Toto iste si pisal na toho Peugota Dobre sa to cita, len aby si nehladal nieco ine za par dni a potom nepisal do treticeFanthomass napísal:landrower napísal:Tebe je fakt jedno kto ti co poradi, proste si bez rozmyslenia kupis prve co sa ti zapaci
Ae tak, nech sluzi dobre a dlho
no nie tak úplne bez rozmyslenia!:) keď som si kúpil tú 207čku, tak napriek tomu, že auto bolo 100% v poriadku som nejak nevedel prestať chodiť na stránky s predajom áut a pozerať si iné ponuky.. proste, to auto ma "neuspokojilo"..
celých 17 dní som sledoval ponuky, vytipoval som si konkrétne značky a ponuky. Keď už bol nejaký výber spravený, len som skúsil dať inzerát na toho peugeota za sumu, čo som kúpil a v podstate hneď v ten deň sa mi ozvala jedna pani, čo ho o ďalšie štyri dni prišla obzrieť a v ten deň ho aj kúpila.. Vlastne, ešte ma neustále bombardovalo AAAčko, ale tých som tak fuckol do telefónu, že mi už neskôr dali pokoj..
Aktuálne ponuky čo som si povyberal som obvolal a táto ibiza z toho vychádzala najlepšie ako vzhľadovo, tak aj vzhľadom na moje požiadavky, čiže optimálne čo najmenej KM (23500), jasná história (servisná, na SR kúpené, všetky podklady), mladý ročník (12/2010) a v záruke (do 12/2014) - o tej som ani nesníval.. Navyše, to auto sa mi tak páči, že ja sa proste na neho neviem vynadívať ani niekoľko dní po kúpe.. Motoricky mi tiež vyhovuje, komfort a pocit z jazdenia je pre mňa v úplne inej/lepšej v triede, než z 207čky.. Však tá ibiza je defakto fakt ako nová.. Ja som maximálne = totálne spokojný, od kúpy ibizy ma ani nenapadlo pozrieť na ďalšie autá, nechcem nič, ale iba túto krásavicu..
Rozmýšľam práve nad tou havaríjnou, čo sa tu teraz rieši..
a každopádne, ďakujem, verím, že bude poslúchať dlho a dobre..
Všeobecná diskusia
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Všeobecná diskusia
Spoiler: ukázať
pokial na kazdom aute zarobi aspon 500 €, tak za rok-dva moze premyslat aj o Cadillacu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj to hej
quick kolko si uz zarobil na svojich autach?
quick kolko si uz zarobil na svojich autach?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Fanthomass
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
icefire napísal:Fanthomass napísal: Toto iste si pisal na toho Peugota Dobre sa to cita, len aby si nehladal nieco ine za par dni a potom nepisal do tretice
stavíme sa?! ja som z tejto ibizky nadšený, tiež mi ju každý chváli, nemám čo riešiť a nebudem riešiť!!:) už lepšie by som nekúpil na moje požiadavky a toho som si vedomý.. navyše, dve prihlásenia za 66 € mi bohate stačili!:D
CPU: Intel i7-13900K, CPU cooler: Corsair iCUE H150i Elite Capellix White, MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4, RAM: G.SKILL 64 GB KIT DDR4 4000 CL18 RipjawsV, GPU: Gainward GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Corsair MP510 960GB + Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: Corsair HX1200 Platinum, CASE: SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB, Klávesnica + Myš: YENKEE YKB 3400 PANZER + HyperX Pulsefire Surge RGB//// Monitor: 32" Odyssey OLED G8 (G80SD) //// NOTEBOOK: Lenovo Legion 7 (5800H + 32 GB RAM + 1TB + 2TB SSD + RTX 3070 8GB)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
mne pridu seaty hodne tvrde auta. toledo je trochu ina kava, je skor na komfort. ale cordoba/ibiza, uz by som to auto nechcel
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
kolko?:D prevymienal som sa z auta za 4k az sem
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ale furt si si nenasiel svojho srdca sampiona som zvedavy dokedy ta bude bavit to nudne BMW. chce to nejaku poriadnu naloz, co len tak nestretnes na ceste.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tak poriadna nálož to je a len tak na ceste nevidíš
A keď sú tu všetci priaznivci GT-Rka, vrátane mňa, tak prečo ne?
A keď sú tu všetci priaznivci GT-Rka, vrátane mňa, tak prečo ne?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
prečo? lebo servis
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, ked quicky behal so subaru mimo SR, tak aj s GT-R by mohol
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mohol,ale zatial nechcem a samozrejme na to nie su vobec financie, chcem si riesit byvanie, takze specialitky si necham na krizu stredneho veku okolo 35 ale dovtedy aspon nieco ako ten commander by som chcel vymysliet...
inak dnes sa mi snivalo s BMW 750IL, E66 zaujimavy sen, behal som po meste a vsade som nieco musel vybavovat,pocasie pekne(nesnezilo ani nic asi jar:D) a vzdy ked som prisiel k autu bolo cele zasnezene,aj vo vnutri,musel som odhadzat,nasadol som,tesil som sa a zas som isiel dalej a opakovalo sa to ,len na inom mieste
mozno to ma nieco spolocne s tym,ze som minule matke nechal na aute otvorene okno akurat ked bola ta mega burka 24hod :d a jedno sedadlo nakomplet mokre +5cm vody na podlahe
inak dnes sa mi snivalo s BMW 750IL, E66 zaujimavy sen, behal som po meste a vsade som nieco musel vybavovat,pocasie pekne(nesnezilo ani nic asi jar:D) a vzdy ked som prisiel k autu bolo cele zasnezene,aj vo vnutri,musel som odhadzat,nasadol som,tesil som sa a zas som isiel dalej a opakovalo sa to ,len na inom mieste
mozno to ma nieco spolocne s tym,ze som minule matke nechal na aute otvorene okno akurat ked bola ta mega burka 24hod :d a jedno sedadlo nakomplet mokre +5cm vody na podlahe