa pytal ako by si ju asi tak dopravili do Bieloruska (tolko kamionov Prigo nema) alebo nedajboze do Afriky...
este ma napadla jedna vec
vojaci na zasahu : sudruh plukovnik, zhabali sme Prigozinovi 8 miliard rublov v hotovosti (devat alebo osem, kto to spocita).
plukovnik majorovi : sudruh major, zhabali sme tomu zlemu Prigozinovi 7 miliard v hotovosti.
major generalovi : sudruh general, zhabali sme tomu zlemu Prigozinovi 6 miliard v hotovosti.
general ministrovi : 5 miliard
minister do medii : 4 miliardy
nech sa zozeru navzajom
este ma napadla jedna vec
vojaci na zasahu : sudruh plukovnik, zhabali sme Prigozinovi 8 miliard rublov v hotovosti (devat alebo osem, kto to spocita).
plukovnik majorovi : sudruh major, zhabali sme tomu zlemu Prigozinovi 7 miliard v hotovosti.
major generalovi : sudruh general, zhabali sme tomu zlemu Prigozinovi 6 miliard v hotovosti.
general ministrovi : 5 miliard
minister do medii : 4 miliardy
nech sa zozeru navzajom
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
coskoro nebudu mat ani delostrelecku municiu zrejme
https://twitter.com/igorsushko/status/1 ... 1097433088
jaj to bude hanba, ale zas klobuk dole ze tak dlho to vedeli skladovat doteraz niekde v skadoch.
https://twitter.com/igorsushko/status/1 ... 1097433088
jaj to bude hanba, ale zas klobuk dole ze tak dlho to vedeli skladovat doteraz niekde v skadoch.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
titaniková babička rozhodne potesila, ale... fakt by 80 rocna municia pasovala do dnesnych pukačiek ? Hrdzava alebo nie, ci by vybuchla este v hlavni dela pri vystrele alebo nie, na vsetko sa vykaslat - len toto : fyzicky by este pasovala ? Za ten cas sa nic nezmenilo, neoptimalizovalo ??
Putin pred mesiacom : nie nie, ruska vlada nema nic spolocne so ziadnymi sukromnymi armadami, nikdy ich nefinancovala a nedavala im zbrane atd.
Putin vcera : ruska vlada minuly rok poslala Prigozinovi 86 miliard rublov (skoro miliarda nasich penazi), z ktorych odhadujeme ze az 90% sa rozkradlo.
Wagnerovci trenuju bielorusku armadu. Otazka je, ci preto aby spolocne isli znovu na Kiev, alebo ci pojdu na Moskvu.
Putin pred mesiacom : nie nie, ruska vlada nema nic spolocne so ziadnymi sukromnymi armadami, nikdy ich nefinancovala a nedavala im zbrane atd.
Putin vcera : ruska vlada minuly rok poslala Prigozinovi 86 miliard rublov (skoro miliarda nasich penazi), z ktorych odhadujeme ze az 90% sa rozkradlo.
Wagnerovci trenuju bielorusku armadu. Otazka je, ci preto aby spolocne isli znovu na Kiev, alebo ci pojdu na Moskvu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
na kiev s patriotmi by uz šiel len psychopat samovrah. bez letisk v okoli tam ani nedojdu. to bol asi ich najvecsi fail tych zmrdov ze neobsadili na zaciatku kyjev. drzme palce ua. a suska sa ze usa poslu coskoro tie dlho ziadane rakety s lepsim doletom do himars masin. inac chalenger tanky nikde nevidim v ziadnych reportoch
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
To mi moc nesedí, tie by vystrieľali ešte na Nemcov počas 2. svetovej. Keby po 1945 tak je to uveriteľnejšie, a hej, Rusi na Ukrajine používajú aj delá do ktorých pasuje stará munícia z 2. svetovej:
https://mil.in.ua/en/news/russian-invad ... howitzers/
https://mil.in.ua/en/news/russian-invad ... howitzers/
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
To myslis, ze vyrobili presne tolko granatov, aby ich spotrebovali do poslednebo kusu na Nemcov ? Bez rezervy. ? Po Nemecku mali aj tak potycku s Japoncami a zrejme ratali aj s moznostou, ze coskoro budu v dalsej vojne so zapadom. Po vojne ostalo tolko materialu, ze sa toho nevedeli zbavit. Zakopavali ho do zeme a vyhadzovali do mora. Do dnesneho dna maju v skladoch veci z vojny.
