Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Myslim si ze GT-R chciet nebude kedze je podobne hlucne a nepohodlne ako bola BeSTia... Take SLSko by mu ale hadam malo splnit vsetky kriteria
CviRik ide do Presova do autorizovaneho servisu a poistovna preplati vsetko -amortizaciu dielov ktora by nemala presiahnut ~70EUR podla slov hlavneho likvidatora. Nepochopim tento pristup... Mohli mi poslat 480E z ktorych by mi to bol moj servisak spravil, takto zapltia cez 700E v autorizovanom.
CviRik ide do Presova do autorizovaneho servisu a poistovna preplati vsetko -amortizaciu dielov ktora by nemala presiahnut ~70EUR podla slov hlavneho likvidatora. Nepochopim tento pristup... Mohli mi poslat 480E z ktorych by mi to bol moj servisak spravil, takto zapltia cez 700E v autorizovanom.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mne idu teraz striekat cez poistku zadny naraznik,bachnem to mojmu mechanikovi/lakirnikovi a cez neho mi za tie prachy snad vyjde aj predny+bok
Gtr by vyhovovalo:) nahodou je to velmi tiche,kym ho netlacis na 7tis rpm
Gtr by vyhovovalo:) nahodou je to velmi tiche,kym ho netlacis na 7tis rpm
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Zoran: skoda, ze ti GT racing academy nevyslo :-/
Quick: na discovery chodi relacia , ze trading up. Tiez sa snazi od sunta vypracovat k drahemu autu. Asi si sa nechcal inspirovat
Quick: na discovery chodi relacia , ze trading up. Tiez sa snazi od sunta vypracovat k drahemu autu. Asi si sa nechcal inspirovat
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Nevadi... Je to skusenost, zazitok, a viem na co sa sustredit aby som buduci rok mal sancu. AK! sa vobec zas kvalifikujem Najhorsie je ze mi volant vypovedal sluzbu dufam ze sa mi ho podari opravit kedze nemam na to aby som si kupil druhy
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
neviem ale men pride ten pristroj celkom dost na hovn0. vsak to pridalo relativne dost KM:
http://www.cas.sk/clanok/259806/koniec- ... metre.html
http://www.cas.sk/clanok/259806/koniec- ... metre.html
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
s takou odchylkou to viem tresnut aj z brucha....
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
oni kopiruju mna!
dnes som matke pozical bmw,jak hundrala ,ze nebude vediet na tom jazdit a bla bla.... teraz dosla domov vysmiata jak leco ,ze mitsubishi si mozem nechat alebo ho skotulat z kopca,ze jej to je jedno
dnes som matke pozical bmw,jak hundrala ,ze nebude vediet na tom jazdit a bla bla.... teraz dosla domov vysmiata jak leco ,ze mitsubishi si mozem nechat alebo ho skotulat z kopca,ze jej to je jedno
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
A beSTIu si jej nepozical ?
-
- Pokročilý používateľ
nieeee,to sa jej nepacilo:) ze to huci
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Môžem dostať pokutu, ak:
- mám úplne nefunkčné ľavé chodidlo a šoférujem auto s automatickou prevodovkou?
- mám ľavé chodidlo v sádre, dokážem sa naň postaviť a dokážem bezproblémovo ovládať spojku v aute s manuálnou prevodovkou?
- mám ľavé chodidlo nefunkčné, postaviť sa naň nedokážem, ale spojku ovládať dokážem bezproblémovo?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
A ako ti to zistí policajt? Ako sadru beriem, ale ako inak? Ja by som toto asi neriešil ... To aj za šoférovianie v lyžiarkách môžu dať pokutu ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
No, keďže je to chodidlo momentálne v dosť zaujímavom stave, tak ho mávam naboso.
Teda buďto dosť veľká nápadná sádra, alebo taktiež dosť nápadná obviazaná bosá noha. To len v prípade, že by som pred policajtom vystupoval z auta.
Teda buďto dosť veľká nápadná sádra, alebo taktiež dosť nápadná obviazaná bosá noha. To len v prípade, že by som pred policajtom vystupoval z auta.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Otázka: ak je vyrazený kód a neviem čo na foliach, treba k tomu papier?
