ucet banka po 26.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Re: ucet banka po 26.
pracujem mimo SR, cize vyplata chodi do banky mimo SVK [v meme inej nez Euro]
SVK ucet mam teda ked chcem obcas nieco kupit z DX/Ebay/... v eurach, pripadne ked pridem na dovolenku v SR nech mozem dajake to pivko/benzin zaplatit kartou
cize teraz mam ucet v banke, za ktory platim, avsak skoro ho nepouzivam [iba ak som v SR a ako backup ak by som mal problem s primarnym uctom/kartou] lebo pouzivam normalny ucet v zahranici kam chodi vyplata a vsetko ostatne
ked som teraz potreboval previest nejake eura, tak pozeram ze za posledneho pol roka tam bol pohyb <10e [dajaka faktura za telefon obcas pride]
takze hladam nieco co mi umozni rovnako "nevyuzivat" ucet ale zadarmo
worst case scenario ten ucet zrusim a napcham tie peniaze niekde inde
SVK ucet mam teda ked chcem obcas nieco kupit z DX/Ebay/... v eurach, pripadne ked pridem na dovolenku v SR nech mozem dajake to pivko/benzin zaplatit kartou
cize teraz mam ucet v banke, za ktory platim, avsak skoro ho nepouzivam [iba ak som v SR a ako backup ak by som mal problem s primarnym uctom/kartou] lebo pouzivam normalny ucet v zahranici kam chodi vyplata a vsetko ostatne
ked som teraz potreboval previest nejake eura, tak pozeram ze za posledneho pol roka tam bol pohyb <10e [dajaka faktura za telefon obcas pride]
takze hladam nieco co mi umozni rovnako "nevyuzivat" ucet ale zadarmo
worst case scenario ten ucet zrusim a napcham tie peniaze niekde inde
...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Ja mám stále starý osobný účet v TB a v mBank nový (osobný). Nakoľko mi v TB účtujú už 7 €/mesačne kvôli veku, som rozhodnutý ukončiť spoluprácu s TB. So službami som spokojný, no vidím ľahko možnosť ušetriť mesačne aj cez 5-6 €. Problém akurát je, že na TB mám špecifický účet s ktorým riešim už len čisto biznis a 70 € mesačne u mBank kartou nezaplatím z prípadného ďalšieho účtu. Keby blbá Slovenska pošta nezrušila možnosť platiť kartou, mal by som vyhrané, ale.. ale žiaľ zrušili. Kartu u mBank potrebujem kvôli výberom peňazí (hotovosť po ruke). Kartu by som ale chcel aj ku druhému účtu, keďže sa môže stať, že sem tam niečo kartou budem platiť. Vidím to tak, že sa asi poplatkom nevyhnem v tomto prípade v žiadnej banke. mBank by som prekúsol, sumu 1,50 €/mesačne, alebo koľko to vychádza. Nejaké prípadné iné riešenie?
//Edit
Hm, teraz som vlastne zistil, že druhý mBank padá, keďže na jedno rodné číslo nemôžem mať otvorené dva mKonto účty.
//Edit
Hm, teraz som vlastne zistil, že druhý mBank padá, keďže na jedno rodné číslo nemôžem mať otvorené dva mKonto účty.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Ja mam na DX/Ebay/... ucet v zuno. Neplatim tam nic, ale ani nevyberam z bankomatov cize neviem kolko to stoji, ale ak to nepotrebujes smelo chod do nich.
Naposledy upravil/-a kovinator v Ne 11. Sep, 2016, 19:50, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Zuno váham, keďže potrebujem na danom účte držať väčší obnos peňazí, rozmýšľam skôr nad bankou, ktorá je krytá finančne "Slovenským Fondom ochrany". Navyše sa tam platí 1,20 € za každý výber z bankomatu, čo mi môže mesačne spraviť aj zo 5 € .. UniCredit po splnení 400 € obratu vychádza asi najlepšie.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
väčší obnos peňazí je koľko? SLSP ponúka pri sume 10.000 eur vedenie účtu zadarmo
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
vacsi obnos penazi je hadam aspon 100k+, ale ved aj Zuno je chranane do 100k ale v cesku
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
To niekto s vacsim obnosom penazi na ucte riesi ci ma ucet o euro drahsi alebo nie?
.
-
- Pokročilý používateľ
Nie, riešim že či budem platiť 0-1 €, alebo 7 €. Proste s financiami hýbem, čiže SLSP padá a so Zunom máš pravdu že tiež ma krytie, len som riešil, niečo, čo má krytie u nás. Čiže napríklad UniCredit. Ale zvažujem aj to Zuno, čo som našiel, oni majú krytie v Rakúsku.. A "väčší" obnos u mňa je do 10k už
-
- Sponzor fóra gold
zuno je este v rakusku?, som myslel, ze uz to kupil niekto z ceska tak potom v rakusku, ale tak stale v EU
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
niekde som zachytil, ze Reiffeisen ako matka Zuno nepresla nejakym stress testom naposledy. ak by mi uz toto nevadilo, tak velke no go znamenie by pre mna bolo to, ze reifka sa snazi Zuno uz dlhsie predat a zaujemcovia su vacsinou z ruska. neviem teda ako to dopadlo a ci uz nahodou Zuno nie je ruska: https://www.novinky.cz/ekonomika/359239 ... -zuno.html
https://dennikn.sk/29785/banku-zuno-chc ... -neuspela/
https://dennikn.sk/29785/banku-zuno-chc ... -neuspela/
-
- Sponzor fóra gold
a to je ako problem?
zuno furt patri pod raiffeisen, este stale to nakoniec nepredali
ale tak na slovensku je pod raiffeisen aj raiffeisen ( ) a aj Tatra...
kym nemate nad 100k je to aj tak jedno.
zuno furt patri pod raiffeisen, este stale to nakoniec nepredali
ale tak na slovensku je pod raiffeisen aj raiffeisen ( ) a aj Tatra...
kym nemate nad 100k je to aj tak jedno.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Zuno vyraba stratu a teda by som sa obaval, ze coskoro po zalozeni uctu sa drasticky zmenia podmienky. navyse neverim nicomu, co je ruske
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
10 bolo. Uz je to 15Leon napísal:väčší obnos peňazí je koľko? SLSP ponúka pri sume 10.000 eur vedenie účtu zadarmo
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
aha ... nj dobre vedieť,... neštudujem to každý deň naposledy som pozeral podmienky viac jak pred rokom,
.