Poistenie - PZP, havarijné, GAP... skúsenosti, odporúčania
Re: Poistenie - PZP, havarijné, GAP... skúsenosti, odporúčania
Čo tým myslíš vrátenie PZP? Vrátenie alikvótnej čiastky poistného po ukončení PZP napr. predajom auta? Vracajú, AXA to trvalo myslím do mesiaca. Komunálnej ktorá je s Kooperatívou v jednej grupe vrátenie havarijné trvalo asi 2 mesiace.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Hej to myslim, platil som rocne poistenie pred tyzdnom a koncom septembra cca ide auto druhemu majitelovi tak ci potom vracaju ten zbytok poistneho. Tvl, 2 mesiace, no co uz, aspon ze to vratia diky
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne doslo do 14dni z unionu mam pocit.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Akurat to riesim s Kooperativou, kedze som predal auto. Ziadost som podal 6.8, tak uvidim kedy to vratia.
Ber to orientačne, do mesiaca mohlo byť aj na druhý týždeň, jednoducho do mesiaca, do 2 mesiacov mohlo byť aj 5 týždňov teoreticky aj 3, nepamätám a nemám už doklady že by som to presne pozrel, len viem že viac to nebolo a AXA vrátila rýchlejšie ako Komunálna.
ahojte, aké máte skúsenosti s poisťovňou Generali? momentálne mám PZP aj havarijnú v Alianz (poistenie MAX) spoluúčasť 100€, tam platím cca 750€ (za obe) teraz mi v Generali ponúkli vraj tiež full kasko, spoluúčasť 5% min 166€ PZP + havarijnú za 550€.. tých 200€ za rok nie je moc ani málo, preto nad tým rozmýšľam no nechám si poradiť
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Pozri sa este na AXU. Tiez platim na daciu PZP + Havarika 270 ecok. auto bude mat 1 rok.
PS: Prave plnenie z havarijky v alianci mam total zle skusenosti. Rozmlatil som auto mal som havarijku a vratili mi 40 %, ze ostatne mozem predat (napriklad kufor a kolesa)
PS: Prave plnenie z havarijky v alianci mam total zle skusenosti. Rozmlatil som auto mal som havarijku a vratili mi 40 %, ze ostatne mozem predat (napriklad kufor a kolesa)
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
270€za obe na rok komplet vandalizmus, kradez...??? To je strasne malo nie? Ja som zase cital len pozitivne veci na alianz preto som to nechal spravit u nich, vraj neriesia ani amortizaciu (neviem co je na tom pravda), skusim popozerat este ked bude cas
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Na Daciu kľudne možné, platí priama úmera: lacná nákupná cena = lacná havarijná poistka. Keď som kúpil v čase šrotovného Hyundai Accent a presvedčil poisťováka na poistnú sumu z faktúry tak som mal po 4 rokoch lacnejšiu havarijnú ako PZP
Na Peugeot 301 som mal tiež podobnú platbu ako tomasjerry na tú Daciu.
Na Peugeot 301 som mal tiež podobnú platbu ako tomasjerry na tú Daciu.
no nič, na takú sumu sa určite nedostanem uvidím čo ešte nájdem či prejdem do generali alebo ostanem v alianz
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Jasne, je to zavisle od ceny noveho vozidla, sak to moje priblyzovadlo stalo 16 000. Za to sa kupuju jazdenky
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Zdravím páni, mám takú otázku.
O koľko cca sa zdvihli ceny PZP ?
Pretože bol som nemilo prekvapený, keď mi prišiel včera šek na zaplatenie poistky (Kooperativa), že cena oproti s pred dvoch rokov je o 70€ vyššia. (157 vs 227).
O koľko cca sa zdvihli ceny PZP ?
Pretože bol som nemilo prekvapený, keď mi prišiel včera šek na zaplatenie poistky (Kooperativa), že cena oproti s pred dvoch rokov je o 70€ vyššia. (157 vs 227).
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
pzp asi o 10e a havarijna cca 50e za rocne obdobie, kooperativa - vraj im naparili nejake pokuty, ze nedokazu vykryt skody, tak to takto riesia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Aha takže takto.
Ty máš kde PZP ? Auta máme dosť podobné koľko platíš ? Viac či menej ?
Ty máš kde PZP ? Auta máme dosť podobné koľko platíš ? Viac či menej ?
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
kooperativa ako som pisal...pzp asi 165 a havarijne 890? ked si dobre pamatam, prisli mi zmluvy asi mesiac/dva dozadu, tak to teraz musim cele vyplatit naco sa strasne tesim pzp kazdy rok platiom viac a viac