Môže ma policajt zastaviť len tak bez dôvodu a kontrolovať?
Kedy sa to už berie ako buzerácia?
Prípad: viezol ma kamoš ( dokopy 3 ludia v aute ). Zrazu za nami flojdi, blikali svetlami, tak to šofér odstavil hneď na parkovisku, policajti len prešli, tak sa dal do pohybu. Za parkoviskom bola križovatka, policajti bočili doľava, kamoš šiel rovno. Ako sme prešli križovatkou, zrazu otočka a majáky. Zastavil a vypol motor.
Prišiel policajt, pozdravil sa, popýtal doklady. Potom začal svietiť baterkou. Prikázal, aby dal dole zadné ľavé okno ( za šoférom ). Začal džubať do kamaráta, že prečo nemá pas, na to som sa ozval, že je auto odstavené a že automaticky sa odopol, keď sme zastali. Policajt sa otočil ku mne a začal do mňa drbať, že či som jeho hovorca. Takže stále nemal nič, tak začal drbať za fólie, že chce vidieť nejaký papier či čo, lebo to nemal pri dokladoch. Kamarát mu vraví, že nevie, že kde to je, lebo to auto je jeho oca a málo na ňom jazdí. Policajt hneď, že to je na pokutu 30e, alebo 10e na mieste lebo mu môže zadržať vodičák atď... Keď vravel policajtovi, že predsa má tie veci vytlačené na folii, tak že to nestačí, lebo musíš mať aj papier, ktorý je vlastne identický s tým, čo je na tej fólii... Je to normálne? nie je to čistá buzerácia ? ( skončilo to pokutou 10e na mieste )
Celý čas sme sa správali slušne, neodporovali sme. Policajt bol od začiatku nepríjemný a hľadal dôvod udeliť pokutu... ( inak zastavil nás asi 50-100 metrov od cieľa). Najviac sa mi páčilo, ako potom zaparkovali na parkovisku vedľa nás, prišlo za nimi nejaké auto s čubkami a už boli frajeri...
Môže ma policajt zastaviť len tak bez dôvodu a kontrolovať?
Kedy sa to už berie ako buzerácia?
Prípad: viezol ma kamoš ( dokopy 3 ludia v aute ). Zrazu za nami flojdi, blikali svetlami, tak to šofér odstavil hneď na parkovisku, policajti len prešli, tak sa dal do pohybu. Za parkoviskom bola križovatka, policajti bočili doľava, kamoš šiel rovno. Ako sme prešli križovatkou, zrazu otočka a majáky. Zastavil a vypol motor.
Prišiel policajt, pozdravil sa, popýtal doklady. Potom začal svietiť baterkou. Prikázal, aby dal dole zadné ľavé okno ( za šoférom ). Začal džubať do kamaráta, že prečo nemá pas, na to som sa ozval, že je auto odstavené a že automaticky sa odopol, keď sme zastali. Policajt sa otočil ku mne a začal do mňa drbať, že či som jeho hovorca. Takže stále nemal nič, tak začal drbať za fólie, že chce vidieť nejaký papier či čo, lebo to nemal pri dokladoch. Kamarát mu vraví, že nevie, že kde to je, lebo to auto je jeho oca a málo na ňom jazdí. Policajt hneď, že to je na pokutu 30e, alebo 10e na mieste lebo mu môže zadržať vodičák atď... Keď vravel policajtovi, že predsa má tie veci vytlačené na folii, tak že to nestačí, lebo musíš mať aj papier, ktorý je vlastne identický s tým, čo je na tej fólii... Je to normálne? nie je to čistá buzerácia ? ( skončilo to pokutou 10e na mieste )
Celý čas sme sa správali slušne, neodporovali sme. Policajt bol od začiatku nepríjemný a hľadal dôvod udeliť pokutu... ( inak zastavil nás asi 50-100 metrov od cieľa). Najviac sa mi páčilo, ako potom zaparkovali na parkovisku vedľa nás, prišlo za nimi nejaké auto s čubkami a už boli frajeri...