Vysoká škola
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Vysoká škola
ja uz som si bc prav obhajil teraz ma caka mgr a potom judr dlha cesta utrpenia a biflovania skript
ked som vysiel zo strednej bol som mudry jak svet a chcel ist anglictinu/informatiku vdaka bohu,ze som dostal casom rozum,studium ukoncil a isiel pokracovat v rodinnej linii
p.s. s panom bohom keby som mal nieco programovat na diplomovku obdivujem takych ludi
ked som vysiel zo strednej bol som mudry jak svet a chcel ist anglictinu/informatiku vdaka bohu,ze som dostal casom rozum,studium ukoncil a isiel pokracovat v rodinnej linii
p.s. s panom bohom keby som mal nieco programovat na diplomovku obdivujem takych ludi
Ono v dnešnej dobe niečo nakódiť...nie je až taký problém. Máš knižnice ktoré ti uľahčia veľa roboty, tutorialy a celé kusy kódu všade po internete, a ak je problém, stačí zbehnúť na fórum a vyrieši sa.
Ja som si tak na diplomku použil Arduino, úplne bez znalostí a skúseností, trocha čo som si pamätal C-čko spred pár rokov...a svoju robotu to robí
Ako príklad spolužiak, čo robil práve s tým OpenCV. Jeden program mal aj v Matlabe, ponaháňal kúsky kódu po internete, nakopíroval, uložil tak aby to sedelo, opravil syntax a na prvý šup mu to šlo
Ja som si tak na diplomku použil Arduino, úplne bez znalostí a skúseností, trocha čo som si pamätal C-čko spred pár rokov...a svoju robotu to robí
Ako príklad spolužiak, čo robil práve s tým OpenCV. Jeden program mal aj v Matlabe, ponaháňal kúsky kódu po internete, nakopíroval, uložil tak aby to sedelo, opravil syntax a na prvý šup mu to šlo
-
- Pokročilý používateľ
programovanim som myslel vymyslat to sam a nie pomocov naskriptovanych free veci na googli ,teda ak sa chapeme ))
Otázka znie, prečo robiť duplikátne veci
Keď knižnica existuje a funguje, použijem, ak nejaký kód je overený že beží, použijem...celý program samozrejme skopírovať sa nedá.
Keď knižnica existuje a funguje, použijem, ak nejaký kód je overený že beží, použijem...celý program samozrejme skopírovať sa nedá.
-
- Pokročilý používateľ
To mas take ako opisat celu pracu,preco pisat duplikat ked vyznam je ten isty...len vec pohladu.... ale ako vravim obdivujem ludi co vedia tvorit sami od nuly:)
Tvoriť od nuly? No to by si na seba nezarobil, aj keď borec by si bol
Takých je málo... a sú divní...
v škole do nás furt tlačili
1. neprogramuj už hotové a neopakuj sa, neni si monkey
2. nej*b sa s tým, lebo ťa predbehnú Indovia
v škole do nás furt tlačili
1. neprogramuj už hotové a neopakuj sa, neni si monkey
2. nej*b sa s tým, lebo ťa predbehnú Indovia
Me like Pentium
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
S tym sa moc nechval, nic v zlom, ale Bc. dnes nie je bohvieco Tahaj dalej.valistar napísal:ok bude zo mna bc.valistar
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
To ze je to pomale a pod je jasne,ale je to kapacita scorp aj ta sikanovali?
lol vsak to mi je jasne, neboj.icefire napísal:S tym sa moc nechval, nic v zlom, ale Bc. dnes nie je bohvieco Tahaj dalej.valistar napísal:ok bude zo mna bc.valistar
ten titul mi je u prdele, nic neznamena kym nedorobim tie dalsie 2 roky
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
BTW - nechodí Wizik na FEI/FIIT? Tuším som ho tam videl...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
s fotakom stoji za tebou
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Problém chlapci ?
Hej chodím na FEIku, zatiaľ.
Hej chodím na FEIku, zatiaľ.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !