Všeobecná diskusia
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
Snake celu genezu poprosim
Nech sa dobre zasmejeme + osobne cisla poprosim, nech si ich preklepnem
Nech sa dobre zasmejeme + osobne cisla poprosim, nech si ich preklepnem
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no co... sfukol podvozok, prislusnik sa zlakol, ze sa zacal utok na verejného cinitela, kedze mu to skoro pricviklo nohy, nie?
V skratke:
Vystartovali za mnou lebo som si dovolil zrychlit pred koncom obce (nemerali), siel som z comfortu na dynamic jak som tam stal, zaba si to vsimla a zacala papulovat ze to neni seria a ze zabavuje technicak a znacky, zacal of kors o tom ze nepovoluje jazdu kvoli nehomologovanemu vybaveniu vozidla, tak som nanho akurat pozeral, ukazal som mu na MMI na co mi odpovedal ze aj on ma dvojdinove radio (wtf?!), nechal som ho vypisat lejstra, po desiatich minutach dosiel nech mu to podpisem, som mu povedal ze nepodpisem aj keby som mu tu mal mech rozobrat, na co on zadrbal ze si pockame na dalsiu taku audinu ze ci to ma aj ta (okale ven!).
To som rezignoval uz uplne, drbol mu doruky navod ze nech si to tam najde, na co mi ho on drbol naspat nech mu to najdem ja, opatovne som mu ho drbol na kapotu auta s tym ze nech si dobre rozmysli ako sa zachova dalej, lebo to bude mat pravnu dohru.
Navod dosiel vratit jeho kolega spolu s dokladmi....
Vystartovali za mnou lebo som si dovolil zrychlit pred koncom obce (nemerali), siel som z comfortu na dynamic jak som tam stal, zaba si to vsimla a zacala papulovat ze to neni seria a ze zabavuje technicak a znacky, zacal of kors o tom ze nepovoluje jazdu kvoli nehomologovanemu vybaveniu vozidla, tak som nanho akurat pozeral, ukazal som mu na MMI na co mi odpovedal ze aj on ma dvojdinove radio (wtf?!), nechal som ho vypisat lejstra, po desiatich minutach dosiel nech mu to podpisem, som mu povedal ze nepodpisem aj keby som mu tu mal mech rozobrat, na co on zadrbal ze si pockame na dalsiu taku audinu ze ci to ma aj ta (okale ven!).
To som rezignoval uz uplne, drbol mu doruky navod ze nech si to tam najde, na co mi ho on drbol naspat nech mu to najdem ja, opatovne som mu ho drbol na kapotu auta s tym ze nech si dobre rozmysli ako sa zachova dalej, lebo to bude mat pravnu dohru.
Navod dosiel vratit jeho kolega spolu s dokladmi....
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Takeho stretnut, asi zomriem od smiechu. Strasne by som si ho vychutnal.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
odpadol som ,audina low ride snake tieto prihody s udmi su vzdy top funny
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...keby sa radsej odbavovali na tuzeroch s HID-kami...
sak ale uznaj quicky, ty tiež nejazdíš na lacných autách, do prdele s oktavkou som za 3 roky nemal tolko kontrol jak s audinami. jak na buzeráciu čisto, a nie <>ny typu pneu a podobne...quicky napísal:odpadol som ,audina low ride snake tieto prihody s udmi su vzdy top funny
A to som ju chcel znížiť ešte o 20mm a nahodiť sport suspension s keramikou...to už by fakt nepredýchali chlapci...
.
-
- Pokročilý používateľ
no co ti poviem ) mna zatial pochytali vzdy na nejakom trapnom dieslaku, nikdy nie subaru,z4,hemi a podobne so subaru mi este ukazovali palce hore ked som isiel okolo a ten vyfuk,teda... hmm
Mne už to lezie krkom, BA nič, BB nič, DE nič, AT nič...
Iba GA/SA/TT gumy...
Iba GA/SA/TT gumy...
.
Asi vyzarujes nejaku divnu auru. Mna tu u nas na "madaroch" za cca 12 rokov co mam vodicak stopli iba raz v Seredi.
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
so znamym sa uz neviem skontaktovat, ale ak to bolo niekedy na PB znackach tak to je jeho, tusim tiez mal Landi Renzo LPG, pozri spolujazdcov podblatnik a rameno, lb to bolo menene. Takisto aj karda bol prevazovany a teda aj nova hardy spojka by tam mala byt.quicky napísal:vidim,ze nazory sa zhoduju s mojim aj s nazormi z mojho okolia:) hlavne nemusim sediet na zemi:)
chris poznas konkretne to auto ?? LPG uz tam je ,Landi Renzo ,co by malo patrit medzi tie lepsie:)
hned po vymene chcem volant do ancantery.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
S TT gumami som si aj ja zazil svoje. Okreska, isli oproti. Uz len vidim v spatnom, ako sa otocili a tahali za mnou. Neviem ci sa zameriavali specialne na BA spz, ale vzdy to bola aspon stvrthodinova ceremonia a hranie sa na polobohov.Snake napísal:Mne už to lezie krkom, BA nič, BB nič, DE nič, AT nič...
Iba GA/SA/TT gumy...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dnes na panonskej, tam kde sa ide popod rusovsku cestu, ma jedna hliadka na xtrail pobavila. cakali tam na to najazde na panonsku, a jak sa priblizili auta (bol som asi tak tretie auto v rade) tak vyleteli kolmo do cesty a zastali v lavom pruhu. nasledne ked sa vsetci preradili doprava, tak si to j*bli doprava a zastali. za nimi zastalo jedno nejake cierne SUV, hodilo blikacky. vystupil fizel, v tom momente aj nastupil a frcali tam odkial prisli. nechapacky
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
chris nakoniec je to srt pase, hlavne koli uctovnictvu, nakolko mam na bmw odpis dph a keby chcem srt,celkovo doplatim vratane statu cca 4k euro a to mi naozaj nestoji za ten motor.(zatial urcite nie)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
quick
snake: nezavidim, ale hentoto co sa ti stalo to je curva lol pribeh, to by sa malo niekde uverejnit
zaujmalo by ma co by rovnako reagovali keby chytili niekoho na starom Citroene BX a spustil podvozok na zem
snake: nezavidim, ale hentoto co sa ti stalo to je curva lol pribeh, to by sa malo niekde uverejnit
zaujmalo by ma co by rovnako reagovali keby chytili niekoho na starom Citroene BX a spustil podvozok na zem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)