Všeobecná diskusia
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Všeobecná diskusia
preco luxusnejsie auto? lebo vidim, a niesom slepy, ake auta ma ohrozuju NAJCASTEJSIE...
nikto na 80k fabii si nedovoli si na mna lepit, pretoze jeho auto nema odpich ako 150k auto...
bohuzial, si uvedom, naco by bolo niekomu na 80k to, ze sa na mna bude lepit.
presne si pamatam par pripadov, presne na ceste ZVOLEN-LUCENEC, ako sa na mna lepili idioti s xenonovymi svetlami, vystrkovali sa dolava, a neskutocne ma oslepovali v lavom spataku, a to som v tom lesiku, ktory je po ZV slatine siel mierne nad 100km/h, a ani to im nestacilo.
Takze mi tu nepis o tom, preco luxusne. ja nepisem somariny spoza stola, pisem realitu, ktoru som na ceste zazival tyzden co tyzden. na tej trase som za rok najazdil viac ako 60 000km... bez nehody, az na psa v piatok 13steho... videl som a zazil som, skoda ze som nemal este kamerku v aute, by som si dal tu namahu, a postrihal vsetkych blaznov na cestach.. a hned by sme videli, kolko fabiakov si toto dovoli..
ano, ja nevravim ze kazdy co ma bavo toto robil, ale toto robia iba majitelia silnych aut, ktorych by pripadna celna zrazka mozno nestala zivot... ten na fabii si castokkrat uvedomi, zeby tahal za kratsi koniec
nikto na 80k fabii si nedovoli si na mna lepit, pretoze jeho auto nema odpich ako 150k auto...
bohuzial, si uvedom, naco by bolo niekomu na 80k to, ze sa na mna bude lepit.
presne si pamatam par pripadov, presne na ceste ZVOLEN-LUCENEC, ako sa na mna lepili idioti s xenonovymi svetlami, vystrkovali sa dolava, a neskutocne ma oslepovali v lavom spataku, a to som v tom lesiku, ktory je po ZV slatine siel mierne nad 100km/h, a ani to im nestacilo.
Takze mi tu nepis o tom, preco luxusne. ja nepisem somariny spoza stola, pisem realitu, ktoru som na ceste zazival tyzden co tyzden. na tej trase som za rok najazdil viac ako 60 000km... bez nehody, az na psa v piatok 13steho... videl som a zazil som, skoda ze som nemal este kamerku v aute, by som si dal tu namahu, a postrihal vsetkych blaznov na cestach.. a hned by sme videli, kolko fabiakov si toto dovoli..
ano, ja nevravim ze kazdy co ma bavo toto robil, ale toto robia iba majitelia silnych aut, ktorych by pripadna celna zrazka mozno nestala zivot... ten na fabii si castokkrat uvedomi, zeby tahal za kratsi koniec
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
snake:
felipe: dristy a zase dalsia stranka dristov. Ano najviac lepicov si firemne biele fabie a oktavky, dalsi lepici su hlavne maldikovia na svojich zacmudenych TDi, ktory si neuvedomuju vobec vykon auta. Nebudem tu ale tvrdit ze sa mi na zadok nenalepi nieco luxusnejsie. ALe to vacsinou prefrci a je pokoj. Horsi su vodici, co maju prave malo vykonu, tak sa len lepaia a kilometer rozmyslaju, kedy si mozu dolovit ma obehnut.
Ale furt je to o ludoch nie o autach. Je jedno ci je UD na aute za 50t EUR, alebo na 1000e felicii. Jazdit ako koko* sa da na kazdom aute.
felipe: dristy a zase dalsia stranka dristov. Ano najviac lepicov si firemne biele fabie a oktavky, dalsi lepici su hlavne maldikovia na svojich zacmudenych TDi, ktory si neuvedomuju vobec vykon auta. Nebudem tu ale tvrdit ze sa mi na zadok nenalepi nieco luxusnejsie. ALe to vacsinou prefrci a je pokoj. Horsi su vodici, co maju prave malo vykonu, tak sa len lepaia a kilometer rozmyslaju, kedy si mozu dolovit ma obehnut.
Ale furt je to o ludoch nie o autach. Je jedno ci je UD na aute za 50t EUR, alebo na 1000e felicii. Jazdit ako koko* sa da na kazdom aute.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Nepozna niekto retarda s ciernym audi myslim a6 SPZ BA-WIN77 ? Odkazte mu retardovi ked ho stretnete nech si precita predpisy lebo ich ocividne ani len nevidel, ***** si to a obiehat mimo obec v 150-160 kde je 90tka dvojprudovka, ja som mal na tachometri necelych 110 a ten ma obehol ako keby som tam stal a na konci neubrzdit a skoro najebat do kufra oktavky, nech sa spamata alebo sa uda na PZ, zachrani tym niekomu zivot. Ocividne ma plno v penazenke a prazdno v hlave
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
teraz bude prispevok, ze za to moze vykonne auto
staci iba TUV certifikat + ziskas do TP dalsie rozmery pneu ktore tam mozes datMaceKx napísal:Asi sa to tu uz riesilo ale nedohladal som co som potreboval chcel by som na auto vacsie disky ale nemam ich zapisane v TP, cital som ze staci iba TUV certifikat a potvrdenie o odbornej montazi na zapisanie do TP ? Co je na tom pravda ? Vyrobca mi umoznuje nasadit R18 215/35, R17 205/40 ... o tieto mam zaujem resp. o tie R17.
ja som zapisom ziskal dalsich cca 5 moznosti inych rozmerov pneu
Cize vzorovy postup kupim disky ktore chcem samozrejme s TUV certifikatom na nom budu aj dalsie varianty. Potom nasledne dovalim s certifikatom na inspektorat zo ziadostou o zmenu udajov v TP a hotovo ?
Otazka viem ziskat TUV certifikat inym sposobom ako kupov novych diskov ku ktorym ho dostanem ? Napisem inak zvazujem aj moznost kupi zanovnych diskov ktore asi nebudu mat TUV resp. urcite nebudu mat pre moje vozidlo. Viem ziskat dodatecne TUV certifikat ?
Otazka viem ziskat TUV certifikat inym sposobom ako kupov novych diskov ku ktorym ho dostanem ? Napisem inak zvazujem aj moznost kupi zanovnych diskov ktore asi nebudu mat TUV resp. urcite nebudu mat pre moje vozidlo. Viem ziskat dodatecne TUV certifikat ?
vsetci predsa vedia, ze najvacsi kokoti jazdia na najrychlejsich autach na slovensku a.k.a biele ochcavie ftedeicku, fplnke, fkoziHellAngel napísal:snake:
vsetci dobre vieme, ze na ceste su iba 2 druhy ludi>
1) pomale svine, co brzdia prevadzku
2) sialeny blazni, co jazda rychlejsie ako ja ...
1) pomale svine, co brzdia prevadzku
2) sialeny blazni, co jazda rychlejsie ako ja ...
lava, prava, lava, prava ...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Inak, chalani, ako zistím, či mám v aute dvojhmotný zotrvačník?
Dá sa to zistiť nejak čuchom, chuťou, hmatom, sluchom?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
sluchom sa da, ak ti odchadza to su potom genialne zvuky
a uz by sa fakt mohlo prestat s rozoberanim na akych autach sa dementne jazdi,
pretoze najvecsi kkti su v bielych sluzobnych.
ako moj kolega, ten aj so suzuki splash dokaze ist 90 po meste obiehat cez bus pruh a rozne ine chutovecky...
a uz by sa fakt mohlo prestat s rozoberanim na akych autach sa dementne jazdi,
pretoze najvecsi kkti su v bielych sluzobnych.
ako moj kolega, ten aj so suzuki splash dokaze ist 90 po meste obiehat cez bus pruh a rozne ine chutovecky...
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
podla VIN by si sa mal dopracovat aku mas spojku
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Ano, moj kolega tiez tak jazdil az raz cestou zo sluzobky z KE skoncil pri obiehani kamionu v protiiducom VW cabby
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, ja len dufam ze skonci v strome / stlpe / jarku a ze bude vtedy sam v aute, skratka ze so sebou nikoho nezoberie...
(a pirtom na svojom aute jazdi jak priposraty...)
(a pirtom na svojom aute jazdi jak priposraty...)
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
a este samostnatna kapitola su auta s napisom GLS, DPD, Slovak parcel
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
ak myslis situaciu, ze povodnu dvojhmotu niekto pri servise vymenil za jednohmotu, tak len vizualne - rozobranimundertaker007 napísal:Inak, chalani, ako zistím, či mám v aute dvojhmotný zotrvačník?