Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Well played!
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
TypeR FN2 (posledna generacia) nie je slabsi ako starsi EP3. MA zvyseny vykon o celeho 1 !!! konaHellAngel napísal:turba dnes pchaju vsade, najist uz len neoturbeny 2 litrovy motor je tazkde. Vsetko posrala EU s jej emisiami. Preto do Cvirik TypeR poslednej generacie je slabsi ako jeho predchodca a najblizsi Cvirik dostane duchadlo, aby si vykonovo polepsil a dobehol konkurenciu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Nepotrebujete niekto zimne pneu r17 225/45?:) blizsie info pm
David,
Zabudol si dodat ze je aj o celych 140 kil tazsia a to pridava na vykone tiez spolu s vlecnou zadnou napracou
Zabudol si dodat ze je aj o celych 140 kil tazsia a to pridava na vykone tiez spolu s vlecnou zadnou napracou
To preto, lebo na velkosti zalezi Mam rad kazde kilo navyse na FN2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
celkovo posledna gen TypeR nezala uspechy. Iked vykon trochu zvysili, zbytok parametrov siel dolu. Bohuzial
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ale stale to uplne staci na to, aby sa clovek pocas/po jazde pogrcal
pravda, skoro som zabudol na prihodu s nasim kolegom kokos chudak grcal 5 minut pri ceste a my sme sa nevedeli prestat smiat
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak to nepochybne, ale na to aby prislo zle mojmu spolujazdnocovi bola lepsia skoda 105 s volou riadenia a rychlost 100km
toto bolo bez vole a trosicku viac ako 100kmh v priemere hore kopcom sli sme z firemnej akcie, Davhan sa obetoval ze nebude pit a viezol nas domov... este ze som sedel v zadu bo by musel chudak kolega cistit auto na druhy den
-
- Pokročilý používateľ
zle by mi prislo jedine na skode 100,ktora ide po donovaloch smerom dole:) ale isto nie z civica
to znie ako challenge na najblizsiu lanku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
presvedcit Quickyho ze mu zle bude?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nie spravime chalange jazda na browlovej skodovke a na cviriku, vitaz bude z ktoreho auta pridu spolucestujuci viacej vyklepany
-
- Pokročilý používateľ
myslim,ze je to jasne skoda je strach