Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
wow tak práve som pozrel ten invisibile shield a je to úplná pecka, len sa chcem spýtať nemáš na tom bubliny? A na videu to vyzerá ako key tam tá folia ani nebola, čo je super. A doživotná záruka si ma úplne získala Lebo som rozmýšlal že si budem zase kupovať obal na mobil ale to je dosť otravné, táto fólia by ho perfektne nahradila
Spoiler: ukázať
Na nej je blbe iba to, ze po roku zozltne
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja uz mam "skill" v nalepovani, polepil som ich uz asi 10 mobilov (resp. takou foliou som polepil vselico, vratane svetiel na aute ) a bublinky nehrozia ak to nalepujes systematicky a dostatocne navlhcene. nevyhodou je to zltnutie, mne po cca roku tiez bolo vidno rozdiel, ale kedze je na to zaruka, staci poslat nazad a poslu ti novu
a displej som tym radsej nepolepoval, co som sa docital niektori maju s tym dobru skusenost, inym to dodrbalo povrchovu upravu a to nebudem riskovat. hlavne ked ten displej je taky fajny klzky
a displej som tym radsej nepolepoval, co som sa docital niektori maju s tym dobru skusenost, inym to dodrbalo povrchovu upravu a to nebudem riskovat. hlavne ked ten displej je taky fajny klzky
ja som mal foliu iba na HD7, Lumia 800 co som mal potom ma par skrabancekov, nic hrozne, ale uz je v supliku, takze nebudem si nasilu zneprijemnovat zivot foliami a krytmi, telefon mam na rok, dovtedy sa nerozpadne
.
konecne novy fb pre wp7
http://windowsphonesk.wordpress.com/201 ... -telefony/
http://windowsphonesk.wordpress.com/201 ... -telefony/
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Tak som zvedavy ako sa to bude vyvijat, ak MS kupi Nokiu.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No bude sa to vyvijat asi tak, ze zvysni vyrobcovia opustia Windows Phone, pripadne budu robit WP telefony iba naoko... Vlastne uz teraz sa to deje tak - Samsung vydal 1 (slovom jeden) model s WP8, HTC vydalo "az" 3 modely. Za ten cas stihla Nokia vydat ak dobre pocitam 8 modelov.
Osobne som zvedavy na kolko rokov dostali povolenie pouzivat znacku Nokia pre telefony po odkupeni divizie.
Osobne som zvedavy na kolko rokov dostali povolenie pouzivat znacku Nokia pre telefony po odkupeni divizie.
takto to vyzera, ked sa Ballmer buchne po vacku a namiesto noveho telefonu si kupi rovno celu znacku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
A myslíte si že po takejto správe je blbosť kupovať lumiu 920? Bojím sa že zanikne windows phone market s hrami a appkami ako to bolo u symbianu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A preco by zanikol ? MS si svoju platformu udrzi, akurat ze 80% Windows Phone zariadeni bude po novom predavat priamo MS a nie Nokia . Aj doteraz to bolo z vacsiny Nokia show, a bude to tak aj neskor.
Niekto tu necital ráno topky a apríl už bol
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
aj ty si mimo, reagoval som na ten market
.
nečakal som od baterky zázraky ale je to bieda keď ani celý deň nevydrží
od 7 rána som mal pustene 3G data - obcasne chatovanie, net. chvilu hudba, chvilu hry a okolo druhej poobede 17%
// ale inak je to pecka tento telefónik android už v živote nechcem vidieť systém má ešte pár múch ale vzhladom na jeho krátke pôsobenie na trhu je to pochopiteľné.
chýba mi zdielanie netu cez USB kábel.
stíšenie hlasitosti videa/hry stíši aj zvonenia. a ešte pár múch by sa našlo.
od 7 rána som mal pustene 3G data - obcasne chatovanie, net. chvilu hudba, chvilu hry a okolo druhej poobede 17%
// ale inak je to pecka tento telefónik android už v živote nechcem vidieť systém má ešte pár múch ale vzhladom na jeho krátke pôsobenie na trhu je to pochopiteľné.
chýba mi zdielanie netu cez USB kábel.
stíšenie hlasitosti videa/hry stíši aj zvonenia. a ešte pár múch by sa našlo.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim