No nie každý čo pravidelne upgraduje HW na nové hry staré nehrá, ja som napríklad nedávno prešiel Duke Nukem 3D Megaton Edition

A to nehovorím o rôznych retro indie veciach či relatívne nenáročných hrách.
Veľa hier, málo času na ich hranie, najmä ak človek nehráva len krátke rýchlokvasky (a aj tie rýchlokvasky si chce užiť na maximum). Kedysi som hral na počet prejdených hier, aktuálne sa skôr zameriavam na achievementy (odkedy je v STEAMe ten nový profil

). A hry vedome odkladám s tým že ich kúpim neskôr, ušetrím, získam všetky DLC a patche v jednom balíku a keďže pravidelne upgradujem tak si aj tie graficky náročné zahrám na max napriek tomu že nemám aktuálny, ale iba o generáciu starší high-end, teraz si tak napríklad užívam Skyrim ktorý je s tými 20 modmi či koľko ich mám + všetkými DLC minimálne 2x lepší ako keď vyšiel.
Tiež to nie je u všetkých o tom či to má alebo nemá, ale samozrejme veľa ľudí to kúpi už len tak do zbierky. Je to aj o tom či to už človek hral a či ho tá hra láka. Ak mám pravdu povedať dosť rozmýšľam či to vôbec kúpiť keďže na 99,9% tie hry hrať nebudem, podobne som nekúpil Alan Wake ani za ten posratý dolár, lebo však načo ak ma to vôbec neláka hrať. Už nekupujem každú hru len preto že je lacná, mám ich plnú STEAM library
Z ponuky ma láka akurát BF3 na vyskúšanie multiplayeru ako aktuálne vyzerá oproti bete a SIMS3, ale obe sú iba za tú vyššiu cenu (čo by až tak nevadilo) a iba na Origin (čo mi už vadí viac). Ostatné som buď už prešiel a nechce sa mi k nim vrátiť alebo ma ani nelákajú.