auto +- 15K

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: auto +- 15K

Príspevok od používateľa Snake »

SKiLEX napísal: Št 14. Dec, 2017, 23:02 aj medzi VW som si vsimol rozdiel v kvalite laku, asi to je model od modelu

napr. porovnanie hrubky u transportera(lavo), a golfa(pravo)
https://imgur.com/zrfwnfL
Absolutne nic nevypovedajuce grafy

.
maniak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41

Príspevok od používateľa maniak »

Stefan: VW mava velmi dobre ponuky pre podnikateľov (neviem ci aj SK, ale z CZ som dostal ca 20% dole na Passata).
FVE 12.45 kWp V/Z
Kukiak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 28. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Kukiak »

Tiez ak mas dakoho ZTP tak cca podobne daju dole.
lamacik83
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26

Príspevok od používateľa lamacik83 »

stefan.koval napísal: St 15. Nov, 2017, 15:45 pozeram sa po mazda cx5, tucson, a podobne auta, Bolia ma krize poslednu dobu a nechcem sadat na zem uz.
stevo, kam sa vytratila tato tvoja poziadavka? niekedy si dokonca uvazoval o dvoch autacha ak sa nemylim? mas asi spisany zoznam toho, co by auto malo mat (vyhrievane sedacky vzadu by som v tom zozname fakt neocakaval :) ), cakal by som skor nieco ako: benzin, automat, adaptivny tempomat, led svetla, rozmery kufra, vyssi posed :-) ... specifikovane poziadavky by pri urcitom cenovom strope splnili mozno 2 alebo 3 modely a z tych by si si uz vybral podla jazdnych vlastnosti, praktickosti, servisnych nakladaov a neviem coho este

podelis sa o ten zoznam? pretoze ak si nestanovis kriteria (a priority pre jednotlive kriteria) budes este dlho strielat od buka do buka - vyssi posed vs oktavia
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

vyzsi posed je mimo hru kedze zase asi musi byt nove. zatial zo vsetkych aut za posledne 2 -3tyzdne a to som sedel asi v vecsine, je mi najsympatickejsia oktavka a insignia. vsetko co malo vyzsi posed bolo kruto nepohodlne a ked som 2,5hod denne v aute tak srat na ten posed.
insignia pod 25 sa nedostanem ani za pana, ostala mi oktavka, sere ma ze nemam na koho anpisat na firmu ztp a ani DPH si enviem odratat.
jedine co mozem je cca 12percent vyzobrat z skody.
jedine co som nebol pozriet bol asi dacia,lada, peugeot.
najlepsi pocit som mal zo suzuki scros len mi bol maly a ani som sa nevystrel, druhy super pocit som mal zo civica no tam zena a mama kukli na mna ze co som za retarda deckeho, a treti pocit paradny bol v insignii no tam je to nad rozpocet, a oktavka milo prekvapila, ale kukam 5x denne rozne bazare secko a nic nikde, dakujem kazdemu za super postrehy a vase reakcie a cas.
hry- ps5
doma-HP probook
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

len bacha lebo ked kupis autiak s posedom na ktory "si urcite zvyknes", "ved to neni az take strasne", "jejdanenky dve a pol hodiny denne musim v pohode vydrzat", tak bude za polroka autiak na predaj...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
lamacik83
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26

Príspevok od používateľa lamacik83 »

stefan.koval napísal: Pi 15. Dec, 2017, 12:06 vyzsi posed je mimo hru kedze zase asi musi byt nove
v Tourane si sedel?
wingo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36

Príspevok od používateľa wingo »

Na Daciu a Ladu sa vyser, ale choď aspoň skúsiť ten Peugeot, zameriavajú sa práve na komfort. A tá (pravdepodobne, neviem, môžeš zavolať spýtať sa) predvádzačka 508SW bol len príklad, nájdeš aj nové aj jemne jazdené, alebo skús iný model. No a ak ti smiem poradiť, ser na to ako po tebe kukali v Civicu, šoférovať budeš ty, cítiť sa v tom dobre budeš chcieť ty, to si ideš vybrať horšie auto len za to že sa ženám vzhľadovo nepáči? A zase tú oktávku o pol roka predávať lebo sa v ňom nebudeš cítiť dobre a všetko ťa bude bolieť, alebo trpieť lebo ti bude ľúto zase auto predávať? Dobre si premysli priority, na dizajn si časom zvyknú, ale auto časom pohodlnejšie nebude.
Spoiler: ukázať
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