Znova sme tu ale pri tom, co som uz niekolkokrat spominal. Postne nejaky Ukrajinec v 21.storoci v casoch internetu foto granatov a uz to znamena, ze Rusi pouzivaju granaty z 45. To bol len priklad, mozno ich fakt pouzivaju. Dufam, ze ste uz aspon pochopili, ako je mozne, ze tu mame dezolatov a ze dokonca medzi vysokoskolskymi ucitelmi. Ludia veria tomu, comu chcu verit.
Znova sme tu ale pri tom, co som uz niekolkokrat spominal. Postne nejaky Ukrajinec v 21.storoci v casoch internetu foto granatov a uz to znamena, ze Rusi pouzivaju granaty z 45. To bol len priklad, mozno ich fakt pouzivaju. Dufam, ze ste uz aspon pochopili, ako je mozne, ze tu mame dezolatov a ze dokonca medzi vysokoskolskymi ucitelmi. Ludia veria tomu, comu chcu verit.
Tvoj nadradeny ton velmi nepomaha tomu aby tvoje nazory ludia brali vazne.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Moj nadriadeny ton zodpoveda tomu, ake nezmysly sa tu pravidelne postuju, az sa mi rozum zastavuje. Ale co cakat od IT fora, ze. Vela hier hrate a filmov pozerate chlapci a twitter a youtube a podobne. Treba citat normalne media ako to kedysi ludia robili.
Naposledy upravil/-a dendroid v Pi 30. Jún, 2023, 12:58, upravené celkom 1 krát.
Ty ho ale pouzivas globalne voci celemu svetu. Nemam nic proti tomu pouzivat ho ked niekto postuje nezmysli.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Chod predavat palety oleja radsej a graficke karty, ked je vo svete kriza a je nedostatok tovaru a nie mna ries. Aby si zarobil na niekoho smole. A este sa tym verejne chvastaj, ze si uzernik a kolko susnov si zarobil na svojej vychcanosti. Moj nadriadeny ton zodoveda tomu, ako ludia pouzivaju rozum. V prislusnych temach, ktore ma irituju. K ostatnym sa na tomto skapatom fore nevyjadrujem. Zial uz som mimo hw, nesledujem to, mam svoj vek. Ty sa vyjadrujes k tomu, ako sa ja spravam globalne ku svetu na zaklade 1 prispevku v 1 teme za tyzden. Nikdy sme sa nestretli. Aj to o niecom svedci.
Naposledy upravil/-a dendroid v Pi 30. Jún, 2023, 13:06, upravené celkom 2 krát.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Ale no tak, nepovysujme sa nad ostatnych Este ze si sa ty nepomylil v zivote. Sere pes na celu tuto temu, postujte si tu dalej kraviny a diskutujte na urovni. Strata casu.
Naposledy upravil/-a dendroid v Pi 30. Jún, 2023, 13:11, upravené celkom 1 krát.
Som dost sklamany ze aj kapacita ako ty, hrdiaca sa vyuzivanim mozgu, mohla uverit ze som niekedy vlastnil nejaku graficku kartu ci nebodaj paletu oleja
Ved to bol ocividny vysmech hysterii ktora tu prebiehala. Dotiahnuty do absurdna.
Vyjadroval som sa len k tomu ako tu casto oznacujes vseobecne ludi a svet za ten "zly"(zjesnodusene povedane)
Tak ci tak, myslel som to skor ako dobru radu zdarma.
Ved to bol ocividny vysmech hysterii ktora tu prebiehala. Dotiahnuty do absurdna.
Vyjadroval som sa len k tomu ako tu casto oznacujes vseobecne ludi a svet za ten "zly"(zjesnodusene povedane)
Tak ci tak, myslel som to skor ako dobru radu zdarma.
Naposledy upravil/-a SKiLEX v Pi 30. Jún, 2023, 13:16, upravené celkom 4 krát.