Motorkári na fóre....
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Motorkári na fóre....
Ja som tiež toho názoru ,... ako vravím, už som jazdil na superšporta som sa vyprdol a myslím že som si vybral teraz celkom dobre
Z750 je superšport bez plastov ma to asi 120 koni čo auta bežne nemaju a maš to v motorke čo važi 200kg čo si treba uvedomiť
- Leon
- Pokročilý používateľ
joj vieš ako som to myslel nie "klasický" superšport
- Leon
- Pokročilý používateľ
ty beháš načom ? nechce sa mi to tu teraz 14 strán hľadať, sorry
... do Popradu to nemám ďaleko, niekedy sa potom stavím na výlet
... do Popradu to nemám ďaleko, niekedy sa potom stavím na výlet
ved na tych fotkach z okruhu nevidno?
- Leon
- Pokročilý používateľ
jaaaj bože sorry, to mi nedoplo
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Na vysantenie staci ja na okruh nechodim urcite by som chcel skusit ale momentalne nemam ako pri malych detoch sa to neda pretoze som pri malom bud ja alebo zena. Tu bohuzial je materska len pol roka a nie 3 roky ako na sk. Takze zatial motorku uzivam len na ceste do prace esteze to mam cca 25km a aj pekne rovinky a aj super zakruty.
- warrior606
- Používateľ
To ano ja sa nestazujem. Najlepsie ked idem z roboty a trafim tak ze popredbieham auta na rovinkach a zakruty si viem uzit potom. Ked vsak idem v spicke tak sa to neda vtedy ako naschval trafim vsetky auta do zakrut ale aspon si precvicim kluckovanie medzi autami urcite je to lepsie ako ked prsi a musim ist autom ....
to určite... a tlaky si kontroluješ už ?
- warrior606
- Používateľ
Jasne uz som prisiel na to ze to nie je stara jawa kde to nebolo treba jazdne vlastnosti je poznat na spravne nafukanych gumach takze kontrolujem
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Zdravim motorkarov / skutristov,
chcel by som vediet, ci ma niekto skusenosti s vymenou gripov na motorke alebo skutri. Ide o to, ze by som niekomu rad kupil nove gripy na skuter. Vcerajsim googlenim som svoje otazky zuzil na dve:
1.- Docital som sa, ze najbeznejsi priemer riaditok v mieste uchytenia brzd, gripov,... je 7/8''. Mozem cakat, ze aj nejaky taiwansky SYM Z1 125cc skuter bude mat rovnaky priemer? Toto som zatial nikde nenasiel.
2.- Ako je to s pripadnym odstranovanim hlinikovo-gumeneho gripu? Predpokladam, ze tam odpada moznost rezania alebo strkania srubovaka, hadice z kompresora, pripadne WD-40 medzi riaditka a grip. Nerad by som, aby jedina moznost odstranenia bola priamociarka.
Podotazka: Je dlzka podstatna? (lol) Myslim, ze rozdiel typu 120 <-> 125mm nebude robit problem. Pri mojich vyhliadnutych gripoch pise dlzku 132mm, to je dufam aj s tou sirokou koncovkou. Toto az tak neriesim.
chcel by som vediet, ci ma niekto skusenosti s vymenou gripov na motorke alebo skutri. Ide o to, ze by som niekomu rad kupil nove gripy na skuter. Vcerajsim googlenim som svoje otazky zuzil na dve:
1.- Docital som sa, ze najbeznejsi priemer riaditok v mieste uchytenia brzd, gripov,... je 7/8''. Mozem cakat, ze aj nejaky taiwansky SYM Z1 125cc skuter bude mat rovnaky priemer? Toto som zatial nikde nenasiel.
2.- Ako je to s pripadnym odstranovanim hlinikovo-gumeneho gripu? Predpokladam, ze tam odpada moznost rezania alebo strkania srubovaka, hadice z kompresora, pripadne WD-40 medzi riaditka a grip. Nerad by som, aby jedina moznost odstranenia bola priamociarka.
Podotazka: Je dlzka podstatna? (lol) Myslim, ze rozdiel typu 120 <-> 125mm nebude robit problem. Pri mojich vyhliadnutych gripoch pise dlzku 132mm, to je dufam aj s tou sirokou koncovkou. Toto az tak neriesim.