Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
kks ozaj... a ja tam cumim do tych parametrov, ze co tomu chyba a nevedel som nic najst
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
700x40C su 28" kola..
a ten tranz 2.0 ma vacsiu pilu, cize relativne vies ist na tom rychlejsie .. ale ten rambler je taky univerzalnejsi, vacsie hrubsie kola atd..
takze zalezi na tebe. ale ten
a ten tranz 2.0 ma vacsiu pilu, cize relativne vies ist na tom rychlejsie .. ale ten rambler je taky univerzalnejsi, vacsie hrubsie kola atd..
takze zalezi na tebe. ale ten
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
green bike ma aj v nedelu http://www.green-bike.sk/kontakt/Papek napísal:A este ideal keby mali otvorene v nedelu, takze ma napadaju len obchody typu Decathlon, Exisport atd.
tak nakoniec teraz kupeny https://www.kellysbike.com/en/mtb-xc-c0 ... 0000048516
nasledne prerobeny bike na elektro .. pouzitim 8fun 250W conversion kit .. ide to do nejakych 650W v max vykone.. je to neskutocny rozdiel.. staci ze to pomaha na 30w a slape sa lahucko hore kopcom ani nehovorim.. mal som co robit aby som kamoske stihal ale je to fakt pecka, pojdem do toho asi aj ja .. 5 stupnov asistencie, je tam ale len snimac otacok kluky.. cize staci ze tocite pedalmi a motor hned ide.. je tam aj akcelerator cize sa da ist aj bez slapania, cize uplna pecka. zatial sme na tom spravili 70km a este ostalo daco z baterky (13Ah bateria)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aky to ma vyznam pre cloveka,ktry ten bike ma hlavne kvoli sportu ?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...ze ochotne pojde a bude stihat s Tebou aj babenka alebo dieta...
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Vedel by si pls povedat kolko ta to orientacne stalo? Kamos rozmyslal nad elektrobikom pre zenu a toto mi pride ako dobra volba. DikySurrendeR napísal:nasledne prerobeny bike na elektro .. pouzitim 8fun 250W conversion kit ..
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
otazka na cestakovych ludi, idem upgradnut kolesa na shimano dura-ace c50, plaste mam uz vybrate no ake duse? zaujima ma hlavne vyska galuskoveho ventilku? su tam varianty 40/60mm, vyska rafiku kolies je 50mm. ak aj kupim dusu v vyskou 40mm ventilku, bude tam problem? riesil to uz niekto?
jasne ze viem, stalo to presne 967E .. motor, baterka, display, praca.. zaruka na komponenty..geroswen napísal:Vedel by si pls povedat kolko ta to orientacne stalo? Kamos rozmyslal nad elektrobikom pre zenu a toto mi pride ako dobra volba. DikySurrendeR napísal:nasledne prerobeny bike na elektro .. pouzitim 8fun 250W conversion kit ..
presne taky, ze keby nema elektro, tak somnou nejde do rakuska a uz vobec nie na kopecPer napísal:aky to ma vyznam pre cloveka,ktry ten bike ma hlavne kvoli sportu ?
kde som to ja daval, ona by nedavala. a to uz nemam kondicku.. ale vdaka tomuto to posunulo km limity sakramensky dalej.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Predpokladam, ze vulagrizmy by mi niekto zmazal, takze to musim konstatovat, ze to je podla mojho nazoru neobjektivne a neferove rozhodnutie, vylucit ho.
Teraz musi mat podobnu slovnu zasobu...
Teraz musi mat podobnu slovnu zasobu...
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
mne to pride akokeby sa baranmi zachytili..
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
a to uz sa odvolat nemozu? skoncil definitivne?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s