Amen.geroswen napísal: ↑Št 07. Mar, 2019, 14:59 Ja by som bol tiez zvedavy ako by to vyzeralo, keby pri statnych instituciach a zakazkach nebolo prvorade rozkradanie. Rad by som sa raz dozil toho, ze za nemale peniaze, ktore platim do zdravotnej poistovne dostanem aj nejaku zdravotnu starostlivost na urovni. A tiez by som bol rad, keby sa zvysila uroven skol. Napriklad aj kvoli tomu, aby z nich nevychadzali potencialni Kotlebo-volici. Nebolo by zle, keby mal niekto za nieco zodpovednost. A tiez by som nechcel, aby tu bola diktatura alebo socializmus.
Volit Kotlebu alebo Harabina je btw (bez urazky) diagnoza kvoli ktorej sa s tebou nebude bavit ani slusny psycholog.
Prezidentske volby 2019
Re: Prezidentske volby 2019
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Geroswen ja som na tom zatiaľ z hlavou veľmi dobre a mam od toho aj papier, keďže musím psychologické vyšetrenie absolvovať každých 5 rokov, nakoľko to vyžaduje moja práca a zamestnávateľ. Vieš to isté potvrdiť aj ty sám o sebe?
Prečo ti teda vyhovuje človek, ktorý preukázateľne klame, zavádza a nie je čestný?
-
- Používateľ
V čom klame?
-
- Používateľ
Áno čítal som ten status už aj predtým, polovica z toho je tam ze niekoho prepustil z väzby, no pokiaľ pominú dôvody väzby ale sú v spise chyby pre ktoré nemôze alebo nemal byt dotyčný človek vo väzbe nič iné ani nezostáva, osobne som tie spisy nestudoval. K téme sadiky, vraj je dáky prepis hovoru , pokiaľ viem harabin sa stále v tej kauze súdi, keď existuje prepis hovoru, mal by existovať aj spis, kde dá súd súhlas na použitie ITP a vykonanie odposluchov a taktiez by existovala aj nahrávka. Harabin na súde žiadal aby boli tieto veci preložené súdu ako dôkaz. Doteraz ich nikto nepredložil, prečo asi?
Problém je, že dôvody väzby pominuli i kvôli nemu, lebo neustále menil senát, nie raz, ale viackrát
Spis existuje, bol potvrdený Trnkom, zato od neho Harabin vysudil 150k ako odškodné
//taktiež by ma zaujímalo, či ti po včerajšom vypade voči tej redaktorke imponuje jeho správanie
Spis existuje, bol potvrdený Trnkom, zato od neho Harabin vysudil 150k ako odškodné
//taktiež by ma zaujímalo, či ti po včerajšom vypade voči tej redaktorke imponuje jeho správanie
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
alebo na toto
a taktiez ma zaujima, nazor jeho volicov, co si myslia o jeho majetkovych priznaniach, jeho samovolne zvysovanie si mzdy cez sudnu radu, a tie sudne spory s krajinou ktorej sa chysta byt teraz prezident
a taktiez ma zaujima, nazor jeho volicov, co si myslia o jeho majetkovych priznaniach, jeho samovolne zvysovanie si mzdy cez sudnu radu, a tie sudne spory s krajinou ktorej sa chysta byt teraz prezident
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
beardie ak myslis to ked sa jej pytal kolko krat mala do roka sex, tak to ano to prestrelil.
Zmení to tvoj nazor na neho v prvom kole?
-
- Používateľ
Kvôli jednej takejto veci, určite nie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
jedna jediná vec je na ňom zlá, a to práve táto?
ľudom chýba nielen sebakritika, nehovoriac o elementárnej inteligencii (facebook je tohto sajrajtu plný)
ľudom chýba nielen sebakritika, nehovoriac o elementárnej inteligencii (facebook je tohto sajrajtu plný)
@HerdaPeter - ak by si mal tu "cest" byt s harabinom 5 minut v uzavretej spolocnosti, po 2 minutach budes mat IQ o 40 bodov nizsie. Ver tomu, ze si v zivote nezazil arogantnejsie hovado, ako je on...
Ja som ho zazil len raz, ako ziapal na zenu - byval som blizko neho, sidlisko 500 bytov. Chlape, mozog sa mi zastavoval. Opice v dzungli, co po nas hovna hadzali, sa na neho nechytaju
Ja som ho zazil len raz, ako ziapal na zenu - byval som blizko neho, sidlisko 500 bytov. Chlape, mozog sa mi zastavoval. Opice v dzungli, co po nas hovna hadzali, sa na neho nechytaju
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
ostatné veci ti teda nevadia?
Resp inak, v čom je Čaputová horšia ako Harabin?
-
- Používateľ
Caputova ako osoba mi osobne nevadi , par rokov dozadu ju takmer nikto nepoznal, vadi co vsetko stoji za nou, za tym kto do nej tlaci peniaze a chce ju dostat tam kde nema co robit. Za jej vyjadrenia, že by amnestovala podvodnika Kisku keby pride nato atd.