HellAngel napísal:stale ta paranoja ze silne auto = k*k*t ? vacsi zabijaci su prave na fabkach 1.2, ktory sa silou mocou snazia ostatnym dokazat, ze ta ich hrkalka vie ist aj rychlo a ze vie predbehnut aj na useku, kde to nie je mozne.
Furt to bude len o tom, co ma clovek v hlave. Ani zbran nie je vrazedna, pokial to z nej neurobi clovek
jj, jasne, na fabii DD aj dneska som videl v spravach trapera na fabii 1,2htp co obehoval kolonu a celne sa zrazil s pritoiducim autobusom.. jasne,,, na fabke si clovek malokedy take dovoli.,.. ale ked ma typek 150k a viac vpredu, mysli si ze je poloboh a da sa vsetko. aj preto to tento na hyundai {ziadna fabia) skusal, a isto tam nemal zakladny 80k benzin..
ja nevravim ze iba tito vodici robia nehody, no hlavne tito, nemusi ist ani tak o BMW, ako o auta kde maju 150k a viac.
staci kukat spravy, kde su celne buracky, nehody s mrtvymi nevinnymi, ktori vzdy sedia v shitnejsom aute a slabsom.. neratam vygumovancov, co maju 18r a vcera dostali vodicak, a na druhy den to aj s kamosmi napalia do stromu. pozerajte spravy, a sledujte, ake auta najcastejsie sposobuju skody. clovek na 60k-80k aute si malokedy dovoli robit riskantne manerve, tito vodici su zli skor v tom, ze robia kolony na cestach, idu 70-80 tam kde je 90, zvysok je nervozny. ked su vsak ti vodici vzadu svojpravni, a vodicak dostali za schopnosti a nie znamosti, tak by ich to nemalo vytocit, a uz vobec nie donutit riskantne predbiehat.
ano, je x soferov, co nevedia soferovat, nevedia co je to dat prednost v jazde, su schopni sa vopchat prichadzajucemu autu tak, ze ho viac ako len ohrozia, ale ja ked vidim vazne nehody, naozaj so smrtelnymi nasledkami, urcite >51% to su prave auta s viac ako 120k pod kapotou.
okrujko:
.vcera ma viezol kolega domov na A4 Avant S-line s MTM 300 konikov...to bolo predbiehanie na inej urovni, bezpecne, rychle..
ano? a pri predbiehani s 300konikmi vzdy dodrzal maximalne predpisane rychlosti hej? sak ked mu domov dojdu 2-3ppaieriky, hned to bude bezpecne, rychle, a hlavne lacne ho to prejde