Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
od klavesnice kazdy majster , ze co je zaujimave na udrzani smeru pri zrychleni ? pri takom pretazeni a umeni udrzat trakciu... holt neni to pezot ci co sa to chvali
Snake: tu sa porovnaju auta podla toho kto ma ake skusenosti v hrach, ber to prosim ta na vedomie
Snake: tu sa porovnaju auta podla toho kto ma ake skusenosti v hrach, ber to prosim ta na vedomie
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Kazdy den vidis auto co da za 22sec/1 milu 400km/h a skoro 1800 koni ze?
Musi to byt neskutocny adrenalin sediet za volantom takeho auta
Musi to byt neskutocny adrenalin sediet za volantom takeho auta
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Top fuel dragstery daju cez 400kmh na 1/4 mile pod 6.8s
Osobne nemam moc v laske taketo preteky... Ale treba uznat ze je o masaker aj pre auto/kostrukterov aj pre jazdca
Myslim ze Stenly mal na mysli to Gallardo ktore ma cez 2000 koni a ma rychlejsi cas na tu milu
Osobne nemam moc v laske taketo preteky... Ale treba uznat ze je o masaker aj pre auto/kostrukterov aj pre jazdca
Myslim ze Stenly mal na mysli to Gallardo ktore ma cez 2000 koni a ma rychlejsi cas na tu milu
Nordschleife crash compilaton 2013. Stoji za pozretie, hlavne na konci od 7:22 to riadne prepalil
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Nemate prosim vas nejake skusenosti s VW motorom 1.8 TSI? poruchovost, spotreba, nejake ina neduhy s nim, prip. s 6stup.man prevodovkou, ktora s tym je spojena.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Hej, vsimam ze par ludom to zamrza to v hlave...Chris napísal: Snake: tu sa porovnaju auta podla toho kto ma ake skusenosti v hrach, ber to prosim ta na vedomie
Namet na novu anketu?
yNo: rozpadavajuce sa salky, probelmy s hydrostelami, rozhadzanie kluky a pod.
.
-
- Čierna listina bazáru
Snake: Keby splnal tvoje poziadavky, co sa vykonu tyka, bral by si ho? -lebo pod tym a pod. si viem predstavit aj dalsich tisic veci
A dakujem.
A dakujem.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
hlavne skor upresni kod motora, len v tuto nocnu hodinu neviem ci to co som hore spominal plati na TFSI alebo TSI . Neskor dnes pozrem.
Ja by som pod dvojliter nesiel, najlepsie trojku neoturbenu.
.
-
- Čierna listina bazáru
mame teraz 1.8T 150ps a dokonale nam to vyhovuje. Aj co sa spotreby a vykonu tyka. Nizsia poistka tiez potesi Kod motora neviem, jedna sa o 1.8TSI -160ps
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
No 1,8 TSI, co ktomu motoru dodat
Asi tolkoto, strasne tecie vana, pretlak na tesnenie pod hlavou este stale nieje dobre vyrieseny, takze casto odchadza, potom mas samozreme problem. Pri starsich rocnikoch problem s retazou (ktora je akoze bezudrzova), odchadzajuci dvojhmotak (hlavne kvoli problemom s loziskom - starsie motory), velmi citlivy na kvalitu / vymenu oleja. Ak nedochladzujes turbo tak rychlo odyde + ak si dobre spominam (to uz sa mozem mylit) olej tecie dole (z ventilov) na lozisko turba = nizka hladina oleja, nemazane turbo + tusim je tam niekde aj sietka, ktora ked sa ucme vies cos a stane. Ak tem motor nevytacas (stale nad 4000, obcas nad 4500) tak sa to da a vydrzi dlho, ale kto taky motor nevytaca, ze
Asi tolkoto, strasne tecie vana, pretlak na tesnenie pod hlavou este stale nieje dobre vyrieseny, takze casto odchadza, potom mas samozreme problem. Pri starsich rocnikoch problem s retazou (ktora je akoze bezudrzova), odchadzajuci dvojhmotak (hlavne kvoli problemom s loziskom - starsie motory), velmi citlivy na kvalitu / vymenu oleja. Ak nedochladzujes turbo tak rychlo odyde + ak si dobre spominam (to uz sa mozem mylit) olej tecie dole (z ventilov) na lozisko turba = nizka hladina oleja, nemazane turbo + tusim je tam niekde aj sietka, ktora ked sa ucme vies cos a stane. Ak tem motor nevytacas (stale nad 4000, obcas nad 4500) tak sa to da a vydrzi dlho, ale kto taky motor nevytaca, ze
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
V sucasnej dobe downsizingu, je problem zohnat neoturbeny benzin s vacsim objemom.Snake napísal:hlavne skor upresni kod motora, len v tuto nocnu hodinu neviem ci to co som hore spominal plati na TFSI alebo TSI . Neskor dnes pozrem.
Bola uz anketa, kto ma aky vykon? Uz sa tu davno nemerali penisy.
anketa uz ste prezuli/kedy planujete prezut/prezuvate na zimu ... ?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
turba dnes pchaju vsade, najist uz len neoturbeny 2 litrovy motor je tazkde. Vsetko posrala EU s jej emisiami. Preto do Cvirik TypeR poslednej generacie je slabsi ako jeho predchodca a najblizsi Cvirik dostane duchadlo, aby si vykonovo polepsil a dobehol konkurenciu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Anketa: Dodrziavam predpisy?
Vzdy - som svatec
Snazim sa, no obcas mi to ujde
Snazim sa, ale to sa neda
mam v trubke, robim v Microsofte (bez urazky )
Vzdy - som svatec
Snazim sa, no obcas mi to ujde
Snazim sa, ale to sa neda
mam v trubke, robim v Microsofte (bez urazky )