motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
ty si napísal koľko to trvalo...
rovnaké úlohy sa počítajú približne rovnako, ale sú aj úlohy z inými bodmi, tak či onak priemerné PPD bude stále okolo 2300
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
tak som zle ratal, to tych 494x8=xx za 24hod, ked mi to robi 3hodky
edit: vyzera ze 9800gt je lepsia nez FX1800
FX1800 494 kredit -estimate PPD 2284, Estimated TPF 3min 08sec
9800GT 494 kredit-estimated PPD 3675, Estimated TPF 1min 53sec
ci to zalezi od ulohy? ze je kazda ina? a da rovnako kreditu?
a pri X6 6 jadier v akcii:
228 score-estimated PPD 358, estimated TPF 5 alebo 8 min si nepamatam
tak s cpu je skoda ratat
valistar napísal:skor nerata s A3 bonusom - kontroluj ppd cez HFM.NET
mal by si mat 10k+
to hfm.net je co? nic mi nenaslo, ak je to site.
A pre istotu som sa bavil 1core mi slo, potom aj 2core sli, 6core nabehli tiez a ako som to finisoval tak cpu mi nechce vobec pridat do slotu, ani uniprocesor.
fx1800 vs 98GT logicky 98GT kedže má 112SP oproti 96 v quadre, výkon quadier je založený z 98% len na ovládačoch a ich optimalizácii pre danú aplikáciu preto má Quadro 600 v optimalizovaných aplikáciách 5x vyšší výkon ako 480GTX ale inak je tak 5x pomalšie (hry a napr aj fah) 96SP vs 480
X6 by mohla dávať okolo 13000PPD, budˇ nejdú bonusy alebo ide iba jedno jadro
CPU i7-2600K @ 4000MHz > zapnute bigadv, ppd mi pise vacsinou okolo 30 000, raz mi vyhodilo 80 000 ked som vlozil passkey(pre bonusy) ale odvtedy nic, cize bonusy mi asi nejdu, ze?
GPU 8800GT @ 720/1750/980 > obcas na noc zapinam aj toto, aj ked spotreba a vykon su o nicom, takze fakt len minimalne, dava mi 4400 ppd, cca 4x494 bodove projekty za noc
problem vsak je, ze od minuleho tyzdna mi 3. krat zlyhalo pocitanie na SMP, cize 3 dni pocitania su v prdeli, kedze to zlyha vacsinou na 95-98%, dost ma to odradza od dalsieho pocitania, co to teda moze byt? stale to vyhodi chybu ze chyba citania FAHlog.txt a bud spadnu percenta niekde dole na 20, alebo sa to sekne, proces vyhodi chybu, spadne a po opatovnom zapnuti mi uz SMP nepocita, musim vymazat WU a zacat odznova...spravilo mi to raz na grafike, ale to ma az tak nesere..
No ono aspoň na grafikách platí, že čo vyzerá stabilne inde (hry, Furmark, OCCT, ...) nemusí (a často ani nie je) stabilné vo Folding-u.
Skúsil by som teda pridať napätie na CPU, alebo aspoň na skúšku dať v7 klienta.