No co sa tyka toho recnenia o COS12...kazdy place ze to ma zlu vydrz, ale ja to nejak nepocitujem. Bezim na stock Cyanogen OS 12, baterka vydrzi velmi dobre (od toho co som bol zvyknuty na 4Sku toto je nebe a dudy). Moje SOT sa pohybuje od tych 5-7 hodin, podla vyuzitia. Ked sa nehram a som na wifi, 50% jas, niekedy viac, sa dostavam na 6-7 pri browsovani, spotify, facebook, messanger a rozne prkotiny. Ked som na LTE, zahram si nejaku hru ide to dole pochopitelne rychlejsie. Pouzivam greenify a amplify, aj ked neviem ci to ma nejaky markantny efekt. Skusal som aj CM11S 44S tusim len zo zaujimavosti a nebavilo ma to

ked som sa nechal zhyckat material dizajnom uz nedokazem pouzivat kit kat. Fungoval som na nom asi 2 dni a vydrz vobec nebola lepsia...btw. v privacy guardovi mam poupravovane nejake appky ktore vela zeru (messanger, FB..) ze keep awake som zakazal. Skusal som minule aj custom romku AICP 10 (android ice cold project), samozrejme zalozena na 5.1.1 a bolo to skvele taktiez, plynulost bola spickova, este nejaky ten extra pocit od 5.0.2, proste lietalo to ako blesk a vydrz tusim bola o trosku lepsia este, ale nakoniec som sa vratil na stock. Teraz cakam na ten release 12.1 COS a Oxygen OS 2.0. Dufam ze do noveho buildu Oxygenu pridali vsetky chcene ficurky z CM - vo videu som si vsimol ze spravili vlastnu kamera appku (super), aj app permisions ale dufam ze nativne pridali aj double tap to sleep o listu hore lebo ot mi velmi v oxygene chybalo a ked som to skusal dohodit cez xposed nefungovalo to tak dobre ako na cm. Taktiez by som v oxygene uvital "live display" - moznost natavit si teplotu, sytost farieb. Teraz po uvedeni dvojky, sa mi mari taka otazocka ci budu vydavat pravidelne updaty aj na jednotku co sa tyka Oxygen OS, dufam ze sa teraz nebudu starat len o dvojku a na jednotku sa rychlo zabudne...