PC1:
Ryzen 5 7600X, Noctua NH-D14+Arctic P14 PWM PST, Gigabyte B650M Gaming X AX, 32GB DDR5 Kingston Fury Renegade RGB @ 6000/28/37/37/30, Gigabyte AORUS RX 6800XT Master 16GB, SSD Kingston Fury Renegade 1TB, Adata XPG Core Reactor 650W, BeQuiet Pure Base 500DX + 3x Arctic P14 PWM PST, LG 42OLEDC21, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4XX + Topping NX4DSD

PC2:
Ryzen 5 5600X, ASUS TUF Gaming B550M-PLUS WiFi, 32GB DDR4 Kingston Predator@3600/16/19/21/36, Sapphire Pulse RX6600 8GB, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, Seasonic Platinum SS-660XP2, Riotoro Morpheus, ASUS VG279Q, Marvo K605, Rapture ASPIS, Superlux HD-330 + Brainwavz Sheepskin earpads, Edifier WN820NB Plus
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

ved to ze pozeram na tvarovanie sedakov, a ci su vyzsie polozene nad zemou nehra taku rolu. touran je krasny, vzdusny no s tymi vecami, co v aute chcem som vysoko nad rozpoctom.
osobne fakt radim chodte si sadnut do noveho civica a do novej insignie. paradne sedenie.
ak je niekde touran a caka na mna za 23 cash tak preco nie
ale napr vcera do polnoci som riesil aj vW a tie super highline vybavy a vobec nie je highline ako highline, ide o veci co sa doplacaju, ze mozem amt anpr ambition /comfortline s balikmi lepsie ako highline niekde na kapote napisane ze aky som dzefo.

lamacik smelo posun tourana link, ceknem. zena teraz kyva rukou naj uz kupim co chcem :d ta uz mustang sa tu usmieva na mna
ale ten civic riesim stale neako, ma cuka k nemu, je to taky maly diablik akurat pre mna 2m debilka z Trebisova. :red:
hry- ps5
doma-HP probook
maniak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41

Príspevok od používateľa maniak »

stefan: tak smer peugeot, este je tu spominana 508 (1.6THP budu ale skor vynimky) a potom 3008/5008 (ta bude asi draha, 3008 je ale tusim celkom rozumne velka). Potom mame Renault (Scenic/GrandScenic, mozno jazdeny Espace?), VW (spominany Touran, Golf, pripadne Golf Sportsvan?, mozno aj nejaky Passat najdes (ale zase asi iba diesel)).
Btw, ak jazdis 2,5h denne (ja robim denne 150 km/1,5 hodiny), tak vyberas auto primarne pre seba (+ zhodnut sa/presvedcit zenu) a nie pre mamu. Tebe sa v tom musi dobre sediet, dobre jazdit, inak budes vecne nespokojny. Uprimne, ak by neboli peniaze, tak by som asi skor obetoval vybavu za cenu vyssej triedy auta (pohodlie, ticho, dobre sedacky). Alebo sa na dochadzanie vykasli a prestahuj sa blizsie k praci.
FVE 12.45 kWp V/Z
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

tak rano je to 1hod a po prac 1,5hod, renault ani omylom, to som bol dnu a uber sa mi nepaci, hned som palil zo showroomu ani ku mne predajca nedosiel. ale nahuckali ste ma na peugeot. idem skusit, mozno stihnem dnes/zajtra. zena kyve ze civic moze byt :D a zajtra bude ine muzika, ved to zenaci pozname.
hry- ps5
doma-HP probook
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

http://www.peugeot.sk/modely/vybrat-voz ... 08-gt.html toto som skusal, sice vo verzii GTi, vyrehotaný som bol jak sa patri. ale GTcko zacina na trocha inych prachoch ..
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

toto mi ponukli v TODOS, plus mi dali vyhr volant ako vianocny darcek, citujem.
:( uz len svedomie nastavit na skodovku za take peniaze. a chcu len litrik zalohu.
hry- ps5
doma-HP probook
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Príspevok od používateľa Jednoduska »

ked mas dovoleny civic podla mna bvy si si oktavku vycital. ale to len moj nazor nejazdil som to, iba z toho co si sam pisal :)

praktickos neviem ako ale sedan verzia s decentnou farbou sa aj manzelke zapaci podla mna.
Naposledy upravil/-a Jednoduska v Pi 15. Dec, 2017, 18:05, upravené celkom 1 krát.
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

a co tak nieco take?
https://www.dasweltauto.cz/Car/1103387/ ... 6loadTo%3D

ano, farba ti asi nebude pasovat, a ani uplne nove nieje

ale ma to vyssi posed ako si chcel, overeny motor, a je to o 5k lacnejsie...

a celkovo, nikdy by som nekupil novy, neovereny motor od VAG medzi prvymi

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"