Všeobecná diskusia
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Všeobecná diskusia
A teraz otazka na vas, kolkym z vas sa zhoduju udaje v tp s rozmermi pneu a diskov na aute ?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
predpokladam, ze nielen v BB maju policajti tam kde sa vybavuju znacky/technicaky citacku na tie karty (bedna ako bankomat), tam si tu cipovu kartu strcis a mozes si skontrolovat, co tam je presne uvedene. Okrem ineho to hned vypluje aj info, ci a kde mas uzavrete PZPshajek napísal:Vdaka, toto nikde neni uvedene co tam je Takze v podstate mam smolu j ? Miesto toho posraneho COC ktore stoji 170€ si radsej uz kupim gumy na moj rozmer ..
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
co tu strasite chlapca ?
jedna moznost je tato , ale druha ak si kupis nove alu (AEZ, DEZENT a par inych) davali ku kolam TUV certifikat, kde bol zoznam aut, ktore podporuju, s ktorym si siel na STK aj dopravny ispektorat a nakoniec zapisat na policiu. Presny postup je urcite na nete popisany, ale s tymi certifikatmi si niektori rozbehli biznis. Urcite nepotrebujes rozhodnutie o skodovky za 170e ale hento to tusim stalo do 50e.
Napr. islo legalne zapisat na fabiu 17" , legal mala len RS 16"
jedna moznost je tato , ale druha ak si kupis nove alu (AEZ, DEZENT a par inych) davali ku kolam TUV certifikat, kde bol zoznam aut, ktore podporuju, s ktorym si siel na STK aj dopravny ispektorat a nakoniec zapisat na policiu. Presny postup je urcite na nete popisany, ale s tymi certifikatmi si niektori rozbehli biznis. Urcite nepotrebujes rozhodnutie o skodovky za 170e ale hento to tusim stalo do 50e.
Napr. islo legalne zapisat na fabiu 17" , legal mala len RS 16"
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Mne áno.Endy napísal:A teraz otazka na vas, kolkym z vas sa zhoduju udaje v tp s rozmermi pneu a diskov na aute ?
presne ako hovori Chris..staci TUV certifikat od diskov a zapisu do TP ine rozmery..
ja to uz mam za sebou a na lancera mozem nahodit
205/55
205/60
215/45
215/55
225/50
225/55
ja to uz mam za sebou a na lancera mozem nahodit
205/55
205/60
215/45
215/55
225/50
225/55
Spoiler: ukázať
k TUV treba aj schvalenie Ministerstva dopravy a doklad o "odbornej montazi kolies", samotne TUV nestaci. Prave toto maju predajcovia ETOP-u.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
mne tiez. nema zmysel kupovat ine rozmery podla mna.Endy napísal:A teraz otazka na vas, kolkym z vas sa zhoduju udaje v tp s rozmermi pneu a diskov na aute ?
(aj ked s ET si niesom na 100% isty u letnych, ale chcem vidiet toho manika co mi aj ET bude pozerat)
Steam: michalsveto
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Neviem no, ja mam napisany rozmer myslim 185/65 r14, nahradil som ich 195/50 r15
Ale zapisat sa mi to akosi nechce ist a spravim si nato cas, asi az ked bude neskoro a zhabu mi papiere, no este som na takeho policajta co by sa aj na kolesa pozrel nenarazil a pocul som, ze tu citacka tp nema kazdy policajt.
Ale zapisat sa mi to akosi nechce ist a spravim si nato cas, asi az ked bude neskoro a zhabu mi papiere, no este som na takeho policajta co by sa aj na kolesa pozrel nenarazil a pocul som, ze tu citacka tp nema kazdy policajt.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ked si to chcu overit, dvihnu vysielacku, zavolaju na centralu.....
Steam: michalsveto
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Chalani, potrebujem kupit klasicky, obycajny pipak/bzucak na svetla - dvojlinkovy, obycajny. Kde sa da v BA kupit? Googlim jak dilino, ale neviem to nikde najst, potrebujem to uz na utorok. Dik
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Radioamater na svatoplukovej alebo GM na bajkalskej oproti baumaxu si pozeral ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Nie nepozeral, preto sa pytam. GM poznam, tak tam skusim vybehnut. Dik
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Maju tam nieco, ako pozeram: http://www.gme.sk/bzucaky