kamera do auta
Re: kamera do auta
Deje sa to u viacerych znaciek. Ja som takto reklamoval DOD, riesili to vymenou FW a poslali aj tak novu. Presne rovnaka situacia, zaznamy pred kritickym zaznamom a aj po nom, ale ten co potrebujes nie. Najlepsie ked mas 500 zaznamov pred a 100 po. Ten co potrebujes sa stratil v matrixe.
ITX: MB: ASUS ROG STRIX B450 I-Gaming CPU: AMD Ryzen 3600 Cooler: Corsair H80i v2 GPU: MSI RTX2080 Super Ventus XS OC 8GB SSD:Adata XPG SX800 Pro SSD 2TB M.2NvMe RAM: Patriot Viper 4 blackout Series 16GB 3600Mhz CL17 Case: Phanteks Enthoo Evolv Shift air ITX PSU: Corsair SF600 80 plus platinum
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Treba mat spravne nastaveny cas a vypnut to automaticke lockovanie suborov.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
lepermessiah: Aj tak by som im napisal na support, ze toto sa stalo a wtf? Mozno to niekedy opravia vo firmware... asi nechcu verejne hodnotenie, ze ich kamerka v kritickej situacii uplne zlyhala.
Dalsia vec je, ze by som pozrel SD karticku v PC nejakym undelete nastrojom. Aj ked sanca na obnovu je mala - nevieme, ci boli zmazane zaznamy a ked ano, tak nove videa davno mohli prepisat stare data. Ale trva to par minut a je to zadarmo, tak by som vyskusal, ci to len nezmizlo z filesystem tabulky.
Dalsia vec je, ze by som pozrel SD karticku v PC nejakym undelete nastrojom. Aj ked sanca na obnovu je mala - nevieme, ci boli zmazane zaznamy a ked ano, tak nove videa davno mohli prepisat stare data. Ale trva to par minut a je to zadarmo, tak by som vyskusal, ci to len nezmizlo z filesystem tabulky.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
ako som to tu uz pisal. za mna kvoli velkosti, tvaru a moznosti umiestnenia jednoznacne vyhrava blackvue a jej tvarove napodobeniny. Z pohladu sofera ju absolutne nevidim, ak ju vidiet chcem (stavove led) musim sa zohnut pod zrkadielko. Jej sosovka je presne v strede skla, pod plastom zrkadielka - co zakryva senzory. Mam Octaviu 3 facelift. Kameru vidno len z pohladu spolujazdca. mozem ti dat fotku ako to vyzera teoretickylepermessiah napísal: Ut 22. Apr, 2025, 09:52 A Viofo momentalne nie je volba. Na plast pod zrkadlom je tovelke, vedla plastu je to tak z uhla, ze mi to nezabera cast na ktoru sa pozeram ako sofer. A na soferovu stranu si kameru nedam. Ja tu kameru nechcem vidiet vobec, takze najradsej by som ani ten displej nemal..

Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
mam doma na policke DDPai Mini 5, ktory teraz naklonovali v 70mai .. je to placka, relativne mala, bez displeja .. lenze to nemas kam dat okolo velkeho plastu pod spetakom, resp. keby som ho dal tam, kde je teraz sosovka Nextbase, tak by to mal spolujazdec komplet pred ocami a to tiez nechcem. V Corolle mam FitcamX, ktorej obraz sice je len priemer, ale absolutne nezavadia a ani o nej neviem..a uz X krat som z nej stahoval videa kvoli sidliskovym pretekarom
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja mam garmin dc mini 2, hladal som prave najmensiu moznu, plne rozumiem tejto poziadavke