Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
sedla mas aj makucke ako vankus (rozne gelove). A aj na tvrdsie sedadlo sa da zvyknut ak ta netlaci na panskych partiach. Pre mna je hlavna vyhoda v tom, ze sa mi nevytahuju pri pedalovani trenky ked ich nosim tak ako sa ma - naostro
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Makucke sedlo na cestaku som este u nikoho nevidel. Netvrdim, ze take neexistuju ale u ziadneho vyrobcu som ich nevidel ako stock a nikto si ich nekupuje ani dodatocne.
Cyklo nohavice maju vela vyhod. Nevyhrnaju sa, nepadaju, netaha ta guma na pase... a najvacsia vyhoda je vystelka (imho dovod preco sa oplati do nich zainvestovat viac $$$ a namiesto fakeov kupit legit znacku). Cloveku trva par jazd, kym si zvykne. Po prvej 100km jazde som mal na zadku modriny aj ked som mal nohavice s vystelkou. Ludia, co bicykluju pravidelne dokazdu na biku sediet pol dna a nic ich neboli. Velmi dolezite je trafit spravnu velkost.
Cyklo nohavice maju vela vyhod. Nevyhrnaju sa, nepadaju, netaha ta guma na pase... a najvacsia vyhoda je vystelka (imho dovod preco sa oplati do nich zainvestovat viac $$$ a namiesto fakeov kupit legit znacku). Cloveku trva par jazd, kym si zvykne. Po prvej 100km jazde som mal na zadku modriny aj ked som mal nohavice s vystelkou. Ludia, co bicykluju pravidelne dokazdu na biku sediet pol dna a nic ich neboli. Velmi dolezite je trafit spravnu velkost.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Pol dna? Prostata musi trpieť a nebol by som velmi prekvapený,keby sa u takého ciklystu objavili časom problémy s potenciou
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
a ty si myslis ze kolko km chodia niektory cyklisti? niektory si davaju 100-200km streky a sedia tam pol dna a vtedy potrebujes tie nohavice.
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
No ohľadom prostaty - da sa tiež trénovat - http://urology.ucla.edu/kegel-exercises-for-men
a sedlovka nejaká takáto a no problem, videl som to už na vlastný ok a chlapík nemal nejak problém ani v teréne.
https://www.wired.com/2008/10/bike-seat-cuts/
prípadne takéto
http://www.livestrong.com/article/36601 ... ght-people
v lete chodím len vo voľných kratasoch naostro , nemám rád zapotené vajčiská, čomu sa moc s týma výplnami nedá zabrániť, mám ich zopár, jedny sú aj nejaké špeci cool efect ale ked je hic tak ee, nepomáha. A ešte sú preistotu vačšinou čierne.
V lete je aj tak celkovo prdel už zvyknutá na sedlovku, horšie su jarné začiatky.
Ale vtedy je kosa tak jasne s výstelkami.
a sedlovka nejaká takáto a no problem, videl som to už na vlastný ok a chlapík nemal nejak problém ani v teréne.
https://www.wired.com/2008/10/bike-seat-cuts/
prípadne takéto
http://www.livestrong.com/article/36601 ... ght-people
v lete chodím len vo voľných kratasoch naostro , nemám rád zapotené vajčiská, čomu sa moc s týma výplnami nedá zabrániť, mám ich zopár, jedny sú aj nejaké špeci cool efect ale ked je hic tak ee, nepomáha. A ešte sú preistotu vačšinou čierne.
V lete je aj tak celkovo prdel už zvyknutá na sedlovku, horšie su jarné začiatky.
Ale vtedy je kosa tak jasne s výstelkami.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
na pot tam dole skus https://www.chassisformen.com/powder/
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- hulo92
- Pokročilý používateľ
podla mna staci aj klasicky puder nie? skusal to niekto? pretoze mne si aj pri behu lubia parit stehna
v lete keď viem že budem behať dlhšie ako hodinu používam púder na stehná a triesla (a náplasť na bradavky )
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Tu naplast na bradavky si zabil Staci kupit poriadne funkcne tricko.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- hulo92
- Pokročilý používateľ
bradavky chvalabohu nemam take haklive, trosku zodrate boli iba po prvom polmaratone ale nic strasne. takze staci klasicky detsky puder alebo?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Myslim ze prave o prostate to nie je. Ide o to, ze vyvijas moc velky tlak na vnutornu cast penisu a stlacas tym cievy, ktore do neho vedu. Tym obmedzujes prekrvenie, co vedie k docasnemu miernemu strpnutiu a nefunkcnosti. Dlhodobo to vraj moze viest aj k tomu, ze tie cievy sa zdeformuju, co moze viest k problemom s erekciou.Per napísal:Pol dna? Prostata musi trpieť a nebol by som velmi prekvapený,keby sa u takého ciklystu objavili časom problémy s potenciou
Co sa tyka mojich vlastnych skusenosti, zaklad je dobre sedlo. Treba tam mat nejaku dieru. V tom pripade je lepsie relativne tvrde sedlo. Potom ale zasa mas dost velky tlak na panvove kosti, a teda maly kus zadku. To vie tiez byt dost neprijemne. Gate s vlozkou pomahaju lepsie rozlozit ten tlak.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
geroswen - jasné že nebehávam v štrikovanom svetri
hulo - ja som si raz zle pripol štartovné číslo a nejako mi pokrčilo tričko tak že ma zodralo riadne a to bolo už dooosť bolestivé, preto ako prevencia hlavne keď bežím aj v bunde (keď je chladno) a použil som klasický detský púder, funguje tak som nič špeciálne nehľadal..
zadok ma na biku bolí vždy tak prvé 3-4 výjazdy potom už si ako keby zvykne ale je pravda že zo začiatku to bol brutal že som si na nič ani sadnúť nemohol na druhý deň
hulo - ja som si raz zle pripol štartovné číslo a nejako mi pokrčilo tričko tak že ma zodralo riadne a to bolo už dooosť bolestivé, preto ako prevencia hlavne keď bežím aj v bunde (keď je chladno) a použil som klasický detský púder, funguje tak som nič špeciálne nehľadal..
zadok ma na biku bolí vždy tak prvé 3-4 výjazdy potom už si ako keby zvykne ale je pravda že zo začiatku to bol brutal že som si na nič ani sadnúť nemohol na druhý deň
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
Ale tu nejde o žiadny púder ale ten jemný vánok povievajúci okolo nádobíčka je v 35 stupňoch mňamka.
Púder prehrievaniu nepomôže a na potenciu a plodnosť to teplo asi moc nepomáha. Ideál fagt naostro a dobrá sedlovka. prdel si zvykne rýchlo a aj tak dosť stojím na pedáloch. Tie vložky sú predsa len akási vrstva izolantu a hreje to v lete fest. Keď nie je teplo sa to dá.
Možno na cestáku na rovinke sa to stíha ochladiť aj v lete, ale v nejakých výšlapoch do kopcov mám dole všetko (iba kratase, ponožky a obuv, možno triko ak útočia ovady) - zvyšok v nosiči na sedlovke - batoh ci camelbag je EE.
ja jazdím vačšinou štiavnické vrchy a na štreke sa kúpem aspon v 3 jazerách, tak niekedy idem rovno v kratasových plavkách .
Púder prehrievaniu nepomôže a na potenciu a plodnosť to teplo asi moc nepomáha. Ideál fagt naostro a dobrá sedlovka. prdel si zvykne rýchlo a aj tak dosť stojím na pedáloch. Tie vložky sú predsa len akási vrstva izolantu a hreje to v lete fest. Keď nie je teplo sa to dá.
Možno na cestáku na rovinke sa to stíha ochladiť aj v lete, ale v nejakých výšlapoch do kopcov mám dole všetko (iba kratase, ponožky a obuv, možno triko ak útočia ovady) - zvyšok v nosiči na sedlovke - batoh ci camelbag je EE.
ja jazdím vačšinou štiavnické vrchy a na štreke sa kúpem aspon v 3 jazerách, tak niekedy idem rovno v kratasových plavkách .
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ani vacsina tych pripravkov na to urcenych nefunguje, nie to este puder
ber to skor ako deodorant, zabrani to poteniu, nie prehrievaniu
a >30° je extrem, to sa potis aj pod pazuchami s deodorantom, tam funguje len botulotoxin B do podpazusia na 8mes za 300e
ber to skor ako deodorant, zabrani to poteniu, nie prehrievaniu
a >30° je extrem, to sa potis aj pod pazuchami s deodorantom, tam funguje len botulotoxin B do podpazusia na 8mes za 300e
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no ako ked niekto ide sportovat a nadrbe na seba deodorant, alebo antiperspirant atď... tak je u mna uplny somar... a uplne super to je v bazene aj pre ostatnych potom