ale no pozor , ja beham stou poloautomatikou aj do utoku .. proste ma to viac bavi jak so samopalom , semtam lahnem , postrielam , beham dalej -> napr. ked branim MCOM.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
mno dnes som hral bf3 a už mi to ide nejako lepšie na mojej mašine a nič som nemenil ani nereinstaloval.
dám tomu ešte raz šancu. dobre teda, beriem k srdcu, že to je len beta a že finálna hra bude min. o 50% lepšia.
škoda len škoda, že beta hráči si môžu prdnúť iba na tej metro mape. už ju viem zahrať aj po slepiačky
Ja som preistotu uz prestal hrat - mam normalne nervy z tych enginerov v metre - 3-5 sa postavia a palia "raketmi" - kemperov jak na****ch - totalne o nicom hranie - to nie je ani hranie - zalahnutie by som v krikoch pre kemperov hned zrusil - potom je to horsia hratelnost ako v BC2.
Ja tiez hrajem prevazne za recona...mne SVD neskutocne sedi spolu so 4x optikou a to je riadna masakrina tak ako na blizko tak aj na dialku. Zalahnem, ked sa podari dam dvoch a idem inde.
Fuck vie mi niekto vysvetlit preco mi to nejde ? pri prihlasovani mi to padne... a teraz som to vymazaval a znovu nainstaloval stale to iste pripaja na server pusti sa bf3.exe a hned to padne fak fak fak
edit: uz to ide musel som vymazat zlozku bf3 v dokumentoch a vytvorila sa nova... vtipne je ze settings sa neda prepisovat potom hra nejde aj ked to vratite spat... a ako **** vypnem motion blur proste mi to nejde ako je mozne ze niektori to vypli a niektorym to nejde
Naposledy upravil/-a elementar v Ne 02. Okt, 2011, 14:03, upravené celkom 1 krát.
nj.. to je zial BETA, tu si zial roby kazdy co chce a potom tak aj vyzera ta hra...
neostava nam nic ine len si vytvorit vlastny server,alebo najst server na ktorom budu dodrziavane urcite previdla (max. 3 sniper v teame, zakaz RPG na pechotu atd.) potom to uz bude celkom hratelne
taktiez dufam ze vo finalnej verzii poopravia ten SQUAD... takto je to o nicom, to pada akakolvek suhra, taktizovanie.. ako mozme spolu hrat a sa na niecom dohadovat a vytvarat taktiku ked nemozem vybrat s kym mozem byt spolu v squade?
a co sa tyka grafickej stranky hry, uz chapem preco su optymalne poziadavky v podobe 2x GTX580, ak my totizto teraz v ultra nastaveniach taha moja odomknuta 6970@980MHz FPS>35 pri rozliseni 1680x1050, tak vo finalnej verzii zrejme na ultra grafiku mozem zabudnut