1. ani mojmu auta za 2roky nebolo nic (klop klop klop), ale handrkovat sa kvoli oleju drahsiemu o 100€ pri pripadnom probleme s funkcnostou auta, ktoru zvalia na "zakaznik si priniesol vlastny olej" - o to nestojim.
sice si po prvom novom aute, pri ktorom zaruka bola taka, ze ziadna, si uz davam max. pozor, aby som bol v pripadnom "prave" po pravnickej stranke ja..
ak reklamacia, tak pisomna, s riadnym prebratim, odkusanim auta, nie sposobom - tam mate auto..
Asi niesom sam, co vyskusal par servisov, a v jednom auto odovzdali sposobom: auto mate na parkovisku po servise, TU SA MI PODPISTE, a v druhom: auto je po servise, ideme nanho pozriet, ukazem Vam vykonane prace, a potom sa vratime..
Takze, ee, nestojim o problemy kvoli klauzule: doniesol vlastny olej... Este si dovolim tvrdit, ze schvalne by ho mozno ani nevymenili, alebo tam dali "svoj", a ten moj si nechali.
Aj tak po zaruke budem stat pri aute, a sledovat vymenu oleja...
To ze som v "medziintervaloch" menil olej na rocnom aute v neautorizaku pre dobry pocit a dobro motora je druha vec Asi preto je premna 5rocny servis zdarma pri Skode Superb smiesny, kedze olej sa meni IBA pri intervale (a nevymenia ho skor ak nesvieti interval..) pricom verim, ze to auto to potrebuje 2x tak casto.
2. asi tak.. tu vobec nejde o skodu, vw... dnesne auta su reklamovane pomaly castejsie, ako elektronika. akakolvek znacka... a k pomeru poctu reklamacii, alebo vyjadreniu: "blbost, mam xyz a nic som nereklamoval, ani na forach nic nieje" - treba ratat, ze xyz sa predalo 50kusov, a skod sa predalo 8000....
Ano, presne tak, ja som uz v 2008 pri prvom aute nikdy neriesil, ze sa pokazi motor... Ano, to je fakt, ze na to doslo az pri TSickach. Nebojim sa vsak poskocenia rozvodov (pri rapide od 2013 a vyssie sa nestalo, kedze je tam mechanicka zabrana), bojim sa akekolvej INEJ vady, ktora ma suvis s motorom... Aby nahodou nebolo /aaa, oprava stoji 1900eur, ale panko si na prvy servis doniesol vlastny olej, tak ho naucime, ze toto sa nerobi